1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Kaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
Läget, fantastisk utsikt och stor och fin balkong!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Annelie,
Södertälje

+
Allt. Lika fint i år som i fjol. Ett fantastiskt boende och läge.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


10 av 10

Anna Maria,
Stockholm

+
Fräscha lägenheter och trevlig personal
-
Att man skulle kunna boka lägenhet med havsutsikt. Nu står det att det finns med och utan på de större lägenheterna. Det gör att man blir besviken när man får utsikt åt gatan.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


10 av 10

Hasse,
Järfälla

+
Mycket trevlig ägarfamilj.Mycket rent.Läget underbart.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-02


10 av 10

,

+
Läget och innehavaren
-

Bekräftad gäst: 2018-07-05


10 av 10

Kerstin,
Eskilstuna

+
Porto Kaza är ett fantastiskt lägenhetshotell. Det bästa är att lägenheterna är så välutrustade och fräscha, personalen underbar och den stora balkongen mot havet,
-
Duschdraperi så att vattnet inte rinner ut på golvet. Några krokar i sovrummet så att man kan hänga upp väskor, handduk odyl

Bekräftad gäst: 2018-06-28


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Personalen, omtanken och vänligheten
-

Bekräftad gäst: 2018-06-14


10 av 10

Tove,
Nyborg

+
En utrolig sød og hjælpsom værtinde
-

Bekräftad gäst: 2018-10-18


10 av 10

Anita,
København

+
Super hyggeligt lille hotel, vi fik lidt lækkert mad op i lejligheden et par gange
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

Kurt ,
Fredericia

+
Den personlige omsorg for hver gæst. Der stod en velkomstkasse med div. lækkerier og en flaske vand i køleskabet. Desuden fik vi kage 1 gang, små frokostretter 2 gange samt 1 flaske iskold hvidvin.
-
3 håndklædeskift på 14 dage er for lidt.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
15
Väldigt bra
 
1
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-06-30

Inlägg av 667kerstink Amsterdam, Nederländerna

Gästvänligt på höjden

Porto Kaza är en fantastisk plats! Rymliga och fräscha lägenheter där det finns allt som behövs för en härlig semester.Vi blev väl mottagna när vi kom och fick en liten korg med diverse förnödenheter. Vi hade balkong med havsutsikt och det rekommenderas även om det kostar extra. Det var härligt att kunna sitta där på eftermiddagarna/kvällarna och se båtarna lägga till i hamnen. Tyst och lugnt läge i bostadsområde. Hotellet ligger högt och det är en rejäl höjdskillnad för att komma dit, så är man rörelsehindrad ska man kanske välja något annat. Tack för en härlig vecka!!

 
2017-09-06

Inlägg av michaelwR4905RZ Gävle, Sverige

Fantastiskt läge och ägare

Mycket gästvänliga och hjälpsamma ägare. Det fanns vatten, Raki, hemgjord marmelad, kaffe och skorpor på rummet vid ankomst. Vidare fick vi både bakverk och färsk frukt under vår vecka. Lägenheterna ligger på en sluttning ovanför hamnen med fin utsikt om man har balkong mot havet. Det tar ca 15 min att gå ner till centrum. Inga problem om man tycker om att röra på sig.

 
2019-03-31

Inlägg av Jane E Brooklyn, New York

Exactly what I was looking for

I stayed at Porto Kaza last summer after a two-week artists residency in the mountains. I wanted a modern, clean apartment with a view of the sea, and Porto Kaza fit the bill. The accommodations were clean, comfortable, modern, safe, and the terrace with the folding futons/cushions and the view of the sea was fantastic! I stayed here a week and Izabela was so helpful from the get-go, offering suggestions of where to go, what to see, and where to eat. I didn't have a car so I was walking each day into the main part of town, which I enjoyed. But if you don't like walking or climbing steps that might not be for you. Would definitely stay here again and hope I'll have the chance to return soon!

 
2018-09-15

Inlägg av Bogoi V

Perfect!

Clean rooms , decorated with taste and equipped with everything i needed . The view is amazing and eating breakfast on the balcony was my favorite part of the day . They are located at 5-7 minutes walking distance to the beach . The personnel was very kind and helpful , thank you Izabela and kyria Lena for making my trip great .

 
2018-08-30

Inlägg av Chris D

Wonderful

I stayed with my family...in total 6 people. This hotel was perfect close enough to the center by car but far enough to have a quiet stay. The rooms were very large and clean. The owners had a gift basket with local products...very thoughtful. The kitchenette was awsome. The view puts you in the best mood. I would stay there again and again.