Red Tower

På hotell Red Tower bor du i vackra omgivningar i Nikiana på Lefkas. Hotellet går i mjuka, varma toner för att vara ett med naturen och här väntar ett trevligt poolområde där du kan blicka ut över Joniska havet. Vill du ut och utforska närområdet väntar både stränder, sevärdheter och vacker natur.


Rumstyper

Superiorrum för 1-2 personer. Kampanjrum för 1-2 personer. Familjesvit för 2-4 personer, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,5 km
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På fina hotellet Red Tower är det lätt att komma ner i varv. Beläget på en höjd har hotellet en fantastisk utsikt över havet, som du kan njuta av både från poolområdet och restaurangen. För de små finns en barnpool och lekplats, och runt om poolområdet finns både solstolar, solsängar och parasoller, samt gratis poolhanddukar. Intill poolen ligger poolbaren där du kan beställa goda drycker till solstolen. Stranden ligger bara ett stenkast bort och bjuder in till svalkande dopp i det kristallklara havet.

Hotellets restaurang är den naturliga mötesplatsen och bjuder på vackra vyer över havet. Här finns allt från traditionella rätter till grillade specialiteter. På Red Tower känner man sig verkligen välkommen och hotellets serviceinriktade personal gör allt för att du ska trivas under vistelsen.

Måltider

Frukostbuffé.