1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Captain Stavros

Enrumslägenheter

Stora och rymliga lägenheter med en liten köksdel. Plasma-tv, engelska kanaler är mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering, vattenkokare och deponering. Badrum med badkar och hårtork. Balkong eller markbalkong, vissa med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer /1-4 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenheter deluxe

Enrumslägenheter med kombinerat sovrum och minikök. Tv, engelska kanaler är mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering, vattenkokare och deponering. Bad/dusch och wc. Balkong eller markterrass med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Mindre dubbelrum

Enkla, mindre dubbelrum med två separata sängar, tv och minikyl. Gratis wifi och luftkonditionering. Mycket litet badrum som har dusch och wc. Rymlig balkong. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 13,5 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet i nyare del med 4 ord. bäddar

Tvårumslägenhet i två plan som ligger i hotellets nya del. Lägenheterna har vardagsrum, kök och ett sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Tv, engelska kanaler är mot avgift. Balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Trevliga tvårumslägenheter med ett kombinerat minikök och vardagsrum samt ett separat sovrum. Gratis wifi, luftkonditionering, deponering och wifi. Plasma-tv, engelska kanaler är mot avgift. Balkong eller markbalkong med poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Etagelägenheter med kök, vardagsrum och ett litet badrum på nedre plan. På övervåningen finns ett sovrum och ett större badrum med hårtork. I lägenheterna finns plasma-tv, engelska kanaler är mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Uteplats på nedre plan samt en balkong som ligger på det övre planet. Poolutsikt. Städning 6 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn.