Kundomdömen om Eleana

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

Johanna,
Floda

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Lilian,
Stenungsund

+
En eloge till personalen: Vi fick en lägenhet med e.m sol. + ett badkar. Jag har artros i båda knäna så vi fick utan problem en lägenhet som var handikappsanpassad och skugga på e.m. Jättenöjd.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


8 av 10

Kjell,
Vadstena

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Bengt Anders,
Varberg

+
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


8 av 10

Stefan,
Sävedalen

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Lars,
Skivarp

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


9 av 10

Stina,
Östersund

+
Fina rum. Trevlig personal. Lugnt och skönt. Fint pool område.
-
Hade kunnat funnits diskmedel och diskborste i rummet. Personalen var trevlig men lite dålig på engelska

Bekräftad gäst: 2018-06-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

132 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
35
Bra
 
11
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2016-09-02

Inlägg av Per W Sollentuna, Sverige

Helt OK som bas på Lefkas

Fungerande AC på rummet. Bra (och nödvändiga) myggnät vid balkongdörrarna. Trevlig personal. Välskött pool. Något fler solsängar och parasoller vid poolen skulle ha behövts. Avloppslukt utifrån störde nattetid (vi bodde i markplanet). Vi hyrde bil hela veckan, nödvändigt för att kunna ta sig till de fantastiska stränderna på västra sidan av ön.

 
2013-10-24

Inlägg av mia196805 Stockholm, Sverige

MIA

Trevlig personal, rent och fräscht hotell. Kommer återvända. Byn liten men vill man ha lugn och ro är detta perfekt. Nära till bad med fin strand. Rekommenderar rummen över entren, då får man se lite utav själva by livet och ingen skugga på dagen om man inte vill vara i solen och hettan.. Annars är det mot poolen eller skogen och då får du sol hela dagen.

 
2013-09-08

Inlägg av Multimummy Stockholm, Sverige

Trevligt hotell

Bemötandet och omhändertagandet på detta hotell är i toppklass. Hotellet är modernt och fräscht, familjärt och mysigt. Vi som är en stor familj uppskattar att det finns stora rum(i etage) - dock blev vi varse att det var ganska lyhört. Hotellet har bara tre stjärnor, kanske för att det saknas restaurang men det som finns, pool, rummen, bar, personal - håller gott och väl 4-stjärnsnivå. Nikiana är i övrigt en ganska enkel lugn ort med ett fåtal restauranger som håller medelgod kvalitet. Det är dock nödvändigt att hyra bil för att se mer av ön, och nå de bättre stränderna. Nikiana ligger ändå ganska bra till på östkusten, precis emellan Lefkada stad och Nidri, och om man bor i Nikiana så måste man bo på detta hotell!

 
2019-08-15

Inlägg av unPelerin Enniskillen, Storbritannien

Clean, comfortable well-located hotel with friendly and helpful staff

We spent a week in a suite in the two-storey (with lift) hotel. Our rooms (double bedroom, bathroom and toilet, a twin bedroom on a loft / mezzanine, and living room with kitchenette ) were spacious, comfortable and cleaned daily. We asked for a few things to be seen to, and they were done efficiently, willingly and pleasantly. Staff at reception (Eirini and another very helpful woman whose name I don’t know) were very helpful, informative, and friendly. Breakfasts were a delight: plentiful, tasty and varied. We ate them in the breakfast buffet room, beside the swimming pool, in the shade overlooking the small garden and children’s play area. The hotel was in an excellent location: near to the town for shops, restaurants, cafés and access to beaches. But although the address is Main Street, the hotel is on a quieter side street some 100 metres from the noise, fumes and bustle of the main drag. I find it hard to find any fault. The nearest would be the confusing descriptions on the website of the accommodation available. Un pèlerin.

 
2019-06-07

Inlägg av Roswitha R

Booking.com reservation never got money back

I booked this hotel with booking.com and had to cancel because our plans changed. Their was a 0.00 cancellation fee, however they charged me €279.34 as a partial booking fee. When trying to contact the property the numbers they show on the web page are none working numbers . I disputed the charges on my credit card and still was advised that the charges are supposedly correct. I contacted booking,com and they advised me that I should have a 0.00 booking fee and my credit card should have been credited. This has been 7 weeks now and I am still waiting for a credit from this hotel. I have been a General Manager myself for 27 years and I know does not take me 7 weeks to refund a customer. I cannot understand why it takes so long to get my money back or an answer.