Kundomdömen om Porto Kaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 53 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Agnetha,
Stockholm

+
-
Bäddmadrasser!

Bekräftad gäst: 2019-10-06


10 av 10

Inger,
Östersund

+
Rent och snyggt.Mycket trevlig och hjälpsam ägarfamilj.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

Ann-Christine,
Västerås

+
Läget med den fina utsikten från balkongen.
-
Saknade en sax i köksutrustningen.

Bekräftad gäst: 2019-09-01


10 av 10

,

+
Det personliga bemötandet, och att hotellet är jättefräscht!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Birgitha,
Östersund

+
Ägarfamiljen Poolen att hitta efter vandringen från stranden
-
Finns inget att förbättra

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

S,
Stockholm

+
Utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

,

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-09


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Läget, fantastisk utsikt och stor och fin balkong!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Annelie,
Södertälje

+
Allt. Lika fint i år som i fjol. Ett fantastiskt boende och läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


10 av 10

Anna Maria,
Stockholm

+
Fräscha lägenheter och trevlig personal
-
Att man skulle kunna boka lägenhet med havsutsikt. Nu står det att det finns med och utan på de större lägenheterna. Det gör att man blir besviken när man får utsikt åt gatan.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

26 omdömen
Utmärkt
 
23
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-06-30

Inlägg av 667kerstink Stockholm, Sverige

Gästvänligt på höjden

Porto Kaza är en fantastisk plats! Rymliga och fräscha lägenheter där det finns allt som behövs för en härlig semester.Vi blev väl mottagna när vi kom och fick en liten korg med diverse förnödenheter. Vi hade balkong med havsutsikt och det rekommenderas även om det kostar extra. Det var härligt att kunna sitta där på eftermiddagarna/kvällarna och se båtarna lägga till i hamnen. Tyst och lugnt läge i bostadsområde. Hotellet ligger högt och det är en rejäl höjdskillnad för att komma dit, så är man rörelsehindrad ska man kanske välja något annat. Tack för en härlig vecka!!

 
2017-09-06

Inlägg av michaelwR4905RZ Gävle, Sverige

Fantastiskt läge och ägare

Mycket gästvänliga och hjälpsamma ägare. Det fanns vatten, Raki, hemgjord marmelad, kaffe och skorpor på rummet vid ankomst. Vidare fick vi både bakverk och färsk frukt under vår vecka. Lägenheterna ligger på en sluttning ovanför hamnen med fin utsikt om man har balkong mot havet. Det tar ca 15 min att gå ner till centrum. Inga problem om man tycker om att röra på sig.

 
2019-09-14

Inlägg av DuncanL204

Absolutely charming

Undoubtedly one of the loveliest apartments in which we have ever stayed in Greece . Really comfortable , really clean ( cleaned daily , new towels etc every two days ) and well appointed with a stunning view over Sitia . We would have been more than satisfied if that had been it but what really makes it special are the family who run it . Incredibly kind and warm and nothing is too much trouble . They made us feel very special from the outset and went far beyond the usual call of duty in terms of making our stay so wonderfully memorable . They are utterly charming . I can not recommend Porto Kaza highly enough . You will love it .

 
2019-08-19

Inlägg av reneea893 Aten, Grekland

Beautiful view

The hostess and owner is a charming beautiful person. The view is breathtaking and the rooms very clean and up to date. We had a private pool and it was clean and relaxing. I highly recommend this hotel. I will come back 100%.

 
2019-08-18

Inlägg av tastegood2017 Lissabon, Portugal

Amazing boutique hotel

The rooms are spotless and spacious. The hospitality is remarkable, and the receptionist girl will guide you with all the events that you have to see and amazing places to eat. The mattresses are from cocomat and will give you a tight sleep. The swimming pool is sth that you have to visit it for relaxation. Also, the view from common places is extremely amazing.