1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Athos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jeanette ,
Åhus

+
Väldigt trevlig och hjälpsam personal, poolområdet var fint och hotellet låg en liten liten bit från alla restauranger och barer vilket var bra då ljudnivån på kvällarna var låg, ingen störande trafik. AC på rummet även myggnät, väldigt bra. Hyggligt Wi-fi ett plus.
-
Någon kanal på tv som inte är grekisk, avstängbar fläkt på toaletten eller iallafall en fläkt som låter mindre. Man vaknade på natten om den andra behövde gå på toaletten. Sängarna var ganska ok men som i övriga Grekland lite hårda och fjädrar som känns igenom, bäddmadrasser hade varit kanon. Men det är småsaker och inget negativt i sin helhet utan endast förslag på vad som kan göra hotellet ännu bättre.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


10 av 10

Elisabeth,
Järfälla

+
Fräscht, bra läge, trevlig pool. Bra att solstolarna plockades undan varje kväll så att inte andra paxade platser
-

Bekräftad gäst: 2018-06-25


8 av 10

Anita,
Allerød

+
Beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

Sara,
Videbæk

+
Pool område og tree bar
-
Morgenmad meget kedelig. Tørt brød Surt personale manglede service

Bekräftad gäst: 2018-08-13


4 av 10

Helle,
Randers

+
-
Der bør stå i mappen, at man ikke kan aflevere nøgle, når man blir hentet ved afrejse på hotel 7.10. Min søn og svigerdatter ventede desuden et par timer på hotelværelse, da de ankom. Personalet blev ved med at sige - om 5 min..... Morgenmad var virkelig kedelig. Behøver og forventer ikke det vilde, men lidt mere spændende brød - lidt forskellige slags frugt kunne have pyntet lidt på det.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


7 av 10

Bjarne,
Give

+
Fred og ro
-
Bedre senge, kunne mærke fjederne i senge. Variation i morgenmaden, det var det samme hver dag

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Lene,
Odense

+
Meget flinkt personale. Poolen var lækker, god stor i størrelse.
-
Til hotellet: lidt mere varieret morgenmad, ikke det samme hver dag. Til Apollo: beskrivelsen om værelset mangler oplysning at der forefindes et lille køleskab. Kunne heller ikke få denne oplysning af personale jeg ringede til i Dk inden afrejse

Bekräftad gäst: 2018-07-02


8 av 10

Poul,
Holstebro

+
Pænt enkelt og rent
-
Lidt variation imorgenmaden.

Bekräftad gäst: 2018-06-25


10 av 10

Ole,
Slagelse

+
Super beliggenhed og venligt personale. Meget fin rengøring.
-
Lidt mere at vælge imellem til morgenmad.

Bekräftad gäst: 2018-06-04


9 av 10

,

+
Beliggenheden og den lille have hvor man kunne sidder og se ud på havet og havnen.
-

Bekräftad gäst: 2017-09-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

191 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
77
Bra
 
18
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-06-24

Inlägg av U8KOdanielg

Helt okej, fin pool

Vi valde hotellet för dess utmärkta läget i närheten till hamnen och den fina pool område. Plus även för de allmänna utrymmen, dock är rummen i behov av renoveringen (garderoberna luktade unket och sängens fjädring var usel). Minus för bristen av varmvatten på morgonen. AC och wifi fungerade klanderfritt. Frukosten är väldigt enkel, isynnerhet brödet var inte bra.

 
2017-09-16

Inlägg av HannaAleksi Stockholms län, Sverige

Ett typiskt 3-stjärnigt hotell

Billigt och prisvärt hotell, man får var man betalar för. En hel del barn på hotellet, men i övrigt väldigt lungt och tyst. Tillmötesgående personal. I anslutning till hotellet ligger en bar som var värd att besöka! Närhet till shopping och en liten strand.

 
2017-08-07

Inlägg av Annika T

Trevligt hotell med bra läge!

Mindre familjeägt hotell med jättebra läge! Nära till allt; restauranger, hamnen, utflykter, supermarket etc... Hjälpsam personal, frukost över förväntan, ok rum, dock dålig kyl och AC. Pool fin och ren! đŸ‘đŸŒ

 
2015-07-29

Inlägg av Maddis_L Stockholm, Sverige

Levde inte upp till förväntningarna

Frukosten var jätte dålig, brödet var antingen som tuggummi eller hårdbröd (det var mjukt bröd). Hotellet hade så att folk som inte bodde på hotellet fick gå in och bada i poolen och ta av de få solstolarna som fanns. Det var mycket barn som kom utifrån och var väldigt stökiga. Blötte ner oss som låg och solade. Personal på hotellet gjorde inget åt detta. Sen fick vi som bodde på hotellet betala samma pris för mat/dryck som för de som inte bodde här. Sängarna var inte alls roliga. Man kände varenda fjäder i sängen, jag var tvungen att sova med en filt under mig hela veckan. Väldigt nära till byn och havet, det var väldigt vackert där.

 
2013-05-31

Inlägg av Mamas_Marstrand Marstrand, Sweden

Härligt hotell med trevlig personal

Athos Hotel är ett trevligt familjeägt hotell precis i utkanten av Nidri centrum. Det tar bara 10 minuter att gå ner till centrum. Personalen är mycket trevliga och hjälpsamma. Ett måste är ett besök på the Tree Bar som ligger inom hotell området där man kan sitta under palmerna och ta en härlig drink. Dagtid kan man sitta vi deras härliga pool som är ren och fräsch. Vill man åka runt på öarna i området är det bara 10 minuters promenad ner till de olika utflyktsbåtarna. Man kan även ta färjan som ligger 5 minuter från hotellet och då åka ut till Meganissi. Rummen är inte så stora men har a/c och kylskåp.