Rumstyper på Scorpios

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar som inte går att föra ihop. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med hel eller begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar, i vissa rum finns separata sängar ( som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade enrumslägenheter

Renoverade enrumslägenheter av varierande storlek med golvfasta sängar, vissa rum har separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt eller terrass. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer.

Renoverade tvårumslägenheter i etage

Renoverade tvårumslägenheter i etage och av varierande storlekar. Alla lägenheter har golvfasta sängar. I vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass. Vissa uteplatser är gemensamma och kan användas av andra hotellgäster som gångväg. Vissa lägenheter har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenheter i etage och av varierande storlek och standard. Alla lägenheter har golvfasta sängar och i vissa rum finns separata sängar (som inte går att föra ihop). Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv i sovrummet. Luftkonditionering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 3 ggr/vecka.
Antal personer: 1-4 personer.