Kundomdömen om Steris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 171 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gustav,
Täby

+
Läge. Bra städning. Trevlig personal. Restaurangens frukosten ordnade glutenfritt bröd samt hade glutenfria alternativ på maten.
-
Fler handduks hängare på badrum

Bekräftad gäst: 2019-09-20


10 av 10

Kjell,
Avesta

+
Fräscht och mysigt och nära stranden och staden.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Ingrid,
Lysekil

+
Närhet till allt och fina rum, bekväma sängar.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-04


10 av 10

Anita,
Stockholm

+
Rent och snyggt, nära till allt, trevlig personal. Bästa stället om man vill ha både strand och nära till stan.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


9 av 10

Marianne,
Halmstad

+
Centralt, nära till hav, restauranger och butiker. Rent och fräscht. Trevlig personal.
-
Kontrollera att kyl/frys fungerar, när man kommer som gäst. Vi hade problem med kylan. Fick ha våra kylvaror i värme. Blev erbjudna sent på kvällen, att få ha kylvarorna i personalens kyl. Fick hjälp dagen efter med kylen.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Annika,
Stockholm

+
Hotellet låg nära stranden och till allt annat som man behöver t.ex atm, mini market, matställen, utflyktsbolag m.m Vi är mycket nöjda och vill åka tillbaka.
-
Mer utbud vid frukosten.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


10 av 10

Kristina,
Göteborg

+
Välstädat, sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-07-14


8 av 10

Åsa,
Malmö

+
-
Köksutrustningen skulle kunna utökas, mer glas o muggar m.m.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Jan-Roger,
Borås

+
Läget, närheten till det viktiga. Rent, snyggt och trevlig personal. Modernt, ej slitet.
-
Lägenheterna är lite små för fyra personer. Det borde komma fram vid bokning. Ja redan vid tre personer upplevs det trångt.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Ulla,
Uppsala

+
Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

172 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
52
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-07-29

Inlägg av AnitaSverige Sweden

Fint hotell, trevlig personal

Jättetrevligt hotell med stranden över gatan och Gamla Stan på gångavstånd. Fina lägenheter med allt man behövde.Vi hade ganska stor balkong med morgonsol. Ägaren och personalen måna om gästerna. Vi fick behålla rummet fyra timmar längre på avresedagen. Rent och snyggt. Tack, Mimoza! På stranden betalade Steris gäster 7 euro för två solstolar med parasoll (annars 9 euro). Man kunde även beställa kaffe, dricka och lättare rätter på stranden.Det fanns många bra restauranger och barer i närheten av hotellet. Återkommer!

 
2019-07-19

Inlägg av Lejonbruden Göteborg, Sverige

Som ett andra hem

Toppenläge stranden rätt över gatan, samboende på Steris har du rabatt på solsäng o parasoll. Riktigt sköna sängar vilket inte är så vanligt i Grekland. Ägarinnan och hennes personal gör allt för att du skall få en behaglig vistelse. Städningen är på topp. Hit återvänder man gärna, har bokat två veckor i september igen.

 
2018-10-20

Inlägg av sarasamuelsson1

En vecka i oktober

Väldigt trevligt hotell. Personalen bryr sig verkligen om sina gäster och gör allt för att alla ska ha en fantastisk vistelse. Bra mar i restaurangen, men vi åt aldrig frukost där, så kan inte uttala mig om den. Trevlig och hjälpsam personal i alla lägen. Städarna gör ett fantastiskt jobb! Nära till stranden och gångavstånd till gamla stan. Många bra restauranger i närheten också. Otroligt prisvärt hotell! Har ingenting negativt att säga om det :) Planerar redan en resa tillbaka!

 
2018-07-16

Inlägg av David L Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Nära till strand och stad, bra mat på hotellets restaurang.

Rummen är bra, men vi hade ett rum med väldigt smal balkong, dock finns det olika balkonger. Personalen och ägare är måna om sina gäster. Vi hade en trevlig vistelse där. Det är nära till gamla stan och strandpromenaden är precis utanför. Poolen är väldigtliten men skön att doppasig i.

 
2018-06-25

Inlägg av vicny208 Nacka, Sverige

Toppen

Mycket bra rum med en underbar utsikt, bra städning och trevlig personal. Bra att få lite rabatt på solstolarna på Popeys mitt över gatan. Hitt kommer vi gärna fler gånger:) Bra möjligheter att hänga upp blöta badkläder på torkställ på balkongen. Bra isolerat, hördes inte mycket från trafiken när alla dörrrar var stängda. Bra kök med olika kastruller mm. Bra AC som inte låter mycket. Finns både i vardagsrum och i sovrummet.