1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Steris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Åsa,
Malmö

+
-
Köksutrustningen skulle kunna utökas, mer glas o muggar m.m.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


9 av 10

Jan-Roger,
Borås

+
Läget, närheten till det viktiga. Rent, snyggt och trevlig personal. Modernt, ej slitet.
-
Lägenheterna är lite små för fyra personer. Det borde komma fram vid bokning. Ja redan vid tre personer upplevs det trångt.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


10 av 10

Ulla,
Uppsala

+
Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

Jan,
Stockholm

+
Personalen!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


8 av 10

,

+
-
Kaffebryggare.

Bekräftad gäst: 2018-10-26


10 av 10

Sarah,
Borlänge

+
Städningen, läget och rummet i helhet!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


4 av 10

Göran,
Stockholm

+
Trevliga o bra städning/personal. Bra läge.
-
Frukosten som vi betalade 100/dag för var under all kritik. Skitigt och ofräscht. Restaurangen drivs separat och där borde hotellets ägare byta arrendator ! Hotellet borde ställa större krav på de som hanterar beachen. Skräpigt o ganska ofräscht jämfört med intilliggande beacher. Vi bodde i lägenhet med kokmöjlighet och den utrustning som fanns i "köket" var minst sagt bristfällig!

Bekräftad gäst: 2018-10-20


10 av 10

Bo,
Stockholm

+
Nära stranden
-
Brödrost på rummen Saknade påslakan isf vanliga lakan med filt ovanpå.

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Anette,
Skillingaryd

+
-
Bättre info om storlek på balkong vi var 2 pers man skulle kunna vara 3 vårt rum men sitta 3 på denna lilla balkong var inte möjligt.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


7 av 10

Ola,
Söderhamn

+
Läget
-
Köksutrustning. Saknade äggkoppar, vinglas, visp.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

168 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
51
Bra
 
13
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-20

Inlägg av sarasamuelsson1

En vecka i oktober

Väldigt trevligt hotell. Personalen bryr sig verkligen om sina gäster och gör allt för att alla ska ha en fantastisk vistelse. Bra mar i restaurangen, men vi åt aldrig frukost där, så kan inte uttala mig om den. Trevlig och hjälpsam personal i alla lägen. Städarna gör ett fantastiskt jobb! Nära till stranden och gångavstånd till gamla stan. Många bra restauranger i närheten också. Otroligt prisvärt hotell! Har ingenting negativt att säga om det :) Planerar redan en resa tillbaka!

 
2018-07-16

Inlägg av David L Stockholm, Stockholms Län, Sweden

Nära till strand och stad, bra mat på hotellets restaurang.

Rummen är bra, men vi hade ett rum med väldigt smal balkong, dock finns det olika balkonger. Personalen och ägare är måna om sina gäster. Vi hade en trevlig vistelse där. Det är nära till gamla stan och strandpromenaden är precis utanför. Poolen är väldigtliten men skön att doppasig i.

 
2018-06-25

Inlägg av vicny208 Nacka, Sverige

Toppen

Mycket bra rum med en underbar utsikt, bra städning och trevlig personal. Bra att få lite rabatt på solstolarna på Popeys mitt över gatan. Hitt kommer vi gärna fler gånger:) Bra möjligheter att hänga upp blöta badkläder på torkställ på balkongen. Bra isolerat, hördes inte mycket från trafiken när alla dörrrar var stängda. Bra kök med olika kastruller mm. Bra AC som inte låter mycket. Finns både i vardagsrum och i sovrummet.

 
2016-10-10

Inlägg av Karin605 Alingsås, Sverige

Underbar personal

Skadade tyvärr min fot när jag var här i oktober förra året. Fick hjälp med precis ALLT t.o.m. att duscha. Fina rum med sköna sängar. Bra utrustning med kaffebryggare. Välj rum med havsutsikt/delvis havsutsikt, de andra rummen har väldigt små balkonger Liten pool, men det ligger en fin sandstrand över gatan. Skulle väldigt gärna komma tillbaka, men tyvärr är det alldeles för dyrt att åka ensam med Apollo. Väljer Ving numera.

 
2016-06-25

Inlägg av Babyyaya61 Stockholm, Sverige

Personligt och prisvärt

Riktigt bra hotell, strandnära o inte alltför långt från centrum. Vi hade en jättefin lägenhet, fräsch o välutrustad. Hög klass på städningen o servicen mer än utmärkt. Dock inget för poolbadare då poolen jätteliten o tråkigt läge. Hit åker jsg gärna tillbaka