Lassion Golden Bay

Välkommen till Lassion Golden Bay i den lilla orten Agia Fotia, strax utanför Sitia på Kreta! Här kan du fylla semestern med lata soldagar vid den stora poolen och bara ha det härligt i den grekiska värmen. Från poolområdet har du en härlig utsikt över det blåa havet. Köp till halvpension och njut av lite extra god mat under ledigheten.


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 2 personer/2-3 personer. Bungalow för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 105 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 5 km
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lassion Golden Bay är ett mysigt hotell som ligger i den lilla orten Agia Fotia, ca 5 kilometer utanför charmiga Sitia på Kreta. Här njuter du av ett härligt poolområde med en saltvattenspool, solstolar och parasoller. Alldeles bredvid ligger poolbaren som serverar svalkande dryck. Lockar dopp i havet finns en sandstrand ca 5 kilometer bort. Till kvällens middag kan du välja mellan att slå dig ner vid hotellets à la carte-restaurang eller vid den lilla tavernan vid receptionen. Vill du träna finns tennis mot avgift. Receptionen är öppen dygnet runt.

I Sitias centrum väntar en trevlig hamnpromenad som kantas av restauranger och barer. Bland stadens slingrande gränder finns gott om butiker där du kan handla både kläder och souvenirer. Det finns ett par lokalbussar som åker in till Sitia, men det smidigaste alternativet är hyrbil.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Tavernan vid receptionen är öppen från kl. 14:00 - 22:00.