1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Scorpios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mårten,
Sjöbo

+
Personalen var alltid så trevlig
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


10 av 10

Martina,
Stockholm

+
Utsikten och personalen
-
Maten sisådär. Lång väntan.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Hans,
Örebro

+
Utsikten!
-
AC ingår. Bättre Wi-fi. Även svenska TV-kanaler.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Ann-Christin,
Karlskrona

+
Utsikten, stora rum och trevlig personal.
-
Viktigt att framhålla att det är mycket trappor och brant backe. Kanske även framhålla att det inte finns andra restauranger i närheten.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Rosita,
Mörrum

+
Utsikten från balkongen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Kaj,
Götene

+
Utsikten å servicen
-
...

Bekräftad gäst: 2018-09-24


6 av 10

,

+
Utsikten! Samt att de även hade enkelrum.
-
Städningen. De städade varannan dag vilket iofs var ok men då gjorde de ingenting annat än att byta sängkläder och handdukar och tömma papperskorg. De kunde sopat upp det grus och smuts som fanns.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


6 av 10

Maria,
Sala

+
Utsikten, poolen,
-
Mycket slitna hotellrum, myror på diskbänken, kranar som sprutar vatten åt alla håll. Fylla på med toapapper. Några hyllor ovanför köksdelen. Se till att poolens reningssystem fungerar. Väldigt trångt med solsängar vid poolen. Utnyttja det utrymme som finns.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


6 av 10

Yvonne,
Söderbärke

+
Utsikten
-
Bättre mat och städning

Bekräftad gäst: 2018-09-03


1 av 10

Banoo,
Stockholm

+
Inget
-
Att ni har all information om hotellet på er hemsida och vara ärliga om det som ni erbjuder

Bekräftad gäst: 2018-09-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

71 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
39
Bra
 
6
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-08

Inlägg av 341marl_nek

Prisvärt

Vi trivdes mycket bra på detta hotell. Lägenheten var rymlig. Lite för lite saker i köket, bara en kastrull, en kniv.. Hårda sängar som alltid i Sydeuropa. Personalen är fantastiska! Mycket trevliga, tillmötesgående och engagerande! Soporna töms varje dag förutom söndagen. God och prisvärd mat! 20 minuters gång in till Nidri samhälle. (tråkig väg utan trottoar) liten matbutik precis nedanför. Bra priser!

 
2018-08-28

Inlägg av naddiia Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell

Vilket fantastiskt och prisvärt hotell. Det är inget lyxhotell men standarden på rummen är mycket bättre än man tror. Rymliga rum med eget kök. Det bästa är personalen som är genuint trevliga och får en att känna sig välkommen. Utsikten och poolområdet är perfekt för par och familjer med mindre barn. Vi hade en fantastisk upplevelse och kommer definitivt välja detta hotell om vi åker till lefkas igen. Hotellet ligger något avskilt och man kan därför slappna av.

 
2018-07-31

Inlägg av Brumbler Göteborg, Sverige

Familjär och avslappnad stämning i lagom storlek med fantastisk utsikt

Scorpios ligger ca 20 minuters promenad från restaurangstråket vid kajen i Nidri. Ägarna var väldigt trevliga och glada och man skapade en relation med dem under veckan vi var där. Ett litet poolområde finns, men det finns solstolar och parasoller så att det räcker till alla, och solen finns hela dagen. På terassen bredvid poolen kan man ta något att äta och dricka - jag har sett att många klagar lite på maten men personligen tycker jag att det vi åt på hotellet var bättre än den mat vi fick på restaurangerna i Nidri. Mycket prisvärt och gott! Vårt rum med en dubbelsäng var enkelt men ganska stort, avdelat med balkong mot havet, en kokvrå med bord, badrum och ett sovrum. Luftkonditionering kostade €6 per dag vilket borde ingå i ett så varmt land som Grekland, men å andra sidan var hotellet ganska billigt så det kändes OK att betala för det. Vi stördes av ljud från rummet ovanpå vårt - det gnisslade i golvet när någon gick på det och fotsteg hördes som att någon hade ett gymnastikpass där (vi vaknade av det på morgonen). Kom hit om du/ni vill ha en avslappnad och enkel semester bortanför de stora hotellkomplexen. Men, be aware: om ni, som vi, tänker att det är ett hotell dit bara par eller vuxna kommer för att det ligger utanför stan så kan jag meddela att det var en hel del barnfamiljer som fanns på hotellet. Då poolområdet är litet får man inte vara lättstörd av då glada barn plaskar och leker i poolen (vilket de såklart ska få göra, de är ju på semester!).

 
2017-10-13

Inlägg av Gabriella V

Mysigt och avslappnat

Bodde en vecka, städning varannan dag, inte mycket extra i kostnad för havsutsikt och väldigt värt det! Litet poolområde men sol hela dagen. Mycket trappor över hela hotellet och en halvtimmes promenad enkel väg till restauranger och shopping, men en minimarket precis nedanför hotellet. Trevlig personal och prisvärt boende!

 
2016-07-07

Inlägg av Annika67 Falun, Sverige

Trevligt hotell utanför Nidri

Vi var ett tjejgäng på fyra som bodde på detta fantastiska hotell. Vi valde balkong med havsutsikt vilket var värt varenda krona. I vår lgh hade vi ett sovrum med två separata sängar och två soffor ut i allrummet som fungerade som två sängar, mycket bra komfort i båda rummen. Litet kök men räckte för vårt behov då vi gjorde endast frukost. Hotellets personal var fantastiskt, trevliga och omtänksamma, riktigt familjärt. Vi åt hotellets souvlaki, sakanaki, grekisk sallad mm - jättegott. Man kunde väl stanna hemma på hotellet och äta en kväll och byta några ord med personalen och denna fantastiska utsikt. När vi kom fick vi gå upp (det är ganska många trappsteg) men det körde upp våra väskor vilket vi var mycket tacksamma för. Intill hotellet låg en supermarket med samma trevliga personal, hon hjälpte oss t ex med en privattaxi som körde oss runt ön en dag, till t ex Porto Katsiki vilket man inte skall missa, samt lilla byn Agios Nikitas, underbara restauranger nere vid havet. Att gå in till Nidri blir lite långt om inte man är väldigt sportig, vi bokade taxi på hotellet et och kostade 6 euro. När man skulle tillbaka var det bara att gå till taxi-stationen där det alltid fanns lediga taxi. Stranden som ligger nedanför hotellet ca 250 m är helt ok, inte så stor och stenstrand. Åker gärna tillbaka till detta hotell med glädje, saknar det redan :)