1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Armeno Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 218 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marie,
Stockholm

+
Läget
-
Placering av utomhusduschen. Utbyte av luftkonditioneringsanläggning i rum 18.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
-
Att det var så lyhört.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Thomas,
Kungälv

+
Ett hotell som skapar en härlig känsla på plats med jättefina rum, underbar frukost med stort urval, reserverade solstolar (gratis) och en mycket trevlig bar några meter från havet där man i lugn och ro kan äta en lättare lunch och dricka något gott på kvällen - dessutom med mycket smakfull, lugn och mjuk musik att njuta till så man får en vaggande känsla. Dessutom är familjen som driver hotellet med kärlek, service och värme fantatstiskt "serviceminded". Det är just för ovanstående vi är där för sjunde året.
-
Vi är jättenöjda precis som det är

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

lisbeth,
säffle

+
läget.att man åt sin frukost ute , personalen en klass för sig !!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


10 av 10

Anne-Sofie,
LINDOME

+
Bra läge, hjälpsam och trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-02


8 av 10

Eva ,
Staffanstorp

+
Rummet var lagom stort, fin balkong med fin utsikt, bra badrum. "restaurangen" var fin med bra utbud o bra mat. Frukosten var bland de bättre jag fått i Grekland på hotell i denna prisklass. Sängarna var i särklass de bästa jag legat i när det gäller Grekisk standard. Väldigt generösa, vi fick vatten och läsk när vi kom och de bjöd på en välkomstöl första dagen! Superfint!
-
Städningen under veckan var faktsikt sådär. Inget jag egentligen bryr mig så mycket om. Rummet var superfint rent och städat när vi kom o det är egentligen det viktigaste. Men jag tror faktiskt att de bara bytte handdukar en gång under veckan. Sen är stranden mindre bra. Vi valde att vara vid hotellet hela veckan och det är den stranden absolut inte gjord för. Solstolarna står så nära att man inte kan vända på dem. Den veckan vi var där var det väldigt många grekiska barnfamiljer på stranden och det gjorde det extremt högljudt och stimmigt. Det var svårt att få lugn och ro. De var inte gäster på hotellet. Det var tyst och lugnt fram till 11:00. Hade vi vetat detta hade vi valt att hyra bil eller valt ett annat hotell. Men det är egentligen inte hotellets fel. De har valt att ha stranden öppen för alla och det kanske borde framgå på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

,

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

Ulrika,
Västerås

+
Lugnet, närheten till havet. Det bladtäckta taket på restaurangen.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

,

+
Läget nära stranden
-
Slippa boka solstol med handduk i ottan

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

Lena,
Karlskrona

+
Storleken
-
Det finns inga krokar att hänga upp handdukarna i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

44 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
11
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-12-18

Inlägg av 545katarinal Kreta, Grekland

Underbart!

Härligt, fridfullt läge, strax utanför Nidri. Fina rum, sköna sängar, mycket bra frukostbuffé och väldigt trevlig personal vid ett litet, men välskött hotell. Passa på att åka/gå/göra ett besök till vattenfallet.

 
2017-08-11

Inlägg av neworia Göteborg, Sverige

Mysigt vid stranden

Fin vistelse hos Armeno Hotel. Trevlig personal och bra rum. Stranden ligger precis vid hotellet- över förväntan! Frukosten är bra och äts i trädgården vid stranden med utsikt över havet. Det bästa hotellet av denna klass i Grekland hittills. Prisvärt. Rekommenderas!

 
2016-10-13

Inlägg av Markus1910 Simrishamn, Sverige

Bra läge!

Vi bodde på Armeno i september 2016 och kan absolut rekomendera detta hotell. Rummet var trevligt med bra utsikt över havet. Sängarna höll ovanligt bra standard. Det sämsta med hotellet var frukosten som var i enklaste laget om man ska vara ett 4 stjärnigt hotell. Ställ in dig på att det är ett 3 stjärnigt hotell så kommer du vara helt nöjd med din vistelse. från hotellet har du 10 minuters vandring in till centrum men vill du finns det restauranger in på knuten. Bra wifi

 
2016-10-12

Inlägg av agasso Tranas, Sverige

Semester

Ett litet enkelt familjehotell. Rent och fräscht men luktade avlopp i rummet varje dag. Frukosten var enkel men OK. Fint läge vid stranden. Men trist att de plockade in inför stängningen innan alla gäster åkt hem. Bl.a. Jaquzzin tömdes och stängdes av när vi varit där halva veckan. Solstolar tvättades och ställdes undan.

 
2016-10-02

Inlägg av 179matss Hedemora, Sverige

Väldigt trevlig vistelse

Vi var där i 1 vecka. Blev emottagna på ett härligt sätt. All personal var oerhört tillmötesgående och hjälpsamma på alla sätt o vis. Fräscha rum, bra städning, verkligen mysigt. Närheten till stranden där man intar sin frukost är en stor anledning till att åka dit. Bra frukost dessutom. Även baren hade lättare lunch och servicen där var perfekt. Vill varmt rekommendera hotellet.