Kundomdömen om Elysee

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-29


9 av 10

+
läget
-
Att kan välja havsutsikt eller utsikt på biltvätten, olika priser

Bekräftad gäst: 2019-09-22


8 av 10

+
Bra service. Trevlig personal i receptionen. Närheten till allt.
-
Trevligare personal vid frukosten. Balkongernavar väldigt små.

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-15


3 av 10

+
Läget
-
Fruktansvärd utsikt mot biltvätt från balkongen. Kommer aldrig att boka detta hotellet igen.

Bekräftad gäst: 2019-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
47
Bra
 
20
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-06-07

Inlägg av Tord T Enånger, Sverige

Kanonläge

Ett trevligt hotell som ligger perfekt i Sitia nere vid hamnen med utsikt över hamn och hav, trevlig personal , A/C , safety och gratis internet ingick i priset vi åkte med Apollo. Frukost som oftast i Grekland , bröd, ägg(något hårdkokta), fetaost grönsaker några kakor, ost och skinka lite frukt, gott kaffe. Ligger bara ett stenkast ifrån många bra restauranger.

 
2017-10-26

Inlägg av Nomad420016

Ett 2 stjärnigt hotell med en jättefin standard

Servicen på Elysee var utmärkt. Rummet var perfekt för 2 personer. Läget.... helt otroligt bra, nära till allt och då menar jag till allt. Hiss på hotellet. Gratis wifi och gratis safebox. Gillade hotellet skarpt pga deras läge, trevlig och tillmötesgående personal. Frukosten var helt ok. Om jag ska skriva något negativt, så var det nog att det var ett sittbadkar i duschen.

 
2019-12-15

Inlägg av Panagio2

Ideally located with great view

Ideally located with great view to the harbour, awarded beach with a blue flag next to the hotel, clean, helpful well informed and kind staff, breakfast with local products, near the central bus station

 
2019-09-16

Inlägg av suebenett Bridgwater, Storbritannien

Sitia September 2019

Yet another lovely visit to Sitia staying at Elysee, ideally located on the harbour. Stunning views and friendly and helpful staff. Clean comfortable rooms, we stayed in 401, the bathroom had been refitted to a good standard. This room has minimum facilities for self catering, although there are no cooking rings.

 
2019-09-03

Inlägg av Julian R Castle Hedingham, United Kingdom

Located on the harbourside

Wonderful location on the harbour front of this Greek coastal town. Ideally situated for a short stroll to the Tavernas and bars and to watch the fishing boats come and go. The room was very adequate and was good value for money. The bathroom had been modernised and was well appointed. I would strongly recommend booking a sea view room at the front of the hotel.