1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Theartemis Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Arnhild,
Göteborg

+
Att allt va lika perfekt som utlovades på hemsidan.
-
Nej, inte i nuläget.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


5 av 10

Anna,
Karlstad

+
Rent, bra läge till både stranden och gångavstånd till gamla stan.
-
Väldigt litet poolområde. Inte värt att åka till detta hotell om ni vill ligga vid poolen. Otrevlig personal i receptionen. Tog lång tid att få dryck både i restaurangen och baren. Inte mycket dricka som ingår i all inklusive.

Bekräftad gäst: 2019-08-18


8 av 10

Martin,
Helsingborg

+
Servicen var strålande, personalen var väldigt duktiga.
-
Hårda sängar, maten var lite fet och stundtals tråkig, men det kanske beror på att en vecka med all inklusive gjorde att man tröttnade på den.

Bekräftad gäst: 2019-07-27


10 av 10

Roine,
Mölndal

+
Stilfullt, rent och snyggt, mycket bra rum (balkong mot pool) på 3:dje plan. Personalen (alla kategorier) var trevlig, hjälpsam och tillmötesgående men framförallt professionella. Ett hotell som sätter kvalitén först !!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-21


9 av 10

Mona,
Partille

+
Bra läge. Fantastiskt bra service med solstolarna. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Martin,
Hässleholm

+
Mycket välstädat, fint rum och god mat.
-
All inclusive gäster hade inte tillgång till hela menyn på drinkar mm utan fick hålla tillgodo med ett begränsat urval. Hotellets gym var dåligt. Ingen fungerande utrustning för benträning och i övrigt mycket begränsad utrustning.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


8 av 10

Mikaela,
Märsta

+
Trevlig personal, god mat. Bra pool.
-
Sängarna var oerhört hårda, skönare komfort hade varit att föredra.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Siv,
Malmö

+
Service och vänlighet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

kent,
hammarström

+
Bra och trevlig service, nära till allt.
-
Lite fler solstolar vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Maria,
Johanneshov

+
Frukosten
-
Bäddmadrasser i sängarna som var stenhårda så vi fick ont i ryggen

Bekräftad gäst: 2019-06-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

733 omdömen
Utmärkt
 
321
Väldigt bra
 
293
Bra
 
88
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Sommar1957

Åker gärna hit igen

Även denna gång blev jag väl mottagen och fick god service. Hotellet på gång att renoveras, vilket jag tyckte var både bra och lite sämre men det handlar nog mest om tycke och smak. Jag hade en väldigt bra vistelse med mycket god mat och från de allra flesta riktigt fin service. Bra poolområde och väldigt nära till stranden, inte långt in till gamla staden som är jättefin.

 
2019-07-03

Inlägg av 190annikas Borås, Sverige

Theartemispalace

Har varit här två gånger tidigare upplevde sämre service den här gången. Förut fick man hämta all inklusive själv men den här vistelsen var man tvungen att först uppge sitt rumäner och sen vänta på servering som kunde dröja en halvtimme ibland . En del gäster som beställt före oss fick ändå servering före oss inte ok

 
2018-08-07

Inlägg av PernillaH110

det bästa

fantastiskt hotell, otroligt trevlig personal. God mat med variation, läget super med närhet till strand och gamla stan. Ett hotell vi varmt rekommenderar oxh gärna återkommer till. Över allas förväntan

 
2018-07-25

Inlägg av JennieE173 Farsta, Sverige

Nej tack! Långbyxor är ett krav

Jag värdesätter service väldigt högt och detta hotell håller inte nivån på nått sätt, personalen är Väldigt otrevliga. Om du vill ha nått att dricka på din all-inclusive trip bör du gå på ett supermarket! det finns inget vatten att tillgå (fanns heller inget på rummet när vi anlände kl 2 på natten), vill du ha en drink så får du vänta ca 30 min och de är inte alls goda, ölen är avslagen och drinken var varm. Matsalen är högljud och inte alls trevlig. Det är krav på långbyxor på killar på middagsserveringen, det var 37 grader plus när vi var här så våra killar i sällskapet fick gå ut och köpa långbyxor för dom släpper inte in dig med shorts (policy sorry sir var svaret), och jag som trodde vi var på semester?!? Om du vill ligga en dag vid poolen får du göra som alla andra och gå upp på natten och sno åt dig en för på morgonen är alla upptagna av handdukar. Vad var bra då? Jo maten var ok, det fanns mycket att välja mellan men inget speciellt i min mening. Rummen är fräscha och städningen är väldigt bra måste jag säga. Så om du värdesätter bra service och en trevlig vistelse så skippa detta ställe!

 
2018-07-21

Inlägg av pernillahjertqvist Kalmar, Sverige

bästa på alla sätt

all inclusive med fantastiskt god mat med stor variation. Otroligt trevlig personal och vi upplevde ingen längre väntetid för drinkar snarare tvärtom. läget är kanon med nära till stranden men också gångavstånd till gamla stan. rummen med AC underbara och härlig balkong mot poolområdet som var ett stort trevligt område. vi rekommenderar detta hotell varmt och återkommer mer är gärna.