Captain Stavros

apollo mondo enjoy

  • Familjär atmosfär
  • Litet och barnvänligt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Captain Stavros är ett omtyckt lägenhetshotell i utkanten av Nidri på Lefkas, med ett mysigt poolområde och lugn atmosfär. Tack vare hotellets läge är du bara en kort promenad från butiker och Nidris hamnpromenad, kantad av mysiga tavernor. De höga kundbetygen och hotellets lokala prägel gör Captain Stavros till ett av våra Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rumstyper

Mindre dubbelrum för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Enrumslägenheter deluxe för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-5 personer, varav 1 barn/1-6 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter i nyare del för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Välisolerade rum, så man hörde inget från grannarna.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 142 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Captain Stavros ligger i utkanten av Nidri på Lefkas och består av två byggnader varav den ena är från 2019. Här väntar två trevliga poolområden som båda har pool med barnsektion, samt gratis solstolar och parasoller.

Mat och dryck

Börja dagarna med en god måltid i hotellets nyrenoverade frukostrestaurang. På Captain Stavros finns också en pool/snackbar som serverar enklare rätter. Ett par minuters promenad från hotellet ligger hamnen med restauranger, barer och tavernor. I hotellets lägenheter finns enklare köksutrustning, för dig som hellre äter hemma på balkongen eller markterrassen.

Underhållning och träning

I hotellets källare finns ett spelrum med gratis bordtennis och fotbollsspel. Gäster har också tillgång till ett litet gym mot avgift. Bar och tv i receptionsområdet.

Wifi och övrig information

Gratis wifi. Barnsäng och sulky (tillägg i bokningen för att vara garanterad). Gångavstånd till hamnpromenaden. Trafik som kan uppfattas som störande.

Här kan du läsa mer om Apollo Mondo Enjoy.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Det finns ingen hiss i byggnaden med tvårumslägenheter.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Gratis wifi