1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Georgio

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
2,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marianne,
Stockholm

+
Ägarna som vi känner sedan många år tillbaka
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Claes-Göran,
Västervik

+
helt ok
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Victor,
Helsingborg

+
Fantastisk personal och service
-
Myggnät till rummen. Jag hade mer än 30 bett samtidigt. Sängarna var som att sova på fjädrarna, kunde varit lite bättre komfort.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Kent ,
Grästorp

+
Debbie o Georgio, ett trevligt hotellägarpar. Mycket bra städ av städerskan Joanna. Nära till huvudgatan och hamngatan. Välskött poolområde.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


7 av 10

,

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-27


10 av 10

Annette,
Ystad

+
Gillade de skarpt, rent o fint bra platser vid poolen o övrig utemiljö.
-
Inga utmärkt

Bekräftad gäst: 2018-08-20


3 av 10

Marie,
Karlskrona

+
Närheten till centrum.
-
Större pool, bar, förbättrad ljudisolering eftersom det är mycket lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

,

+
mycket vänliga o fint bemötande av persolalen på hotelet
-

Bekräftad gäst: 2018-08-20


8 av 10

Maria,
Järbo

+
Städningen! Det är nog det renaste hotellet jag bott på någonsin, även Sverige inräknat. Lugnt å trevligt läge och perfekt att hotellet hade egen parkering.
-
Era bilder på rummen stämmer inte med något av de tre rum vi hade. Jag tycker ni ska vara tydliga med att bara några få rum har nya sängar, som era bilder visar. Och jag tycker man kan kräva att sängarna har lämpliga bäddmadrasser, här var det botten från typ en continentalsäng men utan den övre madrassen och med enbart en 2 mm bäddmadrass. Våra tonårskillar hade märken på ryggen av fjädrarna i madrassen och då hade jag ändå valt varsina rum åt oss så att alla 4 skulle få en riktig säng eftersom min ena son har reumatism. Som ickerökare skulle jag också önska att gästerna inte fick röka på sina rum eller vid det lilla poolområdet men jag gissar att det är en omöjlighet i Grekland.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Maria,
Ystad

+
Läget. Bra städning o byte av handdukar och sängkläder
-
AC kostade vilket kunde stått i beskrivningen att det fanns ac mot avgift. Pentryt kunde varit lite bättre utrustat med tex någon diskhandduk.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.