Kundomdömen om Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 298 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
Hotellet var bättre än beskrivningen på eran hemsida. Otroligt vackert och strandnära.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Ronny ,
Götene

+
Lagom stort Nära till stranden Lugnt och skönt Trevlig personal och ägare Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Marita,
Hällefors

+
-
Hylla i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

Anna-Karin,
Ljusdal

+
Läget, sängar med bäddmadrass och kylskåpet på rummet, bra AC. Trevligt med litet hotell, man blev bekant med de andra som bodde där. Goda lunchalternativ.
-
Avställningsyta i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Yvonne,
Mellerud

+
Litet fräscht hotell, nära till stranden, bra frukost och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Ingrid,
Siljansnäs

+
Närheten till havet samt litet och gemytligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Ros-Mari,
Nacka strand

+
Så trevlig personal och renligt
-
Hiss och ev plastglas vid den lilla poolen?

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

Katarina,
Uppsala

+
Personalen, väldigt trevliga och alltid med gästernas bästa i åtanke. Närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

Kenneth,
Kungsbacka

+
Läget vid havet, Fin strand. Bra frukost och service från baren.
-
Papperskorgar vid stranden.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

41 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
15
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-27

Inlägg av Rose-Marie B Stockholm, Sverige

Lugnt bra hotell

Väldigt lugnt och strandnära, ingen skränande musik, rent, jättebra frukost och trevligt personal. Luncherna helt ok och det är nära in till s.k city och hamnpromenaden där de flesta restaurangerna ligger. Åker vi till Nidri igen, så kommer vi att välja detta hotell. Kan rekommenderas!

 
2019-09-02

Inlägg av MiisMia Fellingsbro, Sverige

Jätte mysigt familjehotell!!

Bästa hotellet hittills i Nidri som vi bott på och då har vi varit här fyra gånger. Det är litet men mycket trevlig personal, god frukost (även om det inte var så jätte mycket att välja mellan), rena och fräscha rum. Bra lunchalternativ. Perfekt läge vid lugn strand! Hit kommer jag återvända!! 👍

 
2019-06-23

Inlägg av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

Lugnt & skönt med toppenläge

Hotellet ligger jättevackert precis vid stranden. Väldigt lugnt och skönt fast det ligger så nära Nidri, bara några 100 meter in till stan och hamnen med alla mysiga restauranger. Bra frukost för att vara i Grekland och sköna sängar, inte så hårda som de ibland kan vara. God mat också, vi åt oftast lunchen på hotellet med helt okej priser. Köpte man något från baren behövde man inte betala för solstolarna. Vi åker gärna tillbaka och bor då gärna här igen.

 
2019-06-05

Inlägg av Ase71 Söderala, Sverige

Väldigt bra läge

Läget är bland de bästa, på stranden, inte mitt i smeten men nära centrum. Sängarna helt okej, inte stenhårda som är vanligt på många ställen. Pytteliten dusch och ingen avlastning över huvudtaget i badrummet. Rätt litet rum och ingen sol på balkongen trots solläge. Låga väggar mellan balkongerna, vilket kändes lite konstigt, som att sitta bredvid varandra. Trevlig personal. Städningen urusel. Gratis solstolar mot att man handlar i baren. Frukosten enkel men fullt tillräcklig och god. Gott kaffe, vilket inte heller är så vanligt. Fick dock hår i maten på två av tre luncher. Över lag ett bra hotell som jag gärna återkommer till.

 
2018-10-03

Inlägg av yabg Visby, Sverige

Bra Strand läge

Bokade det här mysiga lilla hotellet med tips från andra Tripadvisor omdöme och vilken full träff. Nära till stranden 15 m från rummet,gratis solstolar och AC, bra frukost ,rena fina rum. Väldigt bra sängar typ svenska medelhårda. nära till huvudgatan med shopping och restauranger hotellet har 20 rum med 2 våningar och vilken utsikt wow. Stranden har grov sten/grus men ca 1 meter ut i havet är det sand och det blir fort djupt.Personalen jätte trevliga och hjälpsamma