Kundomdömen om Summer Dream

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 764 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lena,
Vaxholm

+
Litet men välplanerat.familjärt välstädat en liten oas mitt i bebyggelsen.så härlig personal❣️
-
Stundtals tomt i receptionen på personal. Erbjud gärna smårätter på menyn så kommer dom få fler ätande gäster. Sätt upp belysning på vägen till strandpromenaden. Helt svart!.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Kerstin Söderström,
Sala

+
Ventilation och safebox ingår. Sängarna. Frukosten.
-
Fler och varierande TV-kanaler.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Sven,
Huddinge

+
Personalen samt lägenhetens storlek och dess bra balanserade frukost
-
Avsläppta mitt i natten på en mörk bakgata utan vidare information om vart vi skulle ta vägen kunde definitivt varit bättre

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Åke,
Västra frölunda

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Ingegerd,
Ulricehamn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


8 av 10

Mats,
Halmstad

+
Låg bra till, nära till havet, och inte så långt fram till Gamla stan, granne med en stor Supermarket, lite tråkig reception, men ett fint poolområde.
-
Mitt rum var 10 meter från poolbaren, där det spelades alldeles för hög musik, trots tillsägelse, då där inte var någon i baren, fortsatte bartendern dagen efter med samma höga musik, på dagarna var det okey.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Mariette,
Hudiksvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

viveka,
Hägersten

+
Fräscht. Bra personal
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


7 av 10

stefan,
Jönköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-25


10 av 10

May Tove,
Smögen

+
Läget, lugnt men ändå så nära strand och "puls". Fantastisk personal och mycket rent
-
Byt ut badkaren till dusch.

Bekräftad gäst: 2019-10-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

153 omdömen
Utmärkt
 
108
Väldigt bra
 
32
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-27

Inlägg av Sven N Huddinge, Sverige

Lugnt och mycket trevligt

Bodde på hotellet sista veckan i oktober. Hotellet hålls mycket rent och snyggt med en utomordentlig frukost med gott bröd mm.Vår lägenhet höll god standard och hade det mesta jag behövde. Parkeringsplatser erbjöds gratis i närheten. Supermarket och bra badstrand allt inom 50-75 m. Tvättmaskin fanns på rummet. Hotellets hjälpsamma personal var nog trots allt det bästa. Fick hjälp med allt och lite till aldrig några nej allt går att lösa.

 
2019-10-05

Inlägg av 124sannas

Summer Dream

Väldigt trevligt hotell med avslappnad stil och bra läge. En liten mysig gränd där det bodde lokalbefolkning leder ner till stranden. Busshållplats (1.10€ för enkel resa till Gamla Stan, annars en lagom promenad på ca 2,5 km) och stor supermarket precis utanför. Brukar undvika hotellrestauranger men här åt vi lätt lunch vid poolen många dagar. Stor frukostbuffé i förhållande till hotellets storlek. Vi bodde i lägenhet 101, den enda som vetter ut mot stora vägen, inget problem för det blev ändå rätt tyst på natten om man stängde balkongdörren, sol hela dagen och mycket att titta på.

 
2019-06-09

Inlägg av johan308

Trevligt familjehotell

Mycket bra service och trevligt bemötande med enbart leenden. Riktigt bra pool-område där jag spenderade merparten av tiden. Rummet var rymligt och fräscht. Gångavstånd in till gamla stan typ 30 minuter (många vattenhål på vägen). Kan absolut återvända.

 
2018-08-21

Inlägg av Beatrice S

Fräscht och havsnära med trevlig personal

Litet familjärt, men proffsigt. Serviceminded personal. Fräscht poolområde med bra snackbar med förvånansvärt stor meny. ”Lagom” nivå på musiken från poolbaren kvällstid. Välstädade, fräscha, ljusa rum - med tvättmaskin (!). Aircndition ingår i priset. Generös balkong. Från vår tvårumslägenhet har vi både poolutsikt och utsikt mot havet, som ligger en minuts gångväg från hotellet. Vi är verkligen supernöjda!

 
2018-06-20

Inlägg av jennykL2248LP Warszawa, Polen

Mysigt familjevänligt hotell

Mysigt hotell med jättetrevlig personal. Rent och snyggt, mysig pool och trevlig bar. Trevligt att det inte är för stort, det finns plats för alla. Sedan är det nära till stranden och supermarket. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell!