Kundomdömen om Alinda

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Gunilla ,
Hässleholm

+
Frukost och läget
-
Skönare kuddar

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

Ulla,
Kungsbacka

+
Trevligt att äta frukost intill havet och den fina personalen. De gratis solstolarna var förstås också bra även om man behövde badskor för att komma i havet.
-
Info om den steniga stranden innan resan så man kan ta med badskor.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

Michael,
Lomma

+
Låg nära stranden, fin utsikt mot havet från balkongen. Mycket bra frukost, Trevlig restaurang.
-
Rummet var litet, fräscha upp rummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

Simo,
Gislaved

+
God service, god mat, jätte trevlig personal och nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-26


10 av 10

Malin,
Göteborg

+
Läget utsikten service och personal
-
Framgick inte hur bra det var på hemsidan

Bekräftad gäst: 2019-07-05


10 av 10

Marika ,
Älvsjö

+
Så väldigt trevlig personal! Läget. Fantastisk frukost, där du valde vad du ville ha och allt var möjligt att få. Det du valt serverades vid ditt bord. Helt fantastiskt! Stort gemyt med baren och restaurangen framför hotellet. Väldigt god och extra bra grekisk mat. Trevliga medgäster av blandade nationaliteter och stämningen gjorde att vi gäster tog kontakt med varandra och hade trevliga små pratstunder. Underhållningen 3 kvällar i veckan var proffsig och inte något klink-klånk. Utan det var äkta traditionell grekisk musik som ledde till dans ibland. Barn som vuxna och ofta traditionell dans. Trodde underhållningen kunde bli besvärande, men det var precis tvärtom! Allt var möjligt, exv. hjälpte hotelledningen oss att hyra elcyklar. Extra plus även för den fina torkställningen på hotellrummets balkong. Kommer att återvända till det här hotellet!
-
Möjligen lite oftare städning av hotellrummets balkong-golv. Annars var städningen perfekt.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Malo,
Ystad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

Jim,
Kalmar

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

106 omdömen
Utmärkt
 
62
Väldigt bra
 
38
Bra
 
6
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-24

Inlägg av lillotto60 Kungsbacka, Sverige

Fint litet familjehotell

Hotellets restaurang har väldigt bra mat och portionerna är stora. Rakt över gatan ligger den smala stranden med hotellets egna sängar utan avgift. Ska man bara vila är det ett utmärkt hotell. Drivs av en familj som gör allt för att man skall trivas.

 
2016-09-02

Inlägg av Ulrika G Stockholm, Sverige

Fantastiskt

Vi hade 2 fantastiska dygn på detta familje hotell vänligt rent och snyggt frukosten intogs i deras härliga trädgård där man blev serverad vid bordet med utsikt över havet vi åt även våra middagar där dom var supersmariga även dom kan varmt rekommendera detta varma Goa hotell om jag ska säga nåt negativt så var sängarna superhårda däremot kanon aircondition

 
2015-07-22

Inlägg av Gunilla S

Underbart familjehotell med utsökt mat!

Mycket trivsamt familjehotell, med stranden tvärs över gatan. Fina och rena rum. Utsökt god mat - den friterade småfisken är den bästa jag ätit! Minst lika god var en grillad A-fisk. Dessutom suverän frukost - bara att önska vad vi ville ha. Allt till ett mycket bra pris och gästfri atmosfär. Devisen "arrive like a guest, leave as a friendly" stämde verkligen.

 
2019-07-05

Inlägg av FranziDanzi Berlin, Tyskland

Small family run hotel with a great atmosphere

We just came back from our 9 days at Alinda hotel and definitely recommend this little family run hotel if you are looking for relaxation and tranquility. The best feature of Alinda hotel besides its prime location right at the sea is the hospitality of Anastasia and Adonis, the two sibblings running this hotel. They go above and beyond to meet everyone's requests and make you feel at home for your vacation. As for us, they definitely succeeded with their warm and honest personality. We had one of the rooms with sea view on the upper floor. The room was of a decent size and has a great balcony facing the fantastic sea. It gets heated up very quickly throughout the whole day but is equipped with a fan, a well-functioning air-con and a coffee/tea station. Even though I only rate the cleanliness upon arrival fair to good, for the rest of our stay the room service was great. Towels get changed every day if you wish too, bed linen get changed about every other day. Breakfast is great (you order from a menu) and Anastasia offers everything you can wish for: cereals, fresh orange juice, juice, tea, coffee, water, Greek salad, eggs in all kind of styles, bacon, Greek yoghurt, fresh fruit salad, watermelon and so on.....very very good breakfast and service at breakfast - Thank you! There is a well-equipped bar that is open all day and drinks and food are served at the small pebbled-beach too as well as sunbeds and umbrellas free of charge. The taverna of the hotel serves delicious and fresh food for lunch and dinner until late, we ate there almost every day twice a day. The few times we went somewhere else we decided at the end of the day that Alinda Taverna is better. Prices are decent. Service is great. On Wednesdays, Fridays and Saturdays Alinda Hotel organizes a Greek evening with live music. Thank you for a great holiday! If we ever come back to Leros, we will definitely stay at Alinda Hotel.

 
2019-06-30

Inlägg av sueevie North Yorkshire, Storbritannien

Just my type of place

1st visit to Leros and having done some research decided that this was the place for me. Booked 3 nights a good few months in advance to ensure I was able to get one of the sea view rooms. Arrived early on a ferry from Lipsi prepared to spend a few hours on the beach before being able to check in at 2pm however even through I arrived before10am I was given a warm welcome, offered a drink and informed that my room would be ready in 10 minutes. My room was a good size with decent shower room and equipped with everything I needed, good air con, fridge, tea/coffee making facilities, hairdryer, decent wi fi, ample storage, mozzie machine & tablets. Cleaned well each morning and supplied with fresh towels, tea/coffe/biscuits replenished. Free sun beds on the beach opposite with beach service provided from the bar. Sun beds are used by non residents too so you do need to be down fairly early (before 10.30am) to secure one. The beach is made up of small pebbles but there is no need for beach shoes unless you have particularly sensitive feet! The road runs between the beach and hotel but this wasn't noisy or intrusive. A number of supermarkets, shops and tavernas within easy walking distance. The bus stop is close by and the hotel will always call a taxi if needed. Breakfast is excellent quality with lots if choice served between 8am - 10.30am @7€. All staff without exception were friendly, helpful and professional. The hotel has a traditional feel and some may say it would benefit from modernising - please don't change anything it's just perfect as it is! Already planning a return trip, just loved having an early morning swim before breakfast. Highly recommended,