1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Seaview

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 259 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Nära strand o stad
-
Ett kylskåp o frys som funkar

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Lasse,
Stockholm

+
Litet, bara 24 lgh. Riktigt nära (på) stranden. Gratis solstolar om man handlar mat och dryck.
-
Maten kan bli batter. Greksallad hade inte fetaost utan annan typ av ost.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Camilla,
Lerum

+
Bra läge super fint ocj trevlig personal.
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

Lars,
Ängelholm

+
Läget intill havet och lugnet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


8 av 10

Elin,
Mölndal

+
Läget
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Hotellet låg precis vid stranden.
-
Om man åt frukost sent fanns det mindre att välja på.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Eva,
Västerås

+
Läget o personalen.
-
Antar att det är hög standard i Grekland. Tyckte vi betslade rätt mycket för ?? Ja, läget i så fall.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Lars-Ove ,

+
Läget och storleken
-
Istället för två väldigt hårda kuddar kunde man ha en hård och en mjuk. I vårat rum nr.12 fanns det ingen avlastningsyta alls i badrummet för tex necessär. Annars ett mysigt och trevligt hotell

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
15
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-02

Inlägg av MiisMia Fellingsbro, Sverige

Jätte mysigt familjehotell!!

Bästa hotellet hittills i Nidri som vi bott på och då har vi varit här fyra gånger. Det är litet men mycket trevlig personal, god frukost (även om det inte var så jätte mycket att välja mellan), rena och fräscha rum. Bra lunchalternativ. Perfekt läge vid lugn strand! Hit kommer jag återvända!! 👍

 
2019-06-23

Inlägg av SusanneK1471 Uppsala, Sverige

Lugnt & skönt med toppenläge

Hotellet ligger jättevackert precis vid stranden. Väldigt lugnt och skönt fast det ligger så nära Nidri, bara några 100 meter in till stan och hamnen med alla mysiga restauranger. Bra frukost för att vara i Grekland och sköna sängar, inte så hårda som de ibland kan vara. God mat också, vi åt oftast lunchen på hotellet med helt okej priser. Köpte man något från baren behövde man inte betala för solstolarna. Vi åker gärna tillbaka och bor då gärna här igen.

 
2019-06-05

Inlägg av Ase71 Söderala, Sverige

Väldigt bra läge

Läget är bland de bästa, på stranden, inte mitt i smeten men nära centrum. Sängarna helt okej, inte stenhårda som är vanligt på många ställen. Pytteliten dusch och ingen avlastning över huvudtaget i badrummet. Rätt litet rum och ingen sol på balkongen trots solläge. Låga väggar mellan balkongerna, vilket kändes lite konstigt, som att sitta bredvid varandra. Trevlig personal. Städningen urusel. Gratis solstolar mot att man handlar i baren. Frukosten enkel men fullt tillräcklig och god. Gott kaffe, vilket inte heller är så vanligt. Fick dock hår i maten på två av tre luncher. Över lag ett bra hotell som jag gärna återkommer till.

 
2018-10-03

Inlägg av yabg Visby, Sverige

Bra Strand läge

Bokade det här mysiga lilla hotellet med tips från andra Tripadvisor omdöme och vilken full träff. Nära till stranden 15 m från rummet,gratis solstolar och AC, bra frukost ,rena fina rum. Väldigt bra sängar typ svenska medelhårda. nära till huvudgatan med shopping och restauranger hotellet har 20 rum med 2 våningar och vilken utsikt wow. Stranden har grov sten/grus men ca 1 meter ut i havet är det sand och det blir fort djupt.Personalen jätte trevliga och hjälpsamma

 
2018-08-27

Inlägg av Elin S Gävle, Sverige

Bra!

Var här i augusti! De flesta i personalen var otroligt trevliga. Bra läge i nidri! Perfekt läge på stranden med gratis solstolar. Var dock ibland svårt att få plats då de var väldigt fullt. Städning jätte bra! Frukost sådär, enformig!