1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sitia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Monica,
Stockholm

+
Läget, frukosten,poolområden.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


7 av 10

Evalena,
Mora

+
Fantastisk frukost o bra läge!
-
Vi var 8 personer och fick inte rummen nära varandra trots att vi bokade i nov 2018, dom rummen som vi bodde i hade lågt i tak, och inte så mycket att hänga o lägga kläder i! Det var "källarkänsla" där o luktade lite unket. Vi försökte få byta rum men det var omöjligt! Synd!

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Stefan ,
Järbo

+
Läget och maten.
-
Polbaren borde ingå i all inklusive.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Johan,
Borlänge

+
Läget! samt poolområdet.,trevlig personal
-
Lite dålig service vid luncherna.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Monica ,
Sandviken

+
-
Vi trodde det fanns ett renodlat cafe enligt beskrivningen på hemsidan. Men det var ju i baren man servade så det blev inte som vi tänkt oss.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Christina,
mora

+
Läget, gratis strandhanddukar och solstolar på stranden. Bra frukost.
-
Det fanns inte ett enda eluttag i ett av rummen. (Vi bodde i familjerum med 4 ordinarie bäddar) I det andra rummet fanns 1 uttag. Inga sänglampor och dessutom inte några sängbord i ena rummet! Badrummet väldigt litet. Vi bodde 4 vuxna där, men det passar nog bättre för familj med 2 barn.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Marianne,
Malmö

+
Magiskt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Margareta,
Karlstad

+
Personalen i receptionen framförallt
-
Vid ankomst efter lång resa tröttsamt att stå och fylla i papper vid ankomst. Varför kunde inte dessa delas ut tidigare i bussen så allt var klart när man kom fram!!

Bekräftad gäst: 2019-06-09


8 av 10

Mari,
Stockholm

+
Gratis och många solstolar (både vid poolerna och havet) och tidigt på säsongen var det få som paxade. Fina planteringar och närmiljö. Hjälpsam personal både i reception och kök. Apollos barnklubb leddes av en fantastisk dansk tjej och barnklubben överlag kändes 100%. Sitia är en toppenfin mysig by där man måste lägga några timmar på att kolla runt hela stan.
-
Middagsmaten var ej bra, det skulle räckt med bara frukost. Otroligt lyhörda rum - kändes som jag hade grannarna i samma rum när vi skulle sova. Stenig strand som verkligen borde fräschas upp. Åkte på en utflykt som enligt kartor och värd skulle ta ca 1.5 timme. Det tog enkel väg 2,5-3 timmar då vi hämtade upp få resenärer på andra sidan ön. Övrig önskan: samarbeta med ett shelter för djurens skull som kan kastrera de katter och hundar som stryker runt hotellet. En av katterna var gravid och födde sina ungar och gick sedan i dagar och jamade ljudligt och letade efter som ”försvunnit”. Väldigt sorgligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

,

+
Personalen o läget
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

834 omdömen
Utmärkt
 
347
Väldigt bra
 
368
Bra
 
88
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-06-04

Inlägg av Safari64900495842 Landskrona, Sverige

Tidig sommarresa

Relativt stort hotell i liten lugn by. Bra faciliteter med yoga, gym och tennis. Dock var tennisbanan fylld av lera nu pga av översvämning för en månad sedan. Rummen är rena och fina med kylskåp och aircondition. Sängarna var dock väldigt hårda. I princip alla rum har havsutsikt. Personalen var hjälpsam. Frukostbuffén var fin. Härlig nypressad apelsinjuice och mycket frukt. Tre pooler, men vi använde bara den största som också var finast.

 
2019-06-02

Inlägg av Beatfreak74 Ystad, Sverige

🌞🌞🌞🌞

Fint hotell med bra Wifi, pooler, gym o behandlingar. Stranden kunde de tagit bort de stora stenarna så hade man fått en finare sandstrand. Sitia är en liten stad med fin hamnpromenad med många restauranger. Rekommenderar att hyra bil och köra till Palmbeach(går även buss) eller köra till Ierapetra o ta båten till Chrissi Island.

 
2019-05-31

Inlägg av MrFrolander

Perfekt

Bra frukost som ingår. Vi valde inte all inclucive så vet inte hur maten på buffén var, men den såg bra ut. Rent och snyggt. Rummen städas varje dag. Gratis solsängar vid stranden. Nära till restauranger och strandpromenad.

 
2018-11-07

Inlägg av Therése A Stockholm, Sverige

Fantastiskt på alla sätt!

Stort hotell i en liten stad. Bra rum med utsikt över havet. Flera pooler och områden på hotellet vilket gjorde att det inte kännes så stort som det var. Stranden smal men bra att det alltid fanns stolar att tillgå där och man kunde beställa dricka och mat från hotellet dit. Strandpromenad in till staden med flera små restauranger på vägen. Rekommenderas!

 
2018-10-02

Inlägg av MHRSE Stockholm, Sverige

Mysigt hotell på stranden i Sitia!

Reste med familjen för en veckas semester i augusti. Fina rum och trevlig balkong. Bra wi-fi uppkoppling på området. Stort hotell med många gäster men upplevdes aldrig trångt. Nära till både strand och staden! Maten var sådär, hade önskat större utbud och mer variation. Spa-avdelningen var ok men inte mer. Hotellchefen var fantastiskt hjälpsam!