1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Jessica,
Stockholm

+
Läget var perfekt. Personalen var jättetrevliga!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


7 av 10

Malm,

+
Läget
-
Fler solsängar, bättre sängar-stenhårda madrasser, byte av handdukar oftare, mer hänsyn i kost för gluten och laktos intoleranta.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


7 av 10

,
Värnamo

+
Läget till havet och staden
-
Bättre övervakning på hotellet. Blev av med en iPhone vid solstolarna pga att det springer en massa strandförsäljare bland solstolarna.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


9 av 10

Helena,
Västerås

+
Läget vid stranden,god frukost buffé,härlig ute servering och lugnt hotell.
-
Saknade fat,skärbräda och kniv på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


9 av 10

Marie-Louise,
Malmö

+
Trevligt familjehotell.Det låg ju helt nära havet och det var bekvämt att kunna gå in i rummet ibland med luftkonditionen då det var så varmt. Bra sängar. Rummet kunde varit lite större men annars ok.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


5 av 10

Johanna,
Helsingborg

+
Läget vid havet
-
Hotellet hyr ut solstolar till kringliggande hotell vilket innebär att det inte finns solstolar till hotellets egna gäster. DÅLIGT!!!

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Charlotta,
Klippan

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Lena,
Olofström

+
Familjärt, litet, nära stranden, trevlig personal
-
Inga, allt var bra,

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Susanne,
Uppsala

+
Läget och att det var så lugnt. Stranden.
-
Duschen, strålen var jättehård.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


8 av 10

,
Göteborg

+
Läget.
-
Sorgligt att se att alla tomburkar, plastflaskor, glasflaskor etc slängdes i samma soptunna och att inget återvanns. Med tanke på kommande EU förbud om engångsförpackningar av plast och Apollos sk miljötänk borde man kunna ställa mer krav på anläggningarna i detta.

Bekräftad gäst: 2019-06-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

37 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
15
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

Lugnt & skönt med toppenläge

Hotellet ligger jättevackert precis vid stranden. Väldigt lugnt och skönt fast det ligger så nära Nidri, bara några 100 meter in till stan och hamnen med alla mysiga restauranger. Bra frukost för att vara i Grekland och sköna sängar, inte så hårda som de ibland kan vara. God mat också, vi åt oftast lunchen på hotellet med helt okej priser. Köpte man något från baren behövde man inte betala för solstolarna. Vi åker gärna tillbaka och bor då gärna här igen.

 
2019-06-05

Inlägg av Ase71 Söderala, Sverige

Väldigt bra läge

Läget är bland de bästa, på stranden, inte mitt i smeten men nära centrum. Sängarna helt okej, inte stenhårda som är vanligt på många ställen. Pytteliten dusch och ingen avlastning över huvudtaget i badrummet. Rätt litet rum och ingen sol på balkongen trots solläge. Låga väggar mellan balkongerna, vilket kändes lite konstigt, som att sitta bredvid varandra. Trevlig personal. Städningen urusel. Gratis solstolar mot att man handlar i baren. Frukosten enkel men fullt tillräcklig och god. Gott kaffe, vilket inte heller är så vanligt. Fick dock hår i maten på två av tre luncher. Över lag ett bra hotell som jag gärna återkommer till.

 
2018-10-03

Inlägg av yabg Visby, Sverige

Bra Strand läge

Bokade det här mysiga lilla hotellet med tips från andra Tripadvisor omdöme och vilken full träff. Nära till stranden 15 m från rummet,gratis solstolar och AC, bra frukost ,rena fina rum. Väldigt bra sängar typ svenska medelhårda. nära till huvudgatan med shopping och restauranger hotellet har 20 rum med 2 våningar och vilken utsikt wow. Stranden har grov sten/grus men ca 1 meter ut i havet är det sand och det blir fort djupt.Personalen jätte trevliga och hjälpsamma

 
2018-08-27

Inlägg av Elin S Gävle, Sverige

Bra!

Var här i augusti! De flesta i personalen var otroligt trevliga. Bra läge i nidri! Perfekt läge på stranden med gratis solstolar. Var dock ibland svårt att få plats då de var väldigt fullt. Städning jätte bra! Frukost sådär, enformig!

 
2018-07-25

Inlägg av mirran61 Jokkmokk, Sverige

En lugn oas i Nidri

Mycket trevligt och familjärt hotel i Nidri. Känns som en lugn oas mitt i turiststråket. Nära till havet, supermarket, andra affärer och olika restauranger och barer. Frukosten på hotellet är helt okay med flera olika valmöjligheter. Rummet var litet men hade det som behövdes, det som möjligtvis saknades var en hylla på toaletten, fick sätta sakerna på tvättstället och golvet. Balkongen var okay med utsikt mot havet och mot bergen. Wi-fi funkade riktigt bra. Ägarna och samtlig personal var mycket hjälpsam och trevliga. Ett trevligt och bra hotell som vi gärna återkommer till.