1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Flisvos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Läget, bra städning, frukost på gården.
-
Duschen va i minsta laget.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


9 av 10

Catharina,
Linköping

+
Hotellet var fräschare i verkligheten än på bilderna i beskrivningen. Läget var mycket bra. Personalen snabb och vänlig. Just ett sådant hotell som vi tycker om att bo på. Enkelt men bekvämt. Hiss fanns att tillgå.
-
Mjukare sängar. Men när vi bad om extra madrass till mitt ressällskap ordnade man det omedelbart,

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Anders,
Nacka

+
Läget (nära till allt). Den milsvida utsikten. Ostört rum. Hissen (fanns i vår huskropp). Förvaringsboxen.Lagom med sol på balkongen. Tystgående kylskåp. Alltid hett vatten. Trevlig liten trädgård.
-
Bäddmadrasser utan att man behöver be om dessa. Pedalhink i badrummet i stället för en vanlig papperskorg. Papperskorg borde även finnas i rummet för vanligt avfall. Ett par stolar i rummet i stället för pallen. Tvättfatspropp i handfatet. Något större frukostbord för 4 pers.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


5 av 10

Daniel ,
Uppsala

+
Hotellets frukost och städpersonalen var väldigt bra.
-
Det ska komma tydligt fram när man beställer en resa att balkongen till rummet var utan utsikt till någonstans, kokhet. Kuddarna stank svett , vi fick dom sedan utbytta till bättre rums kuddar efter klagomål. Elektriciteten kändes osäker, gick av och på. Väldigt lyhört från korridoren. Personalen i receptionen pratade knappt engelska. Dålig wi-fi.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


7 av 10

Mats ,
Skultuna

+
Nära till det vi önskade
-

Bekräftad gäst: 2018-09-06


8 av 10

Sven-Gunnar,
Tumba

+
Servicen, frukosten och läget
-
Byt ut bilderna så att de motsvarar rummens utseende - enkelrum en säng, dubbelrum två sängar. Bättre/större dusch, fler bord på innergården

Bekräftad gäst: 2018-09-06


8 av 10

Thomas,
Skokloster

+
Nära till allt
-
En riktig stång till duschdraperiet, större kuddar och mjukare säng, dvs det klassiska.

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Siri,
Älta, Stockholm

+
Läget - precis vid strandpromenaden! Frukosten - ovanligt bra utbud med ägg, frukt, flingor, youghurt, fetaost m m. Skönt att slippa vitt degigt bröd och marmelad enbart! Avspänd trevlig personal och stämning. Man kände att man kunde vända sig till receptionen med vad som helst.
-
Inte trevligt att bli ombedd betala någon form av "turistskatt" i samband med utcheckningen, även om det bara rörde sig om fåtal Euro. Ger ett dåligt sista intryck tyvärr. Informera resenärer från början om att detta gäller så blir det inget olustigt avslut på resan!

Bekräftad gäst: 2018-08-02


8 av 10

,

+
Närheten till stranden. Hjälpsam personal. Rent och fräscht.
-
Bäddmadrasser till alla sängar. Vattenkokare till rummen. Bättre kaffeautomat och större variation på frukost.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


9 av 10

Jannica ,
Norrköping

+
Litet trevligt hotell med personal som hade serviceanda. Läget var toppen då det var bilfri gata och nära både till strand o restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
16
Bra
 
13
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-27

Inlägg av Andreas L

Charmigt hotell

Vi bodde här med familjen en vecka via Apollo. Litet och mysigt hotell med trevlig och serviceinriktad personal som Alltid har ett leende på läpparna och alltid hälsar. Enda minuset är sängarna som är i hårdaste laget.

 
2018-09-21

Inlägg av Kristiinadaniel Uppsala

Semester

Hotellet ligger väldigt nära till stranden och alla restaurangerna, ett morgondopp i havet är lockande. Frukosten bättre än förväntad. Rummet vi hade hade en tråkig balkong med ingen utsikt alls. Sängen var hårda i vanlig ordning, som oftast i Grekland, men vi fick extra bäddmadrasser av en trevlig städerska. Kuddarna stank svett, vi fick dom utbytta. Personalen i receptionen kunde väldigt lite engelska.

 
2018-09-20

Inlägg av DanCUppsala Uppsala, Sverige

Billigt och enkelt.

Har man oturen och få rum mot baksidan blir detta hotel en stor besvikelse. Frukosten är bättre en vad man kan tro. Handdukarna känns gammals och slitna byts var tredje dag vilket är snålt då det på inget vis går att få bort vatten Duschen är väldigt liten vilket gör att det blir vatten över allt. Plus för den väggfasta hårtorken. Hotellet ligger mitt i stan och cirka femtiometer till Sitia Beach. Så morgondopp blir det före frukost. Personalen är trevlig men förvånansvärt dåliga på engelska.

 
2018-09-07

Inlägg av SGA6 Petra, Grekland

Bra service och läge

Ett enkelt hotell med små rum men stora balkonger. Behov av att se över duschlösningen - en del rum har duschkabin 60 ggr 60 cm, vilket gör att det blir mycket trångt eller tom omöjligt att duscha för storvuxna personer. Mycket serviceinriktad personal och bra frukost där det lilla extra fanns varje dag. Det kunde vara tårta eller en liten bakelse till kaffet t ex.

 
2018-05-28

Inlägg av Finnfara Säter, Sweden

Enkelt och trivsamt hotell

Perfekt läge i Sitia. Hotellet har rum i två byggnader med en innergård emellan. Rummen är inte särskilt stora, men räcker gott att sova i. Där finns säng, något hår, skrivbord och stolar. Dock är det lite lyhört genom dörren. Papperskorg saknades i rummet. På balkongen finns gott om plats för bord med två stolar. Frukosten är enkel och inte minst brödet är enahanda och kaffemaskinen levererar halvljummet kaffe. Baren är inte alltid öppen och hade ett spartanskt sortiment där till och med ouzo inte fanns. Allt negativt uppvägs av trevlig personal och läget med närhet till många tavernor och barer samt en fin strand. Flisvos är ett mysigt hotell som vi definitivt kan välja igen.