Kundomdömen om Santa Maura

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 25 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Åsa,
Bromma

+
Personalen.
-
Toaletten behöver renoveras. Ett bord och stolar i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-05-20


5 av 10

marika,
falkenberg

+
Bra balkong
-
Ofräsch dusch, behöver renoveras

Bekräftad gäst: 2018-09-24


5 av 10

Tommy,
Visby

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-03


8 av 10

Franz albert,
Danderyd

+
Ligger mitt i centrum, vilket jag uppskattade.
-
Vad som stör mig är att det är en hel del småfix vilket man kunde åtgärda med enkla medel, så som: Toaletringen satt på tre kvart. Rum 4 och 5 Duschdrapperi hängde rum 5 Handfat satt löst rum 5, etc Städningen kunde vara bättre. Smågrejer kan tyckas med skulle göra så mycket bättre intryck av boendet. Det fina är det att kostnaderna skulle vara låga men öka intrycket maximalt.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


7 av 10

Aliki,
Göteborg

+
Läget
-
Städningen, all utrustning i rummet gammal men fungerande.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


8 av 10

Gunilla,
Hässleholm

+
-
Duschkabin!

Bekräftad gäst: 2018-07-16


5 av 10

Per Gunnar ,
Hässleholm

+
-
Duschar

Bekräftad gäst: 2018-07-16


7 av 10

Jan,
Arlöv

+
En receptionist som som var helt underbar.
-
köksredskap toalettstandard

Bekräftad gäst: 2018-07-02


3 av 10

Liselotte ,
Marstrand

+
Sköna sängar.
-
Diska porslin innan nya gäster kommer... Personal som går att prata med på engelska. Skaffa rutin så att saker på hotellrummet fungerar så som tex safetybox, handfat, TV och toalettstol fungerar. Beskriv tydligare hur påverkad balkongen är av läget vid gatan - i stort sett omöjligt att prata med varandra på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-06-25


7 av 10

Agneta,
Lund

+
Lugn och välskött poolmiljö.
-
Bättre wifi i lägenheten. Besticklåda i köksavdelningen. Fler hyllor i köksavdelningen. Toalock som passar till toastolen. Modernare AC.

Bekräftad gäst: 2018-06-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

42 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
18
Bra
 
9
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2017-09-23

Inlägg av 653mikaels Klippan, Sverige

Bra ställe

Litet mysigt ställe perfekt beläget mitt i byn med bara 50 m till stranden mitt i byn och 150 m till strandpromenad och alla restauranger. Trevlig personal alltid med ett leende på läpparna och mysig pool på baksidan av hotellet. Bor gärna här igen

 
2012-05-23

Inlägg av Kent B Varberg, Sverige

Santa Maura/Nidri

Mycket fint litet hotell med bra läge.Stora rum och balkonger och ett mysigt litet poolområde med sol på eftermiddan.Städningen var bra. Ett litet lagom pentry, duschen var liten men det är dom ju alltid i Grekland.Stor och bra dubbelsäng.Vi hade en underbar vecka,kan rekomenderas.Vi tyckte inte det var högljutt men vi var ju där på lågsäsong.

 
2011-08-03

Inlägg av swedishsusy Stockholm, Sverige

dålig städning och högljutt

Santa Maura hade en trevlig bakgård med pool, och som tur var hade vi balkong åt det hållet. Det var nämligen väldigt högljutt på morgonen, och jag kan tänka mig att de som hade rummen mot huvudgatan hade det bra mycket värre. Rummet var dåligt städat när vi kom, och inte blev det bättre under veckan heller. Badrummet luktade avlopp. Sköna sängar och kuddar var det i varje fall!

 
2019-10-02

Inlägg av bober1234 Slovenien

Perfect holliday

Just few steps from the beach of Nidri and restaurants, very centrally located, spacious and clean room, swiming pool, free parking and lovely and helpful staff, special thanks to Vicky. Great value. Reccomend

 
2019-06-05

Inlägg av Tracey L Derby, Storbritannien

Good value for money

Just had a weeks stay, helpful staff lovely quiet pool area Front of hotel in street side can be noisy but if you pull windows to it’s ok . Regularly cleaned and close to all amenities and restaurants so not much walking to do. Sea view at front but slightly to the side .