1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sunwaves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 209 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

mitchell,
Grillby

+
personalen var trevlig och tillmötesgående , närheten till havet , lugn och skön stämning
-
skulle det vara något så skulle det vara att den trevliga bbq aftonen anordnas i början på veckan man är där , då finns chansen att lära känna de andra gästerna bättre . Nu var den belagd 2 dagar innan vi skulle åka hem

Bekräftad gäst: 2019-09-09


6 av 10

Johannes,
Trollhättan

+
Maten va väldigt god
-
Bättre bröd vid frukosten Frächa till poolområdet Extremt små rum 5-6 kvm

Bekräftad gäst: 2019-09-02


4 av 10

Silvia,
Lund

+
Poolen , trots att det är så nära stranden. Gratis solstolar vid poolen. Trevlig personal, härlig matplats.
-
Rum 2 borde inte hyras ut. Det vetter mot en parkerad motorcykel som hotel personalen använder, utanför ”balkongen” finns 2 frysar och kökets ingång. Dörren öppnas och stängs högljud konstant, frysens dörrar öppnas och slår ner då frusna varor och is hämtas till matlagning eller kvälls drinkar. Musiken från baren hörs till den stängs då vi var vägg i vägg med den. Jag klagade men inget hände. Det borde förbjudas att sälja rum 2 till oss turister. Väger du 70 kg plus får du inte plats i duschen!!!. Apollo bara beklagade. Vad ska jag göra med beklagar? Hjälper det mig? Hade jag vetat hur rummet var och läget hade jag ALDRIG köpt resan!!! Fick förslag att byta hotell men med ytterligare kostnad från min sida på 75 euro per dag!!! Aldrig mera Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


6 av 10

Daniel,
Sävsjö

+
Nära till stranden, lugnt område, nära till staden.
-
Frukosten var väldigt enformig, personalen kan uppfattas som sega/dryga i vissa fall och kunde ibland inte vissa saker och gav oss endast ett telefonnummer att ringa.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


8 av 10

Charlotta,
Göteborg

+
Nära till stranden, trevlig personal, bra sängar, bra AC, bra wi-fi, fin omgivning.
-
Mer varierad frukost, godare mat (gärna mer från det grekiska köket), fler solstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Vivianne,
Stockholm

+
Trevlig, glad och seviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Johan,
Stockholm

+
Bra läge. Litet och personligt. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

,

+
Läget och lugnet
-
Bättre Aircon l Bättre Aircon, vår luktade illa var skitig och vibrerade och lät mycket inget vi kunde ha på under natten rum 11

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Thomas,
Katrineholm

+
-
Större utbud på frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Karin,
Katrineholm

+
Läget
-
Brödutbudet på frukosten kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

19 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
4
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av JohanLundborg Haninge, Sverige

Härligt hotell

Vi bodde en vecka och hade en väldigt trevlig och vilsam tid. Hotellet är väldigt trivsamt och med bra läge. Läget är perfekt för att göra utflykter både till västkusten eller östkusten med bil. På kvällen kan man gå till hamnen som är pittoresk och trevlig med ett antal småbutiker. Personalen är mycket trevliga och maten är god. Rummen är lagom stora och fräscha. Frukosten är lagom stor. Min fru tycker att det är den bästa hon ätit då hon gillar grekisk yoghurt och färska frukter (hon har varit på en del hotell). Hur många av er har stressat för att lägga ut handdukar tidigt på morgonen ? Det behöver man aldrig göra på det här hotellet, man kan äta frukost sent och ändå få en plats vid poolen som för övrigt har lagom storlek. Det finns parkeringsplatser för er som tänker hyra bil.

 
2018-10-08

Inlägg av martinak350

Mysigt hotell

Litet mysigt hotell som är ett måste om du ska till Vassiliki. Personalen är det bästa på hela hotellet, välkomnande och hjälpsamma. Frukosten är liten men har det mesta. God och prisvärd mat finns att äta med. Läget är perfekt med närhet till stad, centrum och knappa meter till stranden. På stranden kan man hyra solstolar av hotellet för 7euro. Finns gratis stolar uppe vid hotellets pool. Det enda minuset är att det är lyhört.

 
2018-10-07

Inlägg av pyff Falköping, Sverige

Loooooved it!!

Attans vilken liten pärla! Endast 16 rum och hotellet går endast att boka via charter med Apollo och det gör ju att klientelet endast är nordisk vilket är det enda som är lite trist med hotellet. Servicen är helt outstanding med glada och uppmärksamma tjejer i baren/restaurangen. Efter ett par dagar vet dom exakt vad du vill äta och dricka och ger dig alltid ett leende, känns väldigt familjärt och trevligt. Sängarna är utan tvekan de bästa jag upplevt nånsin i den här regionen (har varit i Grekland och Turkiet drygt 10 ggr och alltid sovit kass och fått ont i ryggen). Vattentrycket i duschen är oxå mycket bättre än nånstans jag varit i Grekland. Super-fräscha rum i modern stil även om de inte är speciellt stora. Små badrum som alltid i Grekland med fräscha. Frukosten är kanon i jämförelse vad man brukar få i Grekland. Maten i restaurangen är god och vällagad. Mysig och fräsch restaurang och lounge. Poolen är liten men fyller sitt syfte och det finns gott om solstolar till de 16 rummen. Gratis parkering på gården. Stranden är inte så rolig med tanke på hur otroliga stränder det finns på Lefkas, fin färg på vattnet men "grumligt" pga alla seglare i bukten. Det är oxå väldigt konstigt och lätt irriterande att hotellet tar betalt 7 euro för två solstolar på stranden (Gratis vid poolen) när man är gäst på hotellet. Det är nog det enda som var negativt på detta härliga lilla hotell som jag varmt rekommenderar!

 
2019-08-16

Inlägg av P9329CPchrisb Duffield, Storbritannien

Kids loved it at sunwaves

Great pool, nice and clean, Friendly waitress, not so friendly bar man. Nice food. We used this place everyday almost. We used the pool and sunbeds for free which is acceptable if you eat here at lunch. Food is nice.

 
2019-06-14

Inlägg av maxenl2016

Very friendly staff

I stayed here for a week. There're very beautiful pebble beach with clear water 50 metre in front of the hotel. Staff is very friendly and helpful. The food was ok but not many choices to choose. But you can go to the night market around 500 metre from the hotel there're many good restaurants you can eat and enjoy.