1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aggelos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars,
Fagersta

+
Fina rum bra städning
-
Sänglampor

Bekräftad gäst: 2018-10-01


4 av 10

Sara,
Uppsala

+
-
Bättre köksutrustning såsom exempelvis knivar som är såpass vassa att en tomat kan skäras upp utan våld, fler kastruller, fräschare kylskåp osv. Vi bodde på ett lgh/hotell men matlagningsmöjligheteena var mkt begränsade pga. avsaknad av köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

Martin,
Stockholm

+
Personalen och poolen med servering.
-
Tidigare städning och inte på sen em.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


6 av 10

Karin,
Tranås

+
Trevlig personal. Bra städning
-
Skulle vara en 2 rums lägenher. Var bara ett dubbelrum med litet kök med en bäddsoffa för barn. Följden blev att vi delade dubbelrummet och störde varandra hela veckan!

Bekräftad gäst: 2018-07-23


9 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Fantastiskt trevliga ägare av hotellet. Fina fräscha lägenheter. Fin pool.
-
Ange gärna att AC inte ingår i priset. Det kostar 5 euro extra per dag. Synd att stekpanna inte får användas i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2018-07-09


8 av 10

Pethra,
Löddeköpinge

+
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2017-10-16


6 av 10

Marie-Louise,
Moholm

+
Rent
-
Sänglampor behövs!!! Köket dåligt utrustat. Helt vansinnigt att man inte fick använda ett stekjärn. Se till att det finns en brödkniv! Brödrost vore inte helt fel heller.

Bekräftad gäst: 2017-10-16


8 av 10

Lars,
Avesta

+
Trevlig personal, bra pool, mycket bra städning.
-
Saknade stekpanna o brödrost

Bekräftad gäst: 2017-09-11


8 av 10

Ursula,
Stockholm, Bromma

+
Rent, snyggt och fräscht i hela lägenheten inklusive badrummet. Bra dusch. Fräsch pool. OBS att vi inte åt på hotellet så jag har klickat i en femma bara för att man tydligen var tvungen att göra någon markering - gick inte att ta bort.
-
Hade varit bra bra att kunna få fler nycklar till rummet. Vi var tre vuxna i samma lägenhet, gick inte alltid ut tillsammans och visste inte alltid vem som skulle komma hem först - det blev lite krångligt. AC'n var också lite svår att ställa in, blev gärna för kallt istället.

Bekräftad gäst: 2017-08-21


8 av 10

Birthe ,
Svendborg

+
Vi var en gruppe med lidt særlige behov og vi blev mødt med stor forståelse og masser af smil og kærlighed, især i snackbaren.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
50
Väldigt bra
 
9
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-10-22

Inlägg av hifory Ishoej, Danmark

It could so good

No complaint about the room But not cleaned for 3 days, and very bad breakfast. 1 pack of bread, butter, Honey, cold egg and marmelade. Plus 1 ltr of yoghurt, ham and Cleese of very bad quality delivered Day 2 for the rest of the week, But fresh Coffee each Day. .

 
2017-10-19

Inlägg av liepel Stockholm, Sverige

Nice place

We choosed Aggelos appartments as our stopover in Lefkada, before going to Zakynthos. We were there only 2 days, but would like to stay longer. At first staff we met was polite, smiling and very nice. Room was quite spacios with 2 balconies -with a view to church and to poolside. Everything was perfectly clean. Have some restaurant next to the pool, but unfortunately did not tried their food. Parking lot in the yard behind hotel. Highly recommend.

 
2017-08-31

Inlägg av mikelowri

Spacious clean apartment

Aggelos apartments were great for our trip to Nidri. We had the two bedroom one, with the only down side being the road is a bit noisy when you're sitting out, but it's quiet in the room when you're sleeping with the shutters closed. Room was cleaned every day, which was lovely. The bathroom was a bit dated but had plenty of power in the shower and hot water. We had breakfast and there was enough choice for us, eggs, bacon, orange juice, coffee, pastry, cheese, ham fruit etc...A good stay!

 
2017-08-23

Inlägg av Colintheroofer London, Storbritannien

lovely place ..........

Had initially booked Yiannis hotel right by the harbour so was a bit disappointed when Monarch advised they had overbooked us- no need to worry though as was offered Aggelos Apartments instead. We had a room in the new block which was modern and very clean (shower ridiculously small but typical of Greece). The apartments are at the end of the town and very close of the harbour so location absolutely perfect - Nidri is very busy though and there is no pavement in the town but they do close the road at night which helps - harbour side where most of the tavernas are is a lot nicer. Only one small issue - the owners family and friends were there every day at the pool bar and occasionally in the pools with their kids - sometimes 5 or 6 of them and sometimes up to about 15 - 20 of them. Probably just us but it put us off using the pool and the bar until they had all gone - otherwise owner and staff absolutely fine.

 
2017-08-22

Inlägg av ioannis c

Perfect place

Very beautiful place very close to the beach of nidri. Although it is only a few meters from the main road it is very quiet and peaceful. The room was so clean and the people who run the place were kind and helpful all the time. The place next to the pool was really nice also . Definitely recommended .