1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Flisvos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 167 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Carl ,
Lomma

+
litet nätt mysigt trevligt hotel , centralt läge, samt fin utemiljö till frukost
-
önskar mycket bättre bullar till frukost, (kanonhård, tre sorter som smakar likvärdigt) Ute hos bagerierna finns mycket gott bröd o bullar. Hjälp dem. ( det var samma sorts bullar 2018, på vår förra vistelse där)

Bekräftad gäst: 2019-09-01


6 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-25


8 av 10

Anita,
Stockholm

+
Läget!
-
Borde finnas vattenkokare eller bryggare på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-28


8 av 10

Magnus,
Väse

+
Personalen och läget
-
Sängarna är inte toppklass

Bekräftad gäst: 2019-07-21


8 av 10

Ulla,
Sandviken

+
Bra läge, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


6 av 10

,

+
Närheten till bad och restauranger
-
Bättre sängar.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


8 av 10

Karin,
Krylbo

+
Centralt
-
Byte av handdukar oftare

Bekräftad gäst: 2019-06-16


8 av 10

Sören ,
Skellefteå

+
Läget, nära till strand och restauranger. Stor, bra balkong.
-
Bättre påfyllning av fruktsallader, på frukosten. Slut vid 8.30-tiden. Borde räcka även om man kom senare, då frukosten serverades till kl 10. Papperskorg även inne i rummet och ej endast på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Annika,
Västerås

+
Läget, personalen och den söta innergården där frukosten serveras.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-26


7 av 10

,

+
Läget, bra städning, frukost på gården.
-
Duschen va i minsta laget.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
17
Bra
 
15
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-09-27

Inlägg av Andreas L Uppsala, Sverige

Charmigt hotell

Vi bodde här med familjen en vecka via Apollo. Litet och mysigt hotell med trevlig och serviceinriktad personal som Alltid har ett leende på läpparna och alltid hälsar. Enda minuset är sängarna som är i hårdaste laget.

 
2018-09-21

Inlägg av Kristiinadaniel Uppsala

Semester

Hotellet ligger väldigt nära till stranden och alla restaurangerna, ett morgondopp i havet är lockande. Frukosten bättre än förväntad. Rummet vi hade hade en tråkig balkong med ingen utsikt alls. Sängen var hårda i vanlig ordning, som oftast i Grekland, men vi fick extra bäddmadrasser av en trevlig städerska. Kuddarna stank svett, vi fick dom utbytta. Personalen i receptionen kunde väldigt lite engelska.

 
2018-09-20

Inlägg av DanCUppsala Uppsala, Sverige

Billigt och enkelt.

Har man oturen och få rum mot baksidan blir detta hotel en stor besvikelse. Frukosten är bättre en vad man kan tro. Handdukarna känns gammals och slitna byts var tredje dag vilket är snålt då det på inget vis går att få bort vatten Duschen är väldigt liten vilket gör att det blir vatten över allt. Plus för den väggfasta hårtorken. Hotellet ligger mitt i stan och cirka femtiometer till Sitia Beach. Så morgondopp blir det före frukost. Personalen är trevlig men förvånansvärt dåliga på engelska.

 
2018-09-07

Inlägg av SGA6 Petra, Grekland

Bra service och läge

Ett enkelt hotell med små rum men stora balkonger. Behov av att se över duschlösningen - en del rum har duschkabin 60 ggr 60 cm, vilket gör att det blir mycket trångt eller tom omöjligt att duscha för storvuxna personer. Mycket serviceinriktad personal och bra frukost där det lilla extra fanns varje dag. Det kunde vara tårta eller en liten bakelse till kaffet t ex.

 
2018-05-28

Inlägg av Finnfara Säter, Sweden

Enkelt och trivsamt hotell

Perfekt läge i Sitia. Hotellet har rum i två byggnader med en innergård emellan. Rummen är inte särskilt stora, men räcker gott att sova i. Där finns säng, något hår, skrivbord och stolar. Dock är det lite lyhört genom dörren. Papperskorg saknades i rummet. På balkongen finns gott om plats för bord med två stolar. Frukosten är enkel och inte minst brödet är enahanda och kaffemaskinen levererar halvljummet kaffe. Baren är inte alltid öppen och hade ett spartanskt sortiment där till och med ouzo inte fanns. Allt negativt uppvägs av trevlig personal och läget med närhet till många tavernor och barer samt en fin strand. Flisvos är ett mysigt hotell som vi definitivt kan välja igen.