1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tom Erik ,
Siggerud Norge

+
Bra lägre vind stranden, lungt och stilla. Ingen trafik.
-
Väldigt hårda sängar, vaknade fler gånger varje natt pga ond rygg. Få bäddmadrasser så får hotellet högsta betyg.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


8 av 10

Tom,
Göteborg

+
Läget vid vattnet. Att solstolar är gratis.
-
Lite mer variationsrik frukost hade inte skadat.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Ann-Mari,
Västerås

+
Närheten till vattnet och stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Anita,
Kärna

+
bra läge ,nära stranden
-
bacon, äggröra o stekta ägg var ljummet. Bättre värme tack ! Gärna något mer pålägg . Annars bra .

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Jan-åke,
Garpenberg

+
perfekt läge
-
ett skydd mot grannarnas balkonger. det är som att ha gemensam balkong med grannarna. inte bra att man kan se in i grannens rum.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

YLVA,
Visby

+
att det låg på en sidogata men ändå nära till shopping och restauranger ,det var ingen trafik som störde tyst och lugnt, nära vattnet, bra sängar
-
byta kuddarna, platta stenhårda får inte ha sådana kuddar på ett sånt fint hotell, ge AC en renovering ,låter som en tvättmaskin som centrifugerar (rum 2)

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Lena,
Visby

+
Den familjära stämningen och personliga servicen.
-
Någon hylla i badrummet för necessär mm

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Pernilla,

+
Närheten till stranden. Lung och ro på hotellet, rent och fräscht! Frukosten var enkel men full tillräcklig.
-
Servering av mat på kvällen, det var synd att man inte ens kunde få en liten smakbit efter klockan 17.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Carin,
Visby

+
Trevlig personal, rent och snyggt, fina rum och bra frukost.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Knut ,
Umeå

+
Personalen och ägarna är helt otroliga, så snälla, trevliga och varma människor. Läget är mycket bra och en smidig transfer dessutom. Har besökt detta hotell flera gånger nu och längtar tillbaka.
-
Hotell ägaren gör regelbundna förbättringar varje år och är lyhörd för vad gästerna vill ha och behöver, naturligtvis inom rimliga gränser.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

35 omdömen
Utmärkt
 
19
Väldigt bra
 
14
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-03

Inlägg av yabg Visby, Sverige

Bra Strand läge

Bokade det här mysiga lilla hotellet med tips från andra Tripadvisor omdöme och vilken full träff. Nära till stranden 15 m från rummet,gratis solstolar och AC, bra frukost ,rena fina rum. Väldigt bra sängar typ svenska medelhårda. nära till huvudgatan med shopping och restauranger hotellet har 20 rum med 2 våningar och vilken utsikt wow. Stranden har grov sten/grus men ca 1 meter ut i havet är det sand och det blir fort djupt.Personalen jätte trevliga och hjälpsamma

 
2018-08-27

Inlägg av Elin S Gävle, Sverige

Bra!

Var här i augusti! De flesta i personalen var otroligt trevliga. Bra läge i nidri! Perfekt läge på stranden med gratis solstolar. Var dock ibland svårt att få plats då de var väldigt fullt. Städning jätte bra! Frukost sådär, enformig!

 
2018-07-25

Inlägg av mirran61 Jokkmokk, Sverige

En lugn oas i Nidri

Mycket trevligt och familjärt hotel i Nidri. Känns som en lugn oas mitt i turiststråket. Nära till havet, supermarket, andra affärer och olika restauranger och barer. Frukosten på hotellet är helt okay med flera olika valmöjligheter. Rummet var litet men hade det som behövdes, det som möjligtvis saknades var en hylla på toaletten, fick sätta sakerna på tvättstället och golvet. Balkongen var okay med utsikt mot havet och mot bergen. Wi-fi funkade riktigt bra. Ägarna och samtlig personal var mycket hjälpsam och trevliga. Ett trevligt och bra hotell som vi gärna återkommer till.

 
2018-06-11

Inlägg av IngerPalle Asarum, Sverige

Mysigt litet hotell precis vid stranden

Kan rekommendera detta lilla mysiga hotell bara några meter från stranden. Välskött med städning varje dag och bra sängar med bäddmadrass. Ingen störning av trafik. 10 min promenad så är man uppe i Nidri centrum. Stranden vid hotellet helt ok klappersten några meter ut i vattnet sedan sand. Hotellet solstolar gratis och du kan beställa dricka från solstolarna då hotellet personal går runt och fixar detta.

 
2017-10-06

Inlägg av 359magnuse Skurup, Sverige

Mycket trevligt litet hotel

Kanon trevlig personal Små moderna trevliga rum Fint läge underbar utsikt Fin liten pool med en snackbar perfekt lunch Det ända som drar ner är det trånga toalett ut rymmer duschkabin som man knappt kommer in i och toa stolen som sitter ett par dm för nära väggen så att halva skinkan hänger utan för men trots det ett mycket fint hotel