Marina Pansion

  • Nära Perigialistranden
  • Lummig trädgård
  • Välkomnar gäster över 16 år

Marina Pansion har ett bra läge vid Perigialistranden på Lefkas. Hotellet ligger i en vacker och lummig trädgård och till hotellet hör en liten hamn, där båtarna guppar på det glittrande vattnet. Vid stranden finns hotellets snackbar med vacker utsikt över havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Nära till stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 24 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Marina Pansion ligger vid den fina Perigialistranden i Lefkas och välkomnar endast gäster över 16 år. Till det här lilla hotellet reser du för att få lugn och ro, utan att mista närheten till Lefkas många upplevelser.

På Marina Pansion bor du med det kristallklara havet ständigt närvarande och kan njuta av lite skön skugga från de fina träden som kantar stranden. Ta en lugn promenad längs strandbrynet, blicka ut över den vackra skärgården eller svalka dig med sköna dopp. På hotellet finns en snackbar med enklare rätter.

Marina Pansion ligger i den lilla byn Perigiali. Till lite mer livligare byn Nidri tar det cirka 15 minuter till fots, där flera tavernor och restauranger väntar med härlig, grekisk mat. Strandhanddukar mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som har öppet mellan kl. 8.00-22.00. Under högsäsong finns möjlighet till att hyra båt i närheten av hotellet (inte i hotellets regi).

Måltider

Enkel frukost.

Alltid på våra Hotell för vuxna
  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen