1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Eleana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lilian,
Stenungsund

+
En eloge till personalen: Vi fick en lägenhet med e.m sol. + ett badkar. Jag har artros i båda knäna så vi fick utan problem en lägenhet som var handikappsanpassad och skugga på e.m. Jättenöjd.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


9 av 10

Bengt,
Varberg

+
personalen och läget var hyfsat.
-
har inga.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Stefan,
Sävedalen

+
Städningen
-
Bättre wi-fi.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Stina,
Östersund

+
Fina rum. Trevlig personal. Lugnt och skönt. Fint pool område.
-
Hade kunnat funnits diskmedel och diskborste i rummet. Personalen var trevlig men lite dålig på engelska

Bekräftad gäst: 2018-06-11


7 av 10

Helle,
Fredericia

+
-
Værelset lugtede af cigaretrøg og vi ventede 2 1\2 time på at få nøgler udleveret ved ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-07-23


8 av 10

,

+
Fint og velholdt hotel
-
Mere fornuftige priser i poolbaren!! Priserne på drikkevarer er højere end på restauranternes i hele området! Det gør at der ikke er noget hyggeligt miljø ved poolen, for alle forsvinder når de er sultne eller tørstige...

Bekräftad gäst: 2018-07-09


9 av 10

Vibeke,
Tranbjerg

+
Venligt personale
-
Flere solsenge Mere åben bar

Bekräftad gäst: 2018-06-11


8 av 10

Anu,
Askolaan

+
Rauhallinen ja siisti. Huoneen varusteet hyvät. Ystävällinen henkilökunta.
-
Näköala parkkipaikalle, jossa kauhakuormain ja loka-auto.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Kjersti ,
Stavanger

+
God rengjøring, smilende personale, fint basseng, gå avstand til strand, butikk og restaurant,
-
Enkel matservering på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-07-15


1 av 10

,

+
-
Moskitos på rommet (Elena og Seaview Nidri) og plagsomme selgere som går i skytteltrafikk rundt solsengene på stranden (Nidri), eldre slitne butikkansatte (Nidri) som virker negativ til turismen drar ned helhetsintrykket. Gjør at jeg ikke ønsker å dra tilbake.

Bekräftad gäst: 2019-06-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

126 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
32
Bra
 
10
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2016-09-02

Inlägg av Per W Sollentuna, Sverige

Helt OK som bas på Lefkas

Fungerande AC på rummet. Bra (och nödvändiga) myggnät vid balkongdörrarna. Trevlig personal. Välskött pool. Något fler solsängar och parasoller vid poolen skulle ha behövts. Avloppslukt utifrån störde nattetid (vi bodde i markplanet). Vi hyrde bil hela veckan, nödvändigt för att kunna ta sig till de fantastiska stränderna på västra sidan av ön.

 
2013-10-24

Inlägg av mia196805 Stockholm, Sverige

MIA

Trevlig personal, rent och fräscht hotell. Kommer återvända. Byn liten men vill man ha lugn och ro är detta perfekt. Nära till bad med fin strand. Rekommenderar rummen över entren, då får man se lite utav själva by livet och ingen skugga på dagen om man inte vill vara i solen och hettan.. Annars är det mot poolen eller skogen och då får du sol hela dagen.

 
2013-09-08

Inlägg av Multimummy Stockholm, Sverige

Trevligt hotell

Bemötandet och omhändertagandet på detta hotell är i toppklass. Hotellet är modernt och fräscht, familjärt och mysigt. Vi som är en stor familj uppskattar att det finns stora rum(i etage) - dock blev vi varse att det var ganska lyhört. Hotellet har bara tre stjärnor, kanske för att det saknas restaurang men det som finns, pool, rummen, bar, personal - håller gott och väl 4-stjärnsnivå. Nikiana är i övrigt en ganska enkel lugn ort med ett fåtal restauranger som håller medelgod kvalitet. Det är dock nödvändigt att hyra bil för att se mer av ön, och nå de bättre stränderna. Nikiana ligger ändå ganska bra till på östkusten, precis emellan Lefkada stad och Nidri, och om man bor i Nikiana så måste man bo på detta hotell!

 
2019-06-07

Inlägg av Roswitha R

Booking.com reservation never got money back

I booked this hotel with booking.com and had to cancel because our plans changed. Their was a 0.00 cancellation fee, however they charged me €279.34 as a partial booking fee. When trying to contact the property the numbers they show on the web page are none working numbers . I disputed the charges on my credit card and still was advised that the charges are supposedly correct. I contacted booking,com and they advised me that I should have a 0.00 booking fee and my credit card should have been credited. This has been 7 weeks now and I am still waiting for a credit from this hotel. I have been a General Manager myself for 27 years and I know does not take me 7 weeks to refund a customer. I cannot understand why it takes so long to get my money back or an answer.

 
2019-06-03

Inlägg av andymS3963BD Katowice, Polen

Great value, clean hotel, lovely staff

We absolutely cannot fault this hotel. Irine (manager) couldn’t have done more for us - we were just staying the one night after a week’s sailing, to reduce the cost of the flights at half term and , for this, it was perfect. Exceptionally clean and tidy, with a pretty swimming pool and bar area. A two minute walk to the harbour for boat trips and local restaurants. We emailed the hotel to ask for an early check in and promptly received a lovely reply to confirm. Very pleased with our choice and would recommend