Kundomdömen om Golden Sun Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,9 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
6,0 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
1,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Camilla,
Rönninge

+
Lugnt och litet, familjärt.
-
I hotelltexten stod det "luftkonditionering" och det står ingenting om att den fungerar om man först betalar 7EUR/dygn. Något vi fick betala! AC ska ingå. Vårt ena rum hade inte bord och stolar för att kunna sitta inne och äta. I det rummet var man hänvisad att sitta i sängen! På terassen fanns bord och stolar, men att sitta där vid regn är mindre kul. Källsortering - det fanns ett kärl för någonting. Oklart vad då det stod på grekiska(!) Vi vill kunna bidra med att källsortera på semestern Bättre belysning längs vägen in till centrum Ägaren har sin hund lösspringande, och ofta skällande, på området. Är man hundrädd kan det bli en jobbig semester. Vi hade dock inga problem med hunden Lolita

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Britt,
Stockholm

+
Läget, servicen och balkongen
-
Dubbelsängen var extremt hård, en tjock bäddmadrass skulle göra stor skillnad. Detsamma gäller bäddsofforna, som var riktigt hårda, men blev bättre med en extra som vi fick hjälp att ordna. Städningen var bra, en förbättteing är att de sopar golven någon gång under veckan, samt kökshandduk och en bra diskborste.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


7 av 10

Camilla,
Rönninge

+
Bra kommunikation med ägaren/chefen. Alltid hjälpsam och glad. Omgivningen var lugn och behaglig.
-
I hotelltexten står "luftkonditionering", men det står ingenting om att den kostar 7EUR/dygn. Detta måste förtydligas. Och möjlighet att få en fläkt gratis om man inte vill betala för AC. Köksutrustningen var knapphändig. Vi fick be om brödkniv, skärbräda, temuggar och disktrasa. Disktrasan köpte vi sen själva. Den minsta lägenheten hade inte möbler för att kunna sitta inne och äta. Där fick man antingen sitta i sängen eller på terassen. Trist vid regn.... Och för den lite hundrädde personen, så har ägaren sin hund lösspringande och även skällande på området. Hon är snäll, men är man rädd så är man. Vi hade inga problem med hunden Lolita Bättre möjligheter till att källsortera. Vi som turister vill inte bidra till att skräpa ner. Det fanns en returnera, men det står på grekiska=otydligt vad man ska lägga där. Om man kan påverka, så behöver vägen till och från centrum bättre belysning. Trevlig ö att köra bil på och service/leverans av vår hyrbil var suverän.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Lisbeth,
Persson

+
Läget och ägare, personal
-
Hårda sängar:saknas bäddmadrass , vi saknade också hyllor o krokar för kläder o skor och resväskor.

Bekräftad gäst: 2018-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

39 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
4
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av Michiel S

Value for money

Great location and nearly new appartments. Super friendly staff and plenty of parking space. The appartment is cleaned daily to a very high standard. This was my second visit and not the last one. The pool area is a great chill out and also well maintained and clean. Great value for money all together.

 
2018-09-08

Inlägg av eirini k

You rock Golden sun villas!!

We visited your appartements in September and we have to say only good things about everything.. First of all it’s located in a good area.. The Golden sun villas is by far on of the best places we have ever been . Our room was always clean .. special thanks to Loukia and miss Maria..!! We enjoy the swimming pool and the special space for jacuzzi .. we want to thank Nektarios because despite the fact that he is a great owner who was always willing to help us and propose where to go , he is a good person. Defently we will be back !!! We recommend it

 
2018-08-05

Inlägg av Vicky_Geor Aten, Grekland

Worst EVER !!!

We had made our reservation 3 months prior to our visit ( with 50% deposit) - for 3 families with kids . .One week prior to our visit we called the owner for confirmation ... all good !!! But two days prior to our arrival we received a phone call that there are no availabilities !!!!!!!!!!!!!!! Apparently the owner has double booked the rooms - all of them - something that as he said is typical to be made in order to make sure that the hotel has no vacancies ....... We demanded that he should look for other accommodation at a hotel with facilities similar to Golden Sun .... He found us and suggested three rooms in three different hotels with extremely low standards!!! After numerous phone calls back and forward we managed to get our deposit back with no further reservation from their behalf !!!!! Therefore as you understand my suggestion to you dear travelers is STAY AWAY !!! This is by far the most unprofessional behavior that I have ever come accross ... and I have travelled a lot !!!!!!!

 
2018-06-27

Inlägg av BiSMitic Belgrad, Serbien

Loved it!!!!

Where to begin, and not leave anything out. The hotel is 4 minutes from one of the parking lots at the beginning of the pedestrian zone (the main street in Nidri is closed between 7pm and 2am daily). The rooms are spacious and clean (we had the superior studio for two adults and two kids). The owner is super friendly and attentive, always ready to help. The hotel is in the middle of an olive garden, with a wonderful pool and jacuzzi. Would recommend!!!

 
2017-12-06

Inlägg av Ioannis G

Best hospitality in all over the world

Golden Sun Villas is the most beautiful apartment hotel in island Hospitality is amazing The owner coming and help us in everything for us holidays in Lefkada and Nidri Jacuzzi spa and swimming pool are so beautiful Is 1 kilometre of the nidri center and has the most beautiful view in island Scorpios Dmitry Rybolovlev private island who takes from Aristotelis Onassis