1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunwaves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Lugnt och skönt ställe nära till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


9 av 10

Henrik,
Stockholm

+
Litet, personligt, lugnt
-
4-bäddsrum :)

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Cecilia,
Södertälje

+
Litet och lugnt vid poolområde, nära strand och avslappnad atmosfär.
-
Lite mer variation på frukost samt bättre påfyllnad av duschartiklar på rummet då de pyttesmå tuberna med schampoo och duschgel tog slut nästan direkt.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


9 av 10

Veronika,
Trosa

+
Läget, restaurangen, personalen och att det var rent och hemtrevligt.
-
Att se till att inte Ac:n på rummet vibrerar så att man inte kan använda den.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

kenneth,
borås

+
nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-17


8 av 10

Katriina,
Nyköping

+
Läget och utsikten.
-
Serveringspersonen var mycker ovan, blandade ihop kundernas beställningar och notor. Dålig koll på vad kunderna hade tagit på rumsnotan och vad som betalats cash. De behöver ha andra rutiner både för sin egen skull och för kundernas skull.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


10 av 10

Hannah ,
Borås

+
Jag har aldrig varit på ett hotell tidiagre med så bra service och trevlig personal. Var här tillsammans med min pojkvän och vi båda tyckte att maten var godast på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-17


9 av 10

Annika,
Lahtis

+
Bra läge
-
Skriv i hotellpärmen att bussen inte hämtar från hotellet, utan vid huvudvägen i stället! Den informationen finns inte i pärmen och efter som vi vid ankomsten blev lämnade vid hotellet vntade vi (7 totalt) vid hotellet. Det var inte så roligt att avsluta fin semester med en arg busschaufför...

Bekräftad gäst: 2019-06-17


8 av 10

,

+
The beach in front of hotel very beutiful.
-
Bathroom too small

Bekräftad gäst: 2019-06-17


9 av 10

,

+
Lugnt och fint, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

17 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
3
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-08

Inlägg av martinak350

Mysigt hotell

Litet mysigt hotell som är ett måste om du ska till Vassiliki. Personalen är det bästa på hela hotellet, välkomnande och hjälpsamma. Frukosten är liten men har det mesta. God och prisvärd mat finns att äta med. Läget är perfekt med närhet till stad, centrum och knappa meter till stranden. På stranden kan man hyra solstolar av hotellet för 7euro. Finns gratis stolar uppe vid hotellets pool. Det enda minuset är att det är lyhört.

 
2018-10-07

Inlägg av pyff Falköping, Sverige

Loooooved it!!

Attans vilken liten pärla! Endast 16 rum och hotellet går endast att boka via charter med Apollo och det gör ju att klientelet endast är nordisk vilket är det enda som är lite trist med hotellet. Servicen är helt outstanding med glada och uppmärksamma tjejer i baren/restaurangen. Efter ett par dagar vet dom exakt vad du vill äta och dricka och ger dig alltid ett leende, känns väldigt familjärt och trevligt. Sängarna är utan tvekan de bästa jag upplevt nånsin i den här regionen (har varit i Grekland och Turkiet drygt 10 ggr och alltid sovit kass och fått ont i ryggen). Vattentrycket i duschen är oxå mycket bättre än nånstans jag varit i Grekland. Super-fräscha rum i modern stil även om de inte är speciellt stora. Små badrum som alltid i Grekland med fräscha. Frukosten är kanon i jämförelse vad man brukar få i Grekland. Maten i restaurangen är god och vällagad. Mysig och fräsch restaurang och lounge. Poolen är liten men fyller sitt syfte och det finns gott om solstolar till de 16 rummen. Gratis parkering på gården. Stranden är inte så rolig med tanke på hur otroliga stränder det finns på Lefkas, fin färg på vattnet men "grumligt" pga alla seglare i bukten. Det är oxå väldigt konstigt och lätt irriterande att hotellet tar betalt 7 euro för två solstolar på stranden (Gratis vid poolen) när man är gäst på hotellet. Det är nog det enda som var negativt på detta härliga lilla hotell som jag varmt rekommenderar!

 
2019-06-14

Inlägg av maxenl2016

Very friendly staff

I stayed here for a week. There're very beautiful pebble beach with clear water 50 metre in front of the hotel. Staff is very friendly and helpful. The food was ok but not many choices to choose. But you can go to the night market around 500 metre from the hotel there're many good restaurants you can eat and enjoy.

 
2018-09-15

Inlägg av nimbusgb North Wales, Storbritannien

Lovely pool and delightful staff.

A slightly different menu in the restuarant. the drunken calf was delicious. We had most of the mains over a few days and it was all good and remarkably reasonavly priced. We spent a couple of days veging out around the pool or under their beah umbrellas. Loved it. The waitress was very welcoming and pleasant. A bonus.

 
2018-08-16

Inlägg av Oliver A

excellent conditions and very friendly staff!

My family and i stayed on Sunwaves hotel for a week summer 2018. The Hotel was very nice and clean, nice pool, with not too many people, and perfect beaches. No matter what room you get, you have a nice view. The rooms are clean and comfortable. The staff was overall very friendly, but especially one girl "Marta" did a excellent job. She always had a smile, overview and made sure everyone had a great stay. Keep up the good work! The hotel restaurant functioned perfect for a midday snack, and dinner (if you just need a quiet night on the hotel).