Porto Kaza

  • Utsikt över hamnen
  • Familjeägt och fräscht
  • Rymliga lägenheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Omtyckta Porto Kaza är ett familjedrivet hotell med varm och avslappnad atmosfär. Hotellet består av 12 lägenheter och ett mysigt litet poolområde. Här bor du bra – ett stenkast från den venetianska borgen, rakt ovanför gamla stan i Sitia. Från hotellets allmänna balkong bjuds det på majestätiska vyer över hamnen och det glittrande havet.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rent och snyggt.Mycket trevlig och hjälpsam ägarfamilj.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 26 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Porto Kaza är ett mysigt lägenhetshotell med hög kundnöjdhet. Vid poolområdet finns gratis solstolar, och vill du bada i havet ligger en klippstrand bara en kort promenad bort. En större strand finns ca 1,2 kilometer bort. Handduksservice finns mot avgift. Från receptionen finns det hiss både till poolområdet och rummen. Du surfar med gratis wifi på hela hotellområdet och receptionen är öppen kl.9.00-12.00 och kl. 18.00-20.00.

Från hotellet till hamnen är det en brant backe och ljud från en närliggande skola kan uppfattas som störande i vissa rum. Har du en sen hemresa finns ett duschrum att tillgå. Centrum i charmiga Sitia ligger inom gångavstånd och här hittar du en lång strandpromenad som kantas av restauranger, och slingrande gränder med småbutiker.

Måltider

Inga.