1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Chrithonis Paradise

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jan,
Uppsala

+
Frukost var väldigt varierande.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-12


5 av 10

Anne-Lie,
Eskilstuna

+
Städning och havsutsikt.
-
Mycket nonchalant personal, intresse fanns bara för de gäster som tillbringade tid vid pool och bar. Frukost som under två veckor inte varierades på något sätt, så tråkigt. I beskrivningen framgick att det fanns ett litet centrum i närheten med några tavernor, ca 300m bort, vilket inte stämde. I Agia Maria skulle det finnas ett större utbud av restauranger .... det fanns två taverner att äta riktig mat på övriga var snabbmatsställen ...... en JÄTTEBESVIKELSE!

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Paula,
Solna

+
Hjälpsam personal!
-
Förnya gymmet!

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Roger,
Borlänge

+
Läget i Krithoni Nära till allt gångavstånd
-
Allt fungerade perfekt

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Pia,
Stockholm

+
Är ett fint hotell havsutsikten, poolen och trevlig personal vid frukosten och i bar.
-
Ta bort heltäckningsmattan i rummen, ohygieniskt, luktar illa och ger allergi. Golven behöver torkas. Otrevlig personal i receptionen som förstör för gästerna, de behöver få utbildning.......

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Julia,
Uppsala

+
Bra läge mellan staden (agia marina) o stranden (dock halvbra gångväg dit). Bra poolområde (men lite mindre än vad bilderna visar). Bra mat o dryck, bra att AC ingår på rummet.
-
Gymmet var under förväntan, behövs nya maskiner, komplettering av vikter. Wifi fungerade inte på rummet och rätt dåligt på allmänna utrymmen.

Bekräftad gäst: 2018-08-24


7 av 10

Zanyar,
Göteborg

+
Restaurangen.
-
Beskriv tydligare.. Poolen var mycket mindre än vad man förvänta sig. Städning skedde alla dagar utom den sista dagen då vi skulle checka ut dagen efter. STÄDNING SKA SKE PRECIS ALLA DAGAR!!

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

Eva,
Gustavsberg

+
Fint och fräscht, trots heltäckningsmatta i rummet.. Trevligt poolområde. Ordning och reda.
-
Uruselt wi-fi, det måste bli bättre. Kaffet...

Bekräftad gäst: 2018-07-27


9 av 10

Natasha,
Stockholm

+
Personalen
-
Ta bort heltäckningsmattorna på rummen. Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2018-07-13


10 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Maten o havsutsikten nära till strand
-

Bekräftad gäst: 2018-07-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

256 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
91
Bra
 
29
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-08-08

Inlägg av ZanyarNS Göteborg, Sverige

Utomståendig

Ja, men vart ska man börja!? Jag tänker att jag börjar med att berätta om hotellet och därefter självaste Leros. Jag kommer därefter att knyta ihop hotellet med ön för att man ska få en inblick av hur det är att bo på hotellet som ligger på just den ön. Allting jag tar upp här är utifrån min upplevelse och kan därför inte vara likadant för er. Hotellet, Crithoni's Paradise, är en tjusig hotell. Rummen är väldigt fräscha och städning sker nästan varje dag. Städ personalen är trevliga och väldigt hjälpsamma. AC:n på rummen funkar utan problem och är styrbar med en fjärrkontroll. De flesta rum har antingen balkong, eller terras med en hyfsad fin utsikt. Poolen är ganska liten o kan vara rätt så tråkig för vissa. Den saknar det lilla extra, som t.ex. en trampolin, eller nån rutschkana. Men en pool är en pool och det är alltid lika kul att doppa sig och simma runt i den. Vidare till restaurangen... Restaurangen har öppet från 07:00-22:00 med lite mellanrum då o då där emellan. Frukosten serveras fram till 10:00 och brukar oftast vara inkluderat i priset för alla boende. Där bjuder de på mycket gott och en massa varianter. Kan vara värt att äta frukost där varje dag. Men, ett stort MEN.. Kaffet, som många andra påpekat, är tyvärr inte alls gott. Den kanske man kan avstå från att dricka just där. Buffén däremot är från 12:00-15:00 och alt. annat mat på menyn fram till stängning. Buffén kan vara god ett par gånger, men man tröttnar rätt så fort. Tråkigt att dryck inte ingår med buffén. Servitörerna är jättetrevliga och väldigt professionella. I stort är restaurangen kärnan i hotellet med en trevlig atmosfär och tilltalande stämning. Hotellet har en liten lekhörn för barnen att leka. Där finns bl.a. slängungor och rutschkana. Det finns även en gym där, men tråkigt nog så är den inte så passande för alla. Det är väldigt litet och har en old-fashion look. Dessvärre är många av materialen slitna och rummen har knappast nån luftkonditionering eller annat. Så det känns väldigt instängt och man kan bara tänka sig hur svårt det blir att andas efter att ha tränat i en sådan liten isolerat rum när det är runt 33-35 grader utomhus. Leros är en liten ö med inte så jättemycket sevärdheter. Ön är uppbyggd kring berg och det kan kännas som en massa berg och dalbana när man ser sig omkring där. Lakki, som staden heter där hotellet ligger i, bjuder inte på mycket mer än restauranger och en massa tomma ytor. Stränderna är väldigt små och ganska smutsiga. De är täckta av vassa stenar som gör det väldigt obekvämt för en att njuta av solandet eller ens promenera barfotad. Men badandet i saltvattnet är alltid lika kul och svalkande. Restaurangerna, å andra sidan, har en massa god mat och dem flesta är till ett hyfsat pris. Kebab, gyros och pita är de mest populära rätterna där. Jag la dessutom märke till att det är väldigt vanligt med att katter smyger sig omkring där medan du äter. De väntar i flesta fall på att du ska mata dem. Detta kan kännas väldigt obehagligt och frånstötande då personalerna inte gör något åt det och då man inte kan äta ifred! Hotellet i sig ligger inte så jättebra beläget.. Får jag inte glömma att säga!! Det kommer att bli en massa promenader på lite små uppförs- och nedförsbackar för att ta er in i stan. Alternativet är att ni alltid kan passa på att hyra antingen bil, motorcykel eller scooter som det kallas, direkt från hotellet. Priset på det ligger runt 35€ för bil för ett helt dygn och 15€ för motorcykel/scooter också för ett helt dygn. Taxi brukar kosta runt 6-8€ beroende på hur långt ni ska åka. Ett bra tips är att inte fastna på samma stad, utan ser er omkring ön. Kör runt med nån transport och ta er omkring ön. Om ni är där för shopping, så kan ni glömma det! För staden har knappast klädaffärer. Jag lyckades hitta bland 6-7 klädaffärer i Lakki men tyvärr så var det inget vidare och alla hade samma produkter att erbjuda. Med andra ord, så är Lakki inte någon vidare stad att leta kläder i, utan kanske lite mer familjevänlig och riklig på prydnader. Staden är väldigt kulturellt med en jättetrevlig civilisation. Stället är matrikt och bjuder på ett fint väder med fin utsikt över havet. Kan passa på att säga något kort innan jag avslutar.. Från 1a Januari 2018 har Grekland infört en s.k. skattelag på alla boende i hoteller. De tar 3€ per dag per rum. Detta betalar man när man checkar ut. Har man t.ex. bott på hotellet i 6 dagar, kommer man att betala 18€ när man checkar ut. Jag bedömer resan 3 av 5 utifrån min erfarenhet där. Jag önskar er en trevlig semester och så hoppas jag att detta hjälpte er med något inför er resa.

 
2017-10-22

Inlägg av HeS55 Helsingfors, Finland

Bra hotell

Hotellet ligger nära stranden med en egen pool. Gångavstånd till Agia Marina med olika restauranger och affärer. Trädgården var vacker och välskött och städningen fungerade perfekt. Rummet var i översta våningen med underbar utsikt över havet, det finns hiss för någon som inte kan gå i de branta trapporna. Rummet var rätt stort med badrum med fönster. Heltäckningsmattan var sjabbig och madrasserna mycket hårda. Lakanen av konstfiber. Wifi dålig. Frukosten riklig med alternativ för alla, men dryckerna av mycket låg kvalitet. Personalen ytterst vänlig och tillmötesgående.

 
2017-07-10

Inlägg av Gorkyman Sundsvall, Sverige

Bra hotell

Bra hotell som ligger ganska strategiskt till, mellan Agia Marina och Alinda. Helt ok pool. Rummen ngt gammal stil. Frukosten ok, finns ganska mkt att välja på. Kaffet är uselt, svagt som te. Finns ett litet gym, med några maskiner, hantlar & skivstänger, samt några löpband. Mkt bra service. Middagen vi åt där var mkt bra. Finns biluthyrning på hotellet, vilket jag tycker man ska utnyttja i vart fall 1 dag. Tar ca 10-15min att gå till stranden i Alinda. Supermarket ca 10min mot Agia Marina, granne med EKO bensinstation. Internet fungerade dåligt.

 
2016-08-08

Inlägg av MagnusS_13

Väldigt bra

Ett mycket bra hotell med hög standard. Service vid ankomst är perfekt, vi blir hämtade vid båten av en minibuss som väntar. Snabb och enkel incheckning vid ankomsten. Vi får ett ganska litet rum med en lika liten balkong, fördelen är att vi har skydd från solen och nackdelen är att vi bara ser en skärva av havsutsikten från balkongen. Frukostbuffén är mycket välfylld, vi hittar allt vi önskar. Kaffet är sommar de flesta ställen helt värdelöst, ta med Nescafé och fyll på med. Skönt häng vid poolen de dagar vi väljer att vara där. Undantag är lördagen, då det är överfullt med flera barnfamiljer som fullständigt tar över stället, det verkar inte vara hotellgäster utan kanske anställdas och deras familjer. Städningen fungerar helt klanderfritt, och sängarna och luftkonditioneringen i vårt rum får högsta betyg. Hotellet ligger på 10 minuters promenadavstånd till Agia marina, och precis runt hörnet, 5 minuter bort finns första stranden. Hyr motorcykel eller bil för att enkelt och snabbt ta er runt på den lilla ön.

 
2015-06-15

Inlägg av leffa888 sverige

Fint hotel

Vackert beläget fin trädgård ,fina rum men hårda sängar heltäckningsmattan känns inte hygienisk.Fint polområde bra poolbar sköna solsängar.Frukost ok bra och trevlig personal.Bra läge gångavstånd till Agia Marina ca10 min och 20 min till Alinda.