Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

  • Strandnära
  • Flera faciliteter och aktiviteter
  • Stort poolområde

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort har ett härligt strandnära läge och med flera pooler. Hotellet är uppbyggd som en liten kretensisk by med mycket grönska och här finns något för alla i familjen – stort poolområde, flera restauranger och flera aktiviteter.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-5 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Lugna läget, smakfullt designat område, jättefina stränder och klart och fint vatten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 762 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kalimera Kriti Hotel & Village Resort i fiskebyn Sissi är byggt som en kretensisk liten by, med flera mindre stenbyggnader, som ligger inbäddad i grönska med gångstigar mellan byggnaderna.

Här finns ett fint poolområde med två stora pooler och poolrestaurangen Thalassa som serverar Medelhavsrätter. Det finns också en barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolområdet och nere vid stranden. Vid stranden ligger också en strandbar som erbjuder snacks och olika drycker.

Hotellet har två restauranger. Bufférestaurangen Artemis har en stor terrass med utsikt över havet och serverar frukost, lunch och middag. À la carte-restaurangen Dionyssos serverar olika teman, bl.a. barbeque, grekisk afton eller fisk och skaldjursmeny. En av à la carte-restaurangerna är öppen per kväll. I Kafenion kan du njuta av grekiskt kaffe på kvällarna. I huvudbyggnaden finns baren Leto.

Gratis gym och spa med inomhuspool och bastu. Spabehandlingar och massage mot avgift. Gratis bordtennis, beach volley och minigolf. Tennis och tennislektioner mot avgift. Windsurfing, SUP (stands up paddle) och motordrivna vattensporter mot avgift. Dagaktiviteter för hela familjen.

Engelsktalande barnklubb i hotellets regi (för ålder 4-12 år). Lekplats. Gratis wifi på hela hotellområdet. Butik. Reception som är öppen dygnet runt. Room service och tvättservice mot avgift. Till Sissis centrum är det ca 2,3 kilometer och till Hersonissos är det ca 1,7 mil. Nivåskillnader och trappor inom hela hotellområdet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Halvpension består av: Frukostbuffé, kl. 7.30-10.30. Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30. Det går att byta middagen till lunch.

Bra att veta

Poolrestaurangen Thalassa är öppen i högsäsong. À la carte-restaurangen Dionyssos och baren Leto är öppen i lågsäsong.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen