Kundomdömen om Sitia Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 1296 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Leif,
Löddeköpinge

+
läget nära havet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Rasmus,
Eslöv

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


9 av 10

Amanda,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-13


5 av 10

Marina,
Åkarp

+
Nära till havet och stan, god mat, grönt.
-
Det här är inga 5*, var betald tas för Nestcafe som är gratis på vilken som B&B. Vid incheckning måste man informera gästerna att det finns tidsbegränsad möjlighet att förlänga rum, men inte säga att det går och sedan inte går att förlänga rummet för barnfamiljer. Dessutom tycker jag att det är konstigt att betala för förlängning när man checksumma kl.21:00 (man tappar hela dagen). Info möte är på danska som är helt obegriplig. Inte alla från Apollo talar svenska/engelska. Det fanns zero aktiviteter på hotellet, bara pool, annars helt död stället. Fanns rutten salad i barn hamburgare på Mando kafé och personal försökte att övertyga att det är helt frisk. Kändes helt konstigt i sista dagen. Bagage står i öppet sol hela dagen, som kan skada känsligt innehåll. Det kostar 1 Euro att väga en resväska: helt sjukt för 5*!

Bekräftad gäst: 2019-10-13


10 av 10

Siw Christel,
Tygelsjö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


9 av 10

Marie Ann-louise,
Strandbaden

+
Läget, rent o snyggt, trevligt kringbyggt, fin omgivning. fin spa avdelning.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Per Tommy,
Arkelstorp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Ingrid Eva Gunilla,
Blentarp

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Annica,
Kristianstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


8 av 10

Håkan,
Träslövsläge

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2019-10-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

923 omdömen
Utmärkt
 
410
Väldigt bra
 
389
Bra
 
92
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-10-14

Inlägg av bodilw644 Eslöv, Sverige

En härlig vecka i ett lungt tempo

En fin miljö god frukost med generösa tider . Rent o snyggt i hela anläggningen . Det enda jag inte gillade var lösa hundar och katter som sprang runt på området och i restaurangen. Mycket trevliga och duktiga tjejer som skötte om städningen av vårt rum. Vi åkte hem sent på kvällen med det hade hotellet löst bra med att man fick låna ett badrum för att kunna duscha innan avfärd. Hotellet har också ett mycket bra läge för dom som hyr bil med en stor parkering och nära till genomfartsleden. Även poolbaren serverade bra lunchalternativ . Spa avdelningen erbjöd en fantasist massage. En anläggning för att må bra och samla energi . Vi återvänder gärna hit .

 
2019-10-01

Inlägg av KerstinG489 Sitia, Grekland

Mycket bra

Fint hotell i allt. Stort, rymligt , elegant, toppenpersonal. Bra och modernt rum som kanske hade vunnit lite på en bäddmadrass. Fantastisk utsikt mot pool och hav. Vi hade enbart frukost, som var i hög standard med bl.a. färskpressad juice varje morgon i riklig mängd. Köpte in oss på middagsbufféer två kvällar. Bra mat som dock kunde vunnit på att vara uppmärkt angående matintolerans. Ljuvlig poolrestaurang för lunch. Sagolikt bra strand 10 m från hotellet med klart vatten och ypperlig service i form av ett ringsystem vid varje solstol. En kort promenad till centrum med åtskilliga bra restauranger och shopping för den som så önskar.överlag mycket bra prisläge i stan. Återvänder med stor sannolikhet nästa år.

 
2019-09-24

Inlägg av Escape80348

Skön semester

Fint hotell med ett fint rum. Välstädat och rent. Lite väl hårda sängar. Frukostbuffen jättefin. Ett plus för färskpressad apelsinjuice som ingick. Vi hade tagit halvpension och tyckte att middagsbuffen var lite trist. De skulle kunnat utnyttja grillkocken mycket mer. Sallad och frukt jättefräscht och gott. Poolerna var fina. Cafe Mondo var trevligt att äta lunch eller dricka ngt. Jättetrevlig personal överallt! Smidigt med passerkorten på armbandet! Stranden var tyvärr lite av en besvikelse. Ganska smal strand och vägen dit gick antingen över vägen eller genom en tunnel som det var en stor vattenpöl i och spången man skulle gå på var borttagen bitvis så en dag gick det inte att gå där för att vattnet täckte hela vägen där man skulle gå. Cikadorna i träden var ganska störande. Väldigt

 
2019-09-18

Inlägg av Freidelb

Grymt bra på alla plan

Bra faciliteter, grymt bra mat. För att inte tala om personalen,Annastasia från pool baren gjorde våra dagar med ett leende. Alla var välsiht tillmötes gående, ångrar att vi inte t9g all inklusive då maten i centrala sitia var en besvikelse. Hotellets mat var klart bättre än allt vi prövat i närområdet

 
2019-09-01

Inlägg av vacay-EJ Stockholm, Sverige

Underbart!

Sitia Beach är ett väldigt trevligt hotell. Rummen är rena och fina, i övrigt är hotellet väldigt fint. Perfekt läge! Jag hade en helt otrolig utsikt från mitt rum. staden, havet, viken med alla små båtar. Underbart! Solstolarna på stranden var gratis för hotellgästerna, vilket var skönt. Spaet är bra men jag tyckte att det fattades vissa behandlingar, tex pedikyr och manikyr. Mat och frukost var väldigt bra och vällagad. All personal på hotellet var trevliga och tillmötesgående! Vi hade en väldigt fin vecka på Sitia Beach!