Kundomdömen om Scorpios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 639 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Anders,
Ånäset

+
Trevlig personal, god mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


8 av 10

Sven Pontus Tristan,
Hägersten

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Claes-göran,
Överum

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


7 av 10

Ellen,
Landvetter

+
Utsikten
-
Slitna rum, behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Ebba,
Skärholmen

+
Utsikten vid poolområdet samt väl fungerande AC på rummet!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


7 av 10

Maria Eveliina,
Vallentuna

+
Utsikten
-
Frukosten/maten.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

Sara,
Stockholm

+
Utsikt, personalen, rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


3 av 10

Linnea,
Linköping

+
Utsikten
-
Att luftkonditionering ska ingå i priset. Vi köpte till tjänsten med en defekt kontroll. När detta påpekades besvarades det med en axelryckning och besked att kontrollen fungerade. Vi fick sova med filtar för att inte frysa på nätterna. Vi bad om hjälp med taxibil på hotellet vilket sedan kostade 10 € in till Nidri, detta uppfattades som attack blev rejält blåsta.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Nina,
Södertälje

+
Den trevliga personalen, maten och den vackra utsikten.
-
Handdukar som kan användas vid poolen och stranden.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


5 av 10

Märta,
Stockholm

+
Trevlig personal samt god mat.
-
Bättre städning. Inte så kul när man skakar nymanglade lakan och ut kommer flera döda myror. I badrummet luktade det mycket illa. Det var mögel i alla hörn i badrummet inne på toan.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av 717patrikl

Bröllopsresa

Bästa någonsin. Giannis, Andonis och kocken Fortis gjorde detta till en oförglömlig resa. Den vänlighet och service man mottagit saknar motstycke. Tycker inte andra samma sak beror det utan tvekan på dem själva. Man måste ge och ta och när man gav fick man mångfalt tillbaks. Hit kommer msn åka fler gånger. Jag säger bara att har man inte smakat Fortis fetaost i tomatsås så har man missat något. Så enkelt men ändå världsklass. Är ni sociala människor så kommer ni älska detta hotell. Är ni osociala så åk till Sibirien eller något liknande. Av tidigare kommentarer att döma är det ett antal osociala människor som hittar hit och det är synd att de skall klanka ned på detta underbara hotell.

 
2019-07-29

Inlägg av hubbe12 Linköping, Sverige

Inget extra

Bodde på hotellet en vecka. Upplevde att personalen var relativt obrydd om diverse frågor vi hade om utflykter, luftkonditionering och dylikt. Luftkonditionering ingår inte utan kostar 6€ per dag. Vi bad om att få hjälp med taxibokning en tidig morgon då vi bestämt oss för en utflykt till Meganisi (färjan över avgick 07.00). Taxiresan blev betydligt dyrare än vad de sade och kostade 10€. Detta medgav en känsla av att bli blåst. Kontrollen till luftkonditioneringen var trasig och det var så pass kallt på nätterna att vi behövde använda filtarna som låg väl gömda. När detta påpekades bemöttes vi av en axelryckning och svaret att det funkar som det ska - utan att besöka rummet för att undersöka. Vi åt på hotellet två gånger och råder resenärer till andra ställen då det går att få bättre mat till mindre peng. Samtidigt är utsikten fantastisk, poolområdet bra och hotellet är inte särskilt dyrt. Vi tyckte inte att den dagliga promenaden till Nidri gjorde något. Vägen in är lite svår då det saknas trottoar så man får gå på led. Överlag anses hotellet vara helt okej mot priset. Väljer dock ett annat hotell nästa gång.

 
2018-10-08

Inlägg av 341marl_nek

Prisvärt

Vi trivdes mycket bra på detta hotell. Lägenheten var rymlig. Lite för lite saker i köket, bara en kastrull, en kniv.. Hårda sängar som alltid i Sydeuropa. Personalen är fantastiska! Mycket trevliga, tillmötesgående och engagerande! Soporna töms varje dag förutom söndagen. God och prisvärd mat! 20 minuters gång in till Nidri samhälle. (tråkig väg utan trottoar) liten matbutik precis nedanför. Bra priser!

 
2018-08-28

Inlägg av naddiia Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell

Vilket fantastiskt och prisvärt hotell. Det är inget lyxhotell men standarden på rummen är mycket bättre än man tror. Rymliga rum med eget kök. Det bästa är personalen som är genuint trevliga och får en att känna sig välkommen. Utsikten och poolområdet är perfekt för par och familjer med mindre barn. Vi hade en fantastisk upplevelse och kommer definitivt välja detta hotell om vi åker till lefkas igen. Hotellet ligger något avskilt och man kan därför slappna av.

 
2018-07-31

Inlägg av Brumbler Göteborg, Sverige

Familjär och avslappnad stämning i lagom storlek med fantastisk utsikt

Scorpios ligger ca 20 minuters promenad från restaurangstråket vid kajen i Nidri. Ägarna var väldigt trevliga och glada och man skapade en relation med dem under veckan vi var där. Ett litet poolområde finns, men det finns solstolar och parasoller så att det räcker till alla, och solen finns hela dagen. På terassen bredvid poolen kan man ta något att äta och dricka - jag har sett att många klagar lite på maten men personligen tycker jag att det vi åt på hotellet var bättre än den mat vi fick på restaurangerna i Nidri. Mycket prisvärt och gott! Vårt rum med en dubbelsäng var enkelt men ganska stort, avdelat med balkong mot havet, en kokvrå med bord, badrum och ett sovrum. Luftkonditionering kostade €6 per dag vilket borde ingå i ett så varmt land som Grekland, men å andra sidan var hotellet ganska billigt så det kändes OK att betala för det. Vi stördes av ljud från rummet ovanpå vårt - det gnisslade i golvet när någon gick på det och fotsteg hördes som att någon hade ett gymnastikpass där (vi vaknade av det på morgonen). Kom hit om du/ni vill ha en avslappnad och enkel semester bortanför de stora hotellkomplexen. Men, be aware: om ni, som vi, tänker att det är ett hotell dit bara par eller vuxna kommer för att det ligger utanför stan så kan jag meddela att det var en hel del barnfamiljer som fanns på hotellet. Då poolområdet är litet får man inte vara lättstörd av då glada barn plaskar och leker i poolen (vilket de såklart ska få göra, de är ju på semester!).