Kundomdömen om Sunwaves

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 248 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Britt-Inger,
Uppsala

+
Närheten till havet
-
Sänk ljudet på hotellmusiken

Bekräftad gäst: 2019-10-08


7 av 10

,

+
Fint läge med utsikt
-
Bättre koll på rummen, lampa på ballkong fungerade inte, duschmynstycke trasigt o gick inte att sätta upp så man fick hålla den i handen, brandvarnare saknades på rum (endast upphängning fanns kvar).

Bekräftad gäst: 2019-10-08


9 av 10

Jonas,
Svalöv

+
Läget och lugnet
-
Något fler pålägg vid frukosten tex olika ostar och någon mer färsk frukt.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Monica & Bosse,
Torekov

+
Trevlig personal och bra frukost. Perfekt rum och nära stranden . Vi är jättenöjd och kan varmt rekommenderas.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

,

+
Trevlig personal, Bra frukost, Trevligt rum
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

,

+
Läget är fantastiskt! Alldeles nära hotellet finns också ett av Europas bästa vindsurfingcenter.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Ylva,
Åkersberga

+
Allt var bra!!
-
Ändra lounge-musiken, enerverande och upprepande

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Christer,
Partille

+
nära strand och by och framförallt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


8 av 10

Tobias ,
Vänersborg

+
Läget till strand och centrum Sängarna Utsikten från rummet Gratis AC
-
Motverka att det blir översvämning i avloppet så fort man duschar.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

J ,
Stockholm

+
Lugnt och fint läge!
-
Kanske skulle frukosten behöva lite mera variation.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

21 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-08-12

Inlägg av JohanLundborg Haninge, Sverige

Härligt hotell

Vi bodde en vecka och hade en väldigt trevlig och vilsam tid. Hotellet är väldigt trivsamt och med bra läge. Läget är perfekt för att göra utflykter både till västkusten eller östkusten med bil. På kvällen kan man gå till hamnen som är pittoresk och trevlig med ett antal småbutiker. Personalen är mycket trevliga och maten är god. Rummen är lagom stora och fräscha. Frukosten är lagom stor. Min fru tycker att det är den bästa hon ätit då hon gillar grekisk yoghurt och färska frukter (hon har varit på en del hotell). Hur många av er har stressat för att lägga ut handdukar tidigt på morgonen ? Det behöver man aldrig göra på det här hotellet, man kan äta frukost sent och ändå få en plats vid poolen som för övrigt har lagom storlek. Det finns parkeringsplatser för er som tänker hyra bil.

 
2018-10-08

Inlägg av martinak350

Mysigt hotell

Litet mysigt hotell som är ett måste om du ska till Vassiliki. Personalen är det bästa på hela hotellet, välkomnande och hjälpsamma. Frukosten är liten men har det mesta. God och prisvärd mat finns att äta med. Läget är perfekt med närhet till stad, centrum och knappa meter till stranden. På stranden kan man hyra solstolar av hotellet för 7euro. Finns gratis stolar uppe vid hotellets pool. Det enda minuset är att det är lyhört.

 
2018-10-07

Inlägg av pyff Falköping, Sverige

Loooooved it!!

Attans vilken liten pärla! Endast 16 rum och hotellet går endast att boka via charter med Apollo och det gör ju att klientelet endast är nordisk vilket är det enda som är lite trist med hotellet. Servicen är helt outstanding med glada och uppmärksamma tjejer i baren/restaurangen. Efter ett par dagar vet dom exakt vad du vill äta och dricka och ger dig alltid ett leende, känns väldigt familjärt och trevligt. Sängarna är utan tvekan de bästa jag upplevt nånsin i den här regionen (har varit i Grekland och Turkiet drygt 10 ggr och alltid sovit kass och fått ont i ryggen). Vattentrycket i duschen är oxå mycket bättre än nånstans jag varit i Grekland. Super-fräscha rum i modern stil även om de inte är speciellt stora. Små badrum som alltid i Grekland med fräscha. Frukosten är kanon i jämförelse vad man brukar få i Grekland. Maten i restaurangen är god och vällagad. Mysig och fräsch restaurang och lounge. Poolen är liten men fyller sitt syfte och det finns gott om solstolar till de 16 rummen. Gratis parkering på gården. Stranden är inte så rolig med tanke på hur otroliga stränder det finns på Lefkas, fin färg på vattnet men "grumligt" pga alla seglare i bukten. Det är oxå väldigt konstigt och lätt irriterande att hotellet tar betalt 7 euro för två solstolar på stranden (Gratis vid poolen) när man är gäst på hotellet. Det är nog det enda som var negativt på detta härliga lilla hotell som jag varmt rekommenderar!

 
2019-09-18

Inlägg av LarsF517

Missing safety for swimmers in the sea of the coast to the hotel.

If you have planned to stay at this hotel with your family for swimming and scuba diving in the sea from the beach – you will have to rethink and find a different hotel. There is no safety or security for swimmers or scuba divers in the waters off the beach to the hotel. Even though the hotel has marked and area for swimmers with yellow buoys – the marked area is not being respected. All kind of sailing vessels from catamarans – windsurfers to high speed kite surfers cross through the marked area – putting the swimmers at high risk. My daughter was caught under the sail of a capsizing 49`ere sailboat and hit on the one shoulder by the mast. That was the last day during our holiday we swam in the sea during our holiday. The hotel needs to improve the safety for swimmers in the sea – otherwise one day someone will get serious wounded or killed. Regards Lars Fredensborg

 
2019-08-16

Inlägg av P9329CPchrisb Duffield, Storbritannien

Kids loved it at sunwaves

Great pool, nice and clean, Friendly waitress, not so friendly bar man. Nice food. We used this place everyday almost. We used the pool and sunbeds for free which is acceptable if you eat here at lunch. Food is nice.