Kundomdömen om Scorpios

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 221 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Ellen,
Götebor

+
Utsikten
-
Slitna rum, behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Ebba,
Stockholm

+
Utsikten vid poolområdet samt väl fungerande AC på rummet!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


7 av 10

Eveliina,
Stockholm

+
Utsikten
-
Frukosten/maten.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


5 av 10

,

+
Trevlig personal samt god mat.
-
Bättre städning. Inte så kul när man skakar nymanglade lakan och ut kommer flera döda myror. I badrummet luktade det mycket illa. Det var mögel i alla hörn i badrummet inne på toan.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Sara,
Stockholm

+
Utsikt, personalen, rummet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


3 av 10

,

+
Utsikten
-
Att luftkonditionering ska ingå i priset. Vi köpte till tjänsten med en defekt kontroll. När detta påpekades besvarades det med en axelryckning och besked att kontrollen fungerade. Vi fick sova med filtar för att inte frysa på nätterna. Vi bad om hjälp med taxibil på hotellet vilket sedan kostade 10 € in till Nidri, detta uppfattades som attack blev rejält blåsta.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


9 av 10

Nina,
Södertälje

+
Den trevliga personalen, maten och den vackra utsikten.
-
Handdukar som kan användas vid poolen och stranden.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


6 av 10

Mattias,
Falun

+
15min promenad till Nidri och 5min till den fina avlånga stranden passa beach. Rummet vi fick va enkelt men helt klart godkänt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

Jessica ,
Arboga

+
Utsikten och poolen
-
Ac:n på hotellet droppade och stänkte ner i eluttaget. Det gjordes åtgärder när vi sa till men dagen efter droppade det igen. Kändes inte bra att sova bredvid ett sprakande uttag.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


5 av 10

Karolina ,
Sundbyberg

+
Poolområdet! Fantastisk utsikt härlig pool och bra solsängar! Ett + att vi kostnadsfritt fick låna badhanddukar. Bra städning och bäddning av rummet. Fräscht badrum vilket egentligen var det enda positiva med vårat rum nr 17.
-
Skriv ut tydligare i er beskrivning när det inte är någon havsutsikt! Nu står under rumstyp "renoverad enrums lght: balkong med havsutsikt eller terrass". Då vi tyckte att detta var otydligt beskrivet hade vi därför specifikt mejlat till er och önskat att få en så fin havsvy som möjligt. Vi fick rum nr 17 med en innergårdsterass och ingen havsvy överhuvudtaget. Extremt besviket! Rummet luktade jordkällare och wifi fungerade inte alls på hela veckan! Sängarnas fjädrar lät och var stenhårda. Kuddarna likaså. Madrassen var supertunn och gav ingen avlastning för kroppen och i dubbelsängen var madrassen delad i mitten. AC ingick ej vilket den borde då hotellet ligger i ett land med en temperatur om 30+ grader på somrarna. För en bra upplevelse behöver man känna att rummet man bor i är fräscht och att man sover skönt! Förslag på förbättringar för att ni ska få nöjda kunder som rekommenderar er och detta hotell vidare är därför: var tydliga och ärliga i era beskrivningar av de rum ni säljer. Se till att avlopp och rummen luktar fräscht. Se till att wifi fungerar när det utlovats. Låt ACn som finns installerat på rummen ingå. Byt ut sängar, madrasser, kuddar så att man kan sova mjukt och skönt och därmed bli utvilad och få med sig en härlig upplevelse!

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

78 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
40
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-04

Inlägg av 717patrikl

Bröllopsresa

Bästa någonsin. Giannis, Andonis och kocken Fortis gjorde detta till en oförglömlig resa. Den vänlighet och service man mottagit saknar motstycke. Tycker inte andra samma sak beror det utan tvekan på dem själva. Man måste ge och ta och när man gav fick man mångfalt tillbaks. Hit kommer msn åka fler gånger. Jag säger bara att har man inte smakat Fortis fetaost i tomatsås så har man missat något. Så enkelt men ändå världsklass. Är ni sociala människor så kommer ni älska detta hotell. Är ni osociala så åk till Sibirien eller något liknande. Av tidigare kommentarer att döma är det ett antal osociala människor som hittar hit och det är synd att de skall klanka ned på detta underbara hotell.

 
2019-07-29

Inlägg av hubbe12 Linköping, Sverige

Inget extra

Bodde på hotellet en vecka. Upplevde att personalen var relativt obrydd om diverse frågor vi hade om utflykter, luftkonditionering och dylikt. Luftkonditionering ingår inte utan kostar 6€ per dag. Vi bad om att få hjälp med taxibokning en tidig morgon då vi bestämt oss för en utflykt till Meganisi (färjan över avgick 07.00). Taxiresan blev betydligt dyrare än vad de sade och kostade 10€. Detta medgav en känsla av att bli blåst. Kontrollen till luftkonditioneringen var trasig och det var så pass kallt på nätterna att vi behövde använda filtarna som låg väl gömda. När detta påpekades bemöttes vi av en axelryckning och svaret att det funkar som det ska - utan att besöka rummet för att undersöka. Vi åt på hotellet två gånger och råder resenärer till andra ställen då det går att få bättre mat till mindre peng. Samtidigt är utsikten fantastisk, poolområdet bra och hotellet är inte särskilt dyrt. Vi tyckte inte att den dagliga promenaden till Nidri gjorde något. Vägen in är lite svår då det saknas trottoar så man får gå på led. Överlag anses hotellet vara helt okej mot priset. Väljer dock ett annat hotell nästa gång.

 
2018-10-08

Inlägg av 341marl_nek

Prisvärt

Vi trivdes mycket bra på detta hotell. Lägenheten var rymlig. Lite för lite saker i köket, bara en kastrull, en kniv.. Hårda sängar som alltid i Sydeuropa. Personalen är fantastiska! Mycket trevliga, tillmötesgående och engagerande! Soporna töms varje dag förutom söndagen. God och prisvärd mat! 20 minuters gång in till Nidri samhälle. (tråkig väg utan trottoar) liten matbutik precis nedanför. Bra priser!

 
2018-08-28

Inlägg av naddiia Stockholm, Sverige

Fantastiskt hotell

Vilket fantastiskt och prisvärt hotell. Det är inget lyxhotell men standarden på rummen är mycket bättre än man tror. Rymliga rum med eget kök. Det bästa är personalen som är genuint trevliga och får en att känna sig välkommen. Utsikten och poolområdet är perfekt för par och familjer med mindre barn. Vi hade en fantastisk upplevelse och kommer definitivt välja detta hotell om vi åker till lefkas igen. Hotellet ligger något avskilt och man kan därför slappna av.

 
2018-07-31

Inlägg av Brumbler Göteborg, Sverige

Familjär och avslappnad stämning i lagom storlek med fantastisk utsikt

Scorpios ligger ca 20 minuters promenad från restaurangstråket vid kajen i Nidri. Ägarna var väldigt trevliga och glada och man skapade en relation med dem under veckan vi var där. Ett litet poolområde finns, men det finns solstolar och parasoller så att det räcker till alla, och solen finns hela dagen. På terassen bredvid poolen kan man ta något att äta och dricka - jag har sett att många klagar lite på maten men personligen tycker jag att det vi åt på hotellet var bättre än den mat vi fick på restaurangerna i Nidri. Mycket prisvärt och gott! Vårt rum med en dubbelsäng var enkelt men ganska stort, avdelat med balkong mot havet, en kokvrå med bord, badrum och ett sovrum. Luftkonditionering kostade €6 per dag vilket borde ingå i ett så varmt land som Grekland, men å andra sidan var hotellet ganska billigt så det kändes OK att betala för det. Vi stördes av ljud från rummet ovanpå vårt - det gnisslade i golvet när någon gick på det och fotsteg hördes som att någon hade ett gymnastikpass där (vi vaknade av det på morgonen). Kom hit om du/ni vill ha en avslappnad och enkel semester bortanför de stora hotellkomplexen. Men, be aware: om ni, som vi, tänker att det är ett hotell dit bara par eller vuxna kommer för att det ligger utanför stan så kan jag meddela att det var en hel del barnfamiljer som fanns på hotellet. Då poolområdet är litet får man inte vara lättstörd av då glada barn plaskar och leker i poolen (vilket de såklart ska få göra, de är ju på semester!).