1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Palazzino Di Corina

  • Gångavstånd till allt
  • Vackert hotell
  • En oas i stan

Palazzino di Corina är ett vackert hotell med valvbågar och välbevarad fasad i venetiansk stil. Här finns en liten pool och rummen är smakfullt inredda. Palazzino di Corina ligger i en av Rethymnons charmiga gränder och är det perfekta alternativet för dig som vill avnjuta din semester i lugn och ro men med gångavstånd till allt.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Att huset är flera hundra år gammalt och att atmosfären är väldigt trevlig.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 363 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Palazzino di Corina finns ett litet poolområde med en mycket liten pool och ett par solstolar. Hotellet är beläget i Rethymnons gamla stadsdel vid de mysiga gränderna. Gångavstånd till allt: restauranger, caféer, barer, shopping och nöjesliv. Ca 500 meter till en mindre strand och 1,2 kilometer till större strand med solstolar och parasoller.

Hotellet har en frukostmatsal och ett trevligt café. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Restaurang med à la carte-meny. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 150 meter från hotellet, bagaget transporteras ej. Folkliv från gatan och närliggande barer. Receptionen är öppen dygnet runt. Mycket trappor på hotellet, en del är väldigt branta. Begränsad trafik under högsäsong, i lågsäsong kan trafiken uppfattas som störande.

Måltider

Frukostbuffé.