Kundomdömen om Alinda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

+
Frukost och läget
-
Skönare kuddar

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

+
Trevlig personal. Ordentligt badrum.
-
Frukosten kan bli bättre med varm bacon till exempel.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

+
Pol området, trevlig personal.
-
Fräscha upprummen ta bort heltäckningsmattor. Bättre bröd till frukosten annars ok.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

+
God service, god mat, jätte trevlig personal och nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


10 av 10

+
Läget utsikten service och personal
-
Framgick inte hur bra det var på hemsidan

Bekräftad gäst: 2019-07-04


10 av 10

+
Så väldigt trevlig personal! Läget. Fantastisk frukost, där du valde vad du ville ha och allt var möjligt att få. Det du valt serverades vid ditt bord. Helt fantastiskt! Stort gemyt med baren och restaurangen framför hotellet. Väldigt god och extra bra grekisk mat. Trevliga medgäster av blandade nationaliteter och stämningen gjorde att vi gäster tog kontakt med varandra och hade trevliga små pratstunder. Underhållningen 3 kvällar i veckan var proffsig och inte något klink-klånk. Utan det var äkta traditionell grekisk musik som ledde till dans ibland. Barn som vuxna och ofta traditionell dans. Trodde underhållningen kunde bli besvärande, men det var precis tvärtom! Allt var möjligt, exv. hjälpte hotelledningen oss att hyra elcyklar. Extra plus även för den fina torkställningen på hotellrummets balkong. Kommer att återvända till det här hotellet!
-
Möjligen lite oftare städning av hotellrummets balkong-golv. Annars var städningen perfekt.

Bekräftad gäst: 2019-06-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

113 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
38
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av lillotto60 Kungsbacka, Sverige

Fint litet familjehotell

Hotellets restaurang har väldigt bra mat och portionerna är stora. Rakt över gatan ligger den smala stranden med hotellets egna sängar utan avgift. Ska man bara vila är det ett utmärkt hotell. Drivs av en familj som gör allt för att man skall trivas.

 
2016-09-02

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Vi hade 2 fantastiska dygn på detta familje hotell vänligt rent och snyggt frukosten intogs i deras härliga trädgård där man blev serverad vid bordet med utsikt över havet vi åt även våra middagar där dom var supersmariga även dom kan varmt rekommendera detta varma Goa hotell om jag ska säga nåt negativt så var sängarna superhårda däremot kanon aircondition

 
2015-07-22

Inlägg av Gunilla S

Underbart familjehotell med utsökt mat!

Mycket trivsamt familjehotell, med stranden tvärs över gatan. Fina och rena rum. Utsökt god mat - den friterade småfisken är den bästa jag ätit! Minst lika god var en grillad A-fisk. Dessutom suverän frukost - bara att önska vad vi ville ha. Allt till ett mycket bra pris och gästfri atmosfär. Devisen "arrive like a guest, leave as a friendly" stämde verkligen.

 
2020-09-24

Inlägg av Colin L Devon, Storbritannien

Welcoming happy staff

Found a warm welcome, with very helpful staff, checking all details were correct. Very relaxing atmosphere with lovely traditional greek food, delicious!have stayed before, and will definitely return as it was so easy and calm. Covid precautions excellent with thorough cleaning after service in restaurant. Rooms just right, with lovely views. Well done,see you next year!

 
2020-09-17

Inlägg av Σταύρος Π

UNACCEPTABLE

I arrive very early in the morning. I find the key where I was told. I go to the room but it was not The more expensive room with a view to the sea I had paid in advance but a room with a view to a wall of plants. The wi-fi exist only as a name on the screen of your device. There is no wi-fi ! Later I complaint about the room and the manager told me it will be available late in the evening. Late in the evening she said it will be available the next day!!!! The more expensive room with a view to the sea which I had ALREADY PAID!!!!!! She was unprofessional all the way, her language and behaviour. Late at night I was so tired I canceled my booking. I found it at booking . com with a rate of 9,1. The room they gave me is not even a 5,0 VERY BAD EXPERIENCE!!!!!! I would not reccomend it. They give a bad name to the island.