1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om 3 Brothers

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jessica,

+
Läget intill stranden Underbar trädgård Närhet till restaurang, strand och minimarket. Stora lägenheter Trevlig service från både hotell ich restaurang
-
Inga förslag. Vi var mycket nöjda.

Bekräftad gäst: 2018-09-15


9 av 10

Håkan,
Karlstad

+
Läget på stranden, trevlig personal och en fin trädgård.
-
Rummen är av varierande standard och storlek. Blev först erbjudna ett litet rum med minimal kokplatta och ingen diskmöjlighet (skulle ha hämtat vatten på toan) Kunde sedan byta upp oss till ett rum med acceptabel standard!

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Pauline,
Stockholm

+
Personalen; Anna & Nancy etc Faciliteterna hos systerhotellet Aegean Land
-
Skriv inte att alla rum har havsutsikt - det har dom inte

Bekräftad gäst: 2018-07-21


9 av 10

Eva,
Ystad

+
Läget nära stranden, utsikten
-
Fick knappast aldrig Wi-Fi att fungera varken på rummet eller ens i receptionen. Saknade kniv att skära bröd och grönsaker med. Saknade kokmöjlighet de tre första dagarna trots att jag sa till direkt.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Maria,
Örby

+
Läget Det byttes lakan o handdukar ofta. Wi-fi på rummet.
-
Det behöver kompletteras i köket. Det fanns ingen kniv förutom mattkniv och endast en djup tallrik. Plattorna behöver kontrolleras, troligen glapp. Gärna en sopborste på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


7 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Att det låg vid Plaka stranden och att det var omgivet av en trädgård och att det var lugnt
-
Bättre aircon

Bekräftad gäst: 2017-09-02


4 av 10

Jan,
Kolsås

+
Beliggenhet i forhold til strand. Stille og rolig. God service i resepsjonen
-
Dårlig service i restauranten både til frokost og middag. Fikk ikke 10 % avslag på middager som forespeilet. Rommet vi fikk tildelt (nr. 32) hadde dårligste beliggenhet. Ikke dusjholder og ikke dusjforheng.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


5 av 10

Kristin ,
Stord

+
Beliggenhet i forhold til strand. Restauranten er bra. Me har vore mange ganger på Naxos og trives på Plaka.
-
Me hadde trøbbel med airconditionen. Meldte dette i resepsjonen og det vart forsøkt ordna, men den virka aldri orntlig når me var der. Det må hotellet få ordna opp i. Kjøkken for dårlig utstyrt. Dusj må ha forheng/vegg og det bør gå an å henge opp dusjhovudet på veggen.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


7 av 10

Elise,
Sarpsborg

+
Omgivelsene, Hagen.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-23


8 av 10

Jorunn,
Haugesund

+
Beliggenheten og utsikten
-
Bør kanskje moderniseres

Bekräftad gäst: 2017-09-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
23
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-09-03

Inlägg av Ariadne L London, Storbritannien

Worst restaurant in Naxos!

It was the worst lunch I have ever had in Naxos. We ordered steaks and they were smelly like dead meat. We mentioned it to the manager and he didn't even care about our opinion. We tried to feed it to the stray animals around the hotel but even the dogs were not willing to try the food. Of course we could not eat at all this food, so we went to the restaurant next door at least to eat properly. Awful

 
2018-05-30

Inlägg av Tasos P Aten, Grekland

A low quality choice for an off season period..

We stayed at 3 Brothers Hotel on May 2018. Even though the price was really low, we were not satisfied by the room by no means. They should pay more attention on the benefits that a room has, in order the visitors to be satisfied. We understand that it was an off season period but the broken heating device, should not be there.

 
2018-04-19

Inlägg av stanbr Nanaimo, Kanada

Our go to hotel on Plaka Beach

The hotel is set in a garden tended by the old Grandmother who resides in a small house on the property. Its a beautiful setting. Each studio room has a sea view balcony many with a canopy of bougainvillea flowers. The rooms are set back from the sea with the Three brothers taverna at the front of the complex. The rooms are simple but nicely appointed. Our room had a small kitchen a nice updated bathroom with the main bedroom and a second smaller room with two single beds The hotel next door Aegean Palace has common ownership and we had access to their pool and had breakfast there as well. Anna manages the property with boundless energy and is just a delight to meet. We are already booked for September.

 
2017-08-27

Inlägg av EANYC New York, New York

Reasonable accommodations across the best beach in Naxos

3 Brothers Hotel is owned by Anna, the efficient and professional lady who also owns the Aegean Land Hotel as well as the 3 Brothers Tavern. Indeed, complimentary breakfast is served at the 3 Brothers Tavern, while guests may use the pools and children's playground at the adjacent Aegean Land Hotel. This is the perfect location, across the best beach in Naxos and close to all the restaurants. The rooms are comfortable, air-conditioned and provide kitchens, safes, free Wifi and sea-views. The front desk is managed by Ms Roi, helped by Eriando. They are the soul of the hotel and they could not be friendlier or more efficient. Highly recommended.

 
2017-08-09

Inlägg av hvardis Atlanta, Georgia

Wonderful!!!

A great place with the friendliest restaurant and right on the beach! If you are big breakfast eater ask before you go for your favorite things! Or for a special price for breakfast at the AEGEAN next door owned by the same family.