Kundomdömen om Aggelos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 41 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Erja ,
Borås

+
Bra service
-
Lite bättre köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Åsa,
Sköndal

+
Fräscht och fint. Supertrevliga ägare.
-
Wifi fungerar inte så bra.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

Lars,
Fagersta

+
Fina rum bra städning
-
Sänglampor

Bekräftad gäst: 2018-10-01


4 av 10

Sara,
Uppsala

+
-
Bättre köksutrustning såsom exempelvis knivar som är såpass vassa att en tomat kan skäras upp utan våld, fler kastruller, fräschare kylskåp osv. Vi bodde på ett lgh/hotell men matlagningsmöjligheteena var mkt begränsade pga. avsaknad av köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

Martin,
Stockholm

+
Personalen och poolen med servering.
-
Tidigare städning och inte på sen em.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


6 av 10

Karin,
Tranås

+
Trevlig personal. Bra städning
-
Skulle vara en 2 rums lägenher. Var bara ett dubbelrum med litet kök med en bäddsoffa för barn. Följden blev att vi delade dubbelrummet och störde varandra hela veckan!

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Fantastiskt trevliga ägare av hotellet. Fina fräscha lägenheter. Fin pool.
-
Ange gärna att AC inte ingår i priset. Det kostar 5 euro extra per dag. Synd att stekpanna inte får användas i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
11
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-22

Inlägg av Gigi52_13 Tickhill, Storbritannien

A gem of a place !

We stayed here for a couple of nights on a flying visit to Greece - the apartments are lovely and clean, modern, roomy and fully equipped- the staff, it is a family business, were wonderful, so warm and friendly - would definitely stay here again and happy to recommend anyone else to do so.

 
2019-08-08

Inlägg av Marissa T

Highly recommend

We stayed here for 9 nights. The staff were absolutely amazing and helpful! It is a family run business and they really make you feel like part of the family! The parking is a big bonus as it is very hard to find parking elsewhere! The rooms were cleaned daily and I would definitely recommend!! Can’t wait to go back!

 
2019-06-16

Inlägg av CygnusBergen Bergen

A pearl of a family hotel

This hotel was a very pleasant surprise - a family hotel, with the family at the premises, all of them very friendly - indeed we felt very welcome! Its location was very good - in the center of the small town, yet withdrawn from the main street. Our room was pleasant enough and we had a lovely balcony - overlooking the pool, but could see the sea. Our breakfast was well prepared and healthy, and the hotel was spotlessly clean. Certainly we would want to stay here again and hope to do so.

 
2017-10-22

Inlägg av hifory Ishoej, Danmark

It could so good

No complaint about the room But not cleaned for 3 days, and very bad breakfast. 1 pack of bread, butter, Honey, cold egg and marmelade. Plus 1 ltr of yoghurt, ham and Cleese of very bad quality delivered Day 2 for the rest of the week, But fresh Coffee each Day. .

 
2017-10-19

Inlägg av liepel Stockholm, Sverige

Nice place

We choosed Aggelos appartments as our stopover in Lefkada, before going to Zakynthos. We were there only 2 days, but would like to stay longer. At first staff we met was polite, smiling and very nice. Room was quite spacios with 2 balconies -with a view to church and to poolside. Everything was perfectly clean. Have some restaurant next to the pool, but unfortunately did not tried their food. Parking lot in the yard behind hotel. Highly recommend.