Kundomdömen om Orion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 258 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Johannes,
Laholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


10 av 10

Gunilla,
Täby

+
Familjärt och närheten till stranden
-
Utomhusdusch

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

Jörgen,
Åskloster

+
personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Ove,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Kerstin,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Kjell Henry,
Borlänge

+
Läget nära till allt. Ordning o reda. Lugnt inga störningar. Nära till havet fint att äta frukost.
-
Trädgården kunde varit bättre sköt.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

Gabriella,
Ronneby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Olivia Alexandra,
Nacka

+
Platsen på stranden. Ljust fint hotell, fräscht.
-
Frukosten. Mer frukt. Grön sallad. Olika tesorter.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Staffan,
Lotorp

+
Trevlig personal, närhet till havet, ingen trängsel vid poolen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Annelie Warting,
Kareby

+
Fräscht, fint.
-
Borde inte fungera att boka rum om någon i sällskapet är under 16 år när hotellet uppger att de är ett ”vuxenheten”. Nu var det småbarn på hotellet vilket inte blir bra, när man betalat extra för att slippa barn.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

95 omdömen
Utmärkt
 
82
Väldigt bra
 
12
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-08-19

Inlägg av Niclas H Borås, Sverige

Fräscht och fint läge men en del personal behöver en kurs i service

Hotellet är mycket nära havet. Det är genomgående fräscht. Fräsch pool och allmänna utrymmen. Vårt rum var väldigt stort och fint och hade en fin balkong mot havet. En del i personalen var väldigt serviceinriktade men tyvärr så skulle en del behöva en kurs i hur man tar hand om gäster. En kvinna i personalen muttrade över att inte gästerna plockade undan efter sig efter frukosten så vi kände att man var tvungen att göra detta. Inte hela världen att plocka undan sin disk men jag har aldrig vart med om att ett hotell kräver detta. Utöver detta så var vi mycket nöjda

 
2019-07-01

Inlägg av MrsR-Sweden Uppsala, Sverige

Mycket trevligt o fint hotell

Vi (två vuxna med tonårsdöttrar) besökte Orion i slutet av juni-19. Hotellet ligger på en lugn sidogata men ändå nära till restauranger och småaffärer. Rummen är finaoch stora (vi hade nr 4 och 5 i huvudbyggnaden).Skönt med AC och kylskåp. Poolen med solstolar ligger alldeles vid stranden och poolbaren. Observera att det kostar att hyra solstolar och parasoll på stranden. Det kommer en äldre man och tar betalt vilket vi inte uppfattat (9 € för två stolar och ett parasoll/dag). Vattnet är klart och fint men glöm inte badskor, det är stenigt. Personalen är jättetrevlig och väldigt serviceminded. Frukosten kan intas precis vid strandkanten om man vill. Hotellet är inget barnhotell och för oss med tonårsbarn var det skönt för det var lugnt runt poolområdet. Ett minus för all cigarettrök från gästerna på hotellet och stranden.

 
2018-10-03

Inlägg av Peggy_Susanne Mariehamn, Finland

Avkopplande vistelse

Tack för en alltigenom härlig vecka i ett vackert och mycket rent rum med utsikt över vattnet! Bra wifi. Frukost med allt vi behövde. Personalen som skötte frukosten är guld värda. Vi är så nöjda och glada att vi fick bo här 😄 Det enda som störde oss var gäster som rökte under frukosten, det kan man enkelt lösa genom att hänvisa dem till borden närmast stranden.

 
2018-06-28

Inlägg av orjef Uppsala, Sweden

Världsklass!!!

Supervistelse på detta charmiga & familjära hotell. Vårt sällskap på 4 personer hade 2 dubbelrum med utsikt över poolområde och hav, underbart...sköna sängar, bra kylskåp, rent & snyggt med bra frukost. 10 m från poolkant till strandkant...

 
2018-06-13

Inlägg av sivlill Pietarsaari, Finland

Semester

Ännu finare än på foton. Vi blev positivt överraskade av det verkligen fina hotellet. Läget otroligt, hjärtlig personal, fina rum i olika färgskalor. Fint städat varje dag. Allt i fint skick. Morgonmålet bra, man kunde sitta nära stranden under parasoll och äta om man ville. Vi återkommer hit!