1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Orion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 123 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Maria,
Mölndal

+
litet och rymliga rum
-
Bodde i ett rum där badkaret/duschen var jobbig att kliva in i då karet hade hög kant samt att duschen var konstigt placerad i karet.Vattnet hamnade på golvet! Gammal lösning,gör om !

Bekräftad gäst: 2019-07-29


7 av 10

Peter,
Svedala

+
Läget
-
1) Byt ut sängarna för dom var nerliggna. 2) Placera solskydd på balkonger som hade eftermiddagssol.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


10 av 10

Helena ,
Kungsbacka

+
Allt var helt fantastiskt ! Sängarna var otroligt lyxiga och sköna . Personalen får toppbetyg , så hjälpsamma och setviceminded. Kommer gärna hit igen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-08


9 av 10

,

+
Läget, fina rum och trevlig personal.
-
Ingen rökning vid poolen skulle uppskattas.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Bodil,
Vejbystrand

+
Superfräscht hotell, fina/mysigt inredda rum, underbart poolområde, lugnt/behagligt, fina solstolar/parasoller, trevligt att hotellet tillhandahöll luftmadrasser att flyta runt på i poolen. Utmärkt frukost, supertrevlig/serviceminded personal. Och såklart havet 15 m från poolområdet, toppen!
-
En utomhusdusch för att kunna skölja av sig saltvattnet.

Bekräftad gäst: 2019-07-01


10 av 10

Maria,
Gullspång

+
Rummet, Personalen, Frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-01


9 av 10

C,

+
Andra gången vi bodde på orion. Ett otroligt mysigt ställe där hela släkten arbetar. Väldigt familjärt och servicen är guld. Att ligga vid poolen och även kunna bada i havet är toppen. Känns som att man får precis den service man behöver och det blir personligt. Finns även en mycket säker och bra parkering. Samt en hotellkatt! Mycket mysigt även i mörker med vacker belysning och lugna tysta nätter.
-
Värdeskåp bör ingå i priset och inte vara extra.

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Sirpa,
Stockholm

+
Engelska kvinnan som arbetade på baren/ köket. Fantastiskt bemötande, god mat fast hon oftast arbetade ensam.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-10


9 av 10

,

+
lugnt, nära havet, trevlig atmosfär
-
brandvarnare fanns inte på rummet

Bekräftad gäst: 2019-06-10


7 av 10

carina,
limhamn

+
Närheten till havet, trevlig personal
-
Städning.. AC fungerade inte.. uppfräschning av kranar.. lite mer varierade frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

89 omdömen
Utmärkt
 
76
Väldigt bra
 
12
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-19

Inlägg av Niclas H Borås, Sverige

Fräscht och fint läge men en del personal behöver en kurs i service

Hotellet är mycket nära havet. Det är genomgående fräscht. Fräsch pool och allmänna utrymmen. Vårt rum var väldigt stort och fint och hade en fin balkong mot havet. En del i personalen var väldigt serviceinriktade men tyvärr så skulle en del behöva en kurs i hur man tar hand om gäster. En kvinna i personalen muttrade över att inte gästerna plockade undan efter sig efter frukosten så vi kände att man var tvungen att göra detta. Inte hela världen att plocka undan sin disk men jag har aldrig vart med om att ett hotell kräver detta. Utöver detta så var vi mycket nöjda

 
2019-07-01

Inlägg av MrsR-Sweden Uppsala, Sverige

Mycket trevligt o fint hotell

Vi (två vuxna med tonårsdöttrar) besökte Orion i slutet av juni-19. Hotellet ligger på en lugn sidogata men ändå nära till restauranger och småaffärer. Rummen är finaoch stora (vi hade nr 4 och 5 i huvudbyggnaden).Skönt med AC och kylskåp. Poolen med solstolar ligger alldeles vid stranden och poolbaren. Observera att det kostar att hyra solstolar och parasoll på stranden. Det kommer en äldre man och tar betalt vilket vi inte uppfattat (9 € för två stolar och ett parasoll/dag). Vattnet är klart och fint men glöm inte badskor, det är stenigt. Personalen är jättetrevlig och väldigt serviceminded. Frukosten kan intas precis vid strandkanten om man vill. Hotellet är inget barnhotell och för oss med tonårsbarn var det skönt för det var lugnt runt poolområdet. Ett minus för all cigarettrök från gästerna på hotellet och stranden.

 
2018-10-03

Inlägg av Peggy_Susanne Mariehamn, Finland

Avkopplande vistelse

Tack för en alltigenom härlig vecka i ett vackert och mycket rent rum med utsikt över vattnet! Bra wifi. Frukost med allt vi behövde. Personalen som skötte frukosten är guld värda. Vi är så nöjda och glada att vi fick bo här 😄 Det enda som störde oss var gäster som rökte under frukosten, det kan man enkelt lösa genom att hänvisa dem till borden närmast stranden.

 
2018-06-28

Inlägg av orjef Uppsala, Sweden

Världsklass!!!

Supervistelse på detta charmiga & familjära hotell. Vårt sällskap på 4 personer hade 2 dubbelrum med utsikt över poolområde och hav, underbart...sköna sängar, bra kylskåp, rent & snyggt med bra frukost. 10 m från poolkant till strandkant...

 
2018-06-13

Inlägg av sivlill Pietarsaari, Finland

Semester

Ännu finare än på foton. Vi blev positivt överraskade av det verkligen fina hotellet. Läget otroligt, hjärtlig personal, fina rum i olika färgskalor. Fint städat varje dag. Allt i fint skick. Morgonmålet bra, man kunde sitta nära stranden under parasoll och äta om man ville. Vi återkommer hit!