1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Cecilia,
Särö

+
Lugna läget, smakfullt designat område, jättefina stränder och klart och fint vatten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-26


8 av 10

Nabil,
Stockholm

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

Malin,
Göteborg

+
Vänlig och tillmötesgående personal. Stor anläggning snarare än ett Hotel. Välstädad miljö. Mycket aktiviteter för hela familjen.
-
Möjlighet att köpa mellanmål/frukt under dagen. Införa all inclusuve/helpension. En ur entertainmentpersonalen höll inte måttet utan brast i tillsyn och engagemang. Kunde ej kommunicera på ett respektabelt sätt.

Bekräftad gäst: 2018-07-15


10 av 10

Carina ,
Lund

+
Bra pooler, fantastiskt vackert hotell, rymliga ytor
-
Bättre än på hemsida. Tycker ni ska uppdatera bilderna känns inte som 2018

Bekräftad gäst: 2018-07-01


10 av 10

Hanne,
Virum

+
Beliggenheden og de meget hyggelige bungalows rundt omkring på området. Tennisbanerne
-
Bedre gulvvask

Bekräftad gäst: 2018-09-02


2 av 10

Janne,
Lahti

+
Spa, ranta
-
Realistisemmat kuvat

Bekräftad gäst: 2018-09-17


7 av 10

Essi,
HELSINKI

+
-
Aurinkotuoleihin kielto, ettei niitä saa varata etukäteen altaalla tai rannalla !!

Bekräftad gäst: 2018-08-27


8 av 10

,

+
350 dekar med resortlandsby i gammelgresk stil av høy standard. Fin beliggenhet.
-
kr 40 for en kaffe to go. Kr 1100 for 50 min spa og kr 600 for enkel lunsj for 2 med brus- blir noe i overkant av forventning på Kreta...

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

,

+
Koselig landsby følelse
-
Hyggelig hotell og god mat. Det var litt rotete rundt serverings området der vi hentet maten. Både gjester og kelnerne og de som lagde og fraktet maten brukte samme inngangene og gangveiene. Det var mye trafikk og litt kaotisk. Alle løpte rundt for å hente mat, mange barn, lange køer, mat rester og søl på gulvet. Det var skikkelig første mann til mølla bokstaveligtalt! Hyggelig hjelpsomme betjening, og veldig god mat! Fint utsikt utover sjøen fra restrauranten. Det blåste mye fra sjøen, store bølger, det var nesten umulig å bade i sjøen her, så jeg brukte bassenget hverdag. Hotellet har heldigvis 3 store badebasseng, veldig fint.

Bekräftad gäst: 2018-08-05


8 av 10

Harald,
Ski

+
-
Manglende personell medførte at matbuffetene ikke ble tilstrekkelig etterfylt. Dette skapte kødannelser, mye venting og mye irritasjon blant gjestene, som opplevde at det mest populære var tomt etter kort tid.

Bekräftad gäst: 2018-07-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

692 omdömen
Utmärkt
 
382
Väldigt bra
 
204
Bra
 
67
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
13

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av Ronald H

Huge resort, good food and facilities

This is one of the best all inclusive facilities we've been to. The buffet is large, and regularly topped up too. Two huge pools as well as a kids pool. Lots of things to do. The rooms are a bit dated but clean. Would have been nice to a kettle in the room, and the air conditioning was old, noisy and struggled to keep the room temperature cool. An upgrade is necessary. On the whole, lots to keep the family busy and entertained

 
2019-07-11

Inlägg av taliak325 Ramat Gan, Israel

Excellent

The resort is built like a traditiona Greek village, beautiful gardens, very clean, taking care of everything to make you happy and satisfied. The stuff is very warm and helpful. Gourmet food, excellent beaches, excellent pools. A great experience. Want to come back asap.

 
2019-07-11

Inlägg av edoardomottadelli Verano Brianza, Italien

It has been a very good experience of greek vacation.

The location is really very nice, staff is surely top level giving the more confortable assistance to guests. Excellent food buffet for satisfying all type of customer. I will recommend to all people asking me about.

 
2019-07-06

Inlägg av Anna V

Anna

Great place, with an excellent service. My room (DeLuxe with the sea view) was wonderful, delicious food, interesting activities if you decide to follow the program and extremly friendly staff taking care of your comfort. And necessary to add there is a superb Spa with excellent spa therapists (thank you Lia to “upgrade” my body and soul. Visiting Spa and your spa therapies were my favorite part of the day) I really enjoyed my stay.

 
2019-06-30

Inlägg av guydesign

highly reccomended

Great design as Greek village, the staff are all friendly and efficient, wondaful facilities including a well equipped gym, rich and abundant food, privet accessible beach, rooms are modest but that's what we liked and above all- marvelous sunsets!!!- just a prefect vacation!!!!