Sentido Aegean Pearl

  • Boka rum med privat pool
  • Hög kundnöjdhet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Sentido Aegean Pearl är ett stilfullt strandhotell med moderna och smakfullt inredda rum. Här bor du bekvämt med förstklassig service och du kan njuta av närheten till Egeiska havet och hotellets välskötta poolområden. Vill du kombinera vila med motion finns det ett gratis gym.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Rum / lägenhet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 808 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sentido Aegean Pearl är ett stilfullt hotell beläget vid stranden, ca 2 kilometer utanför Rethymnon. Hotellet består av två byggnader som är luxuöst dekorerade. Här finns två poolområden, varav den ena poolen har barnsektion. Gratis solstolar och parasoller, både vid poolen och på stranden. Poolhanddukar mot deposition.

På hotellet kan du välja mellan två restauranger, varav en à la carte-restaurang (middagstid krävs vårdad klädsel; män måste bära långbyxor och inte sandaler, kvinnor måste bära knälånga kjolar/klänningar). À la carte-restaurangen serverar kretensiska och internationella rätter och delas med systerhotellet Sentido Pearl Beach. Lobbybar.

Vill du träna finns gratis tillgång till gym och sportaktiviteter som yoga och aerobics, samt inomhuspool och jacuzzi. Som avslappning kan du unna dig hamam, bastu och flertalet skönhetsbehandlingar mot avgift. Minimarket på hotellområdet. Tvättservice mot avgift. Dagunderhållning och shower på kvällstid, vissa kvällar är det live musik. Gratis wifi i lobby och vid poolerna. Genomfartstrafik utanför hotellet som kan uppfattas som störande i vissa rum.

Måltider

Enkel- och dubbelrum utan privat pool: Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Dubbelrum med privat pool och sviter: Halvpension.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden. Speciella måltider för allergiker kan fås vid tidigare begäran, gärna redan i samband med bokningen. Gäster med halvpension kan byta ut middagen mot lunch; meddela hotellet en dag i förväg.