1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Minos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Björn,
Vällingby

+
Frukosten
-
Servicen hos några i Receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-07


9 av 10

Camilla,
Malmö

+
Läget var bra, personalen fantastisk
-
Om man vill servera varmt på frukosten så bör man se över sina värmare. Det jag tog därifrån var aldrig varmt. Samt borde man även servera ut en kanna med tevatten, precis som man serverar kaffe i termos vid bordet. Antingen båda eller ingen av dryckerna!

Bekräftad gäst: 2019-07-07


10 av 10

Susanne,
Örebro

+
Mycket bra frukost! Stor pool, mycket bra och tyst ac, tyst kylskåp, bra sängar.
-
Ett duschdraperi behövs vid badkaret.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


3 av 10

,

+
Poolen
-
Mindre arrogant och nonchalant personal.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


8 av 10

Lisa,
Sundsvall

+
Bra läge med nära bra strand o 10 min från staden, att pool finns
-
Tillföra att servera lagade köttfria o vegetariska rätter

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

kristina,
skellefteå

+
Frukosten var mycket bra , fina pooler . Trevlig personal .
-

Bekräftad gäst: 2019-05-10


8 av 10

Angela,
Kalmar

+
trevligt med små överraskningar
-

Bekräftad gäst: 2019-04-28


9 av 10

Jonas ,
Göteborg

+
Frukosten och nära havet
-
Bättre aktivitetsledare, vattengympan mm.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
-
Inte ha genomskinlig dörr till toaletten, Ev duschhörnan för att slippa vatten på golvet

Bekräftad gäst: 2018-08-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

589 omdömen
Utmärkt
 
280
Väldigt bra
 
199
Bra
 
72
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2019-06-06

Inlägg av 418johnnyd Göteborg, Sverige

Bra hotell, fantastisk grekisk mat.

Vi låg över på detta hotell, helt OK rum, dock var ljudet från poolmusiken störande. Mycket bra frukost och vi passade även på att äta middag här på kvällen, buffé. Fanns mycket att välja på, både internationellt och grekiskt. Framför allt den grekiska maten var mycket god. Trevlig personal både i receptionen och restaurangen. Hotellet ligger lite ocentralt, men det gör inget, lite tystare då. Att ligga över här kan rekommenderas och att äta middag här på kvällen kan definitivt REKOMMENDERAS.

 
2017-10-15

Inlägg av Yolayola Göteborg, Sverige

Medelklass

För att börja med det bra; härliga pooler med mycket solstolar. Väldigt bra frukost med mycket alternativ och trevlig personal. Rent och städat och bra faciliteter när man checkat ut och väntar på flyget. Det som var mindre bra; extremt lyhört. Rummets standard var långt från premium som vi bokat. Acn var fruktansvärd. Antingen iskallt eller helvettes varmt. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga. Wifi under all kritik. Skulle inte rekomendera hotellet även om det var ok för en vecka.

 
2017-10-12

Inlägg av Susanne K

En pärla i Rethymnon

Min man och jag bodde på Minos Hotel för andra gången. Ett toppenhotell med bra läge, ca 5 min till en härlig strand och ca 15 min till gamla stan som är fantastiskt mysig. Vi hade ett superiorrum med balkong mot gatan tyvärr. Rummen börjar bli väldigt slitna, badrummet är med badkar och det rann ut vatten i hallen. Släng ut badkaren och sätt in dusch det är besvärligt att stiga i och ur badkaret och det blir halt. Toppen med vinflaska, vattenflaska och ett fruktfat när man kom till hotellrummet. All personal är mycket gästvänliga och måna om sina gäster. Vi blev bjudna på en galamiddag med välkomstdrink, 5-rätters middag med vin till, underhållning och en liten present, för att vi var återkommande gäster. En dag när vi kom till rummet efter stranden stod 2 flaskor olivolja med ett fint kort skrivet att de tackar oss som återkommande gäster. Vi blev även bjudna på varsin 15-min massage. Massören en ung tjej var duktig men hårdhänt men hon hade behövt gå en charmkurs. Vi blev otroligt glada för all denna uppvaktning som återkommande gäster. Mycket bra och god frukostbuffé som ingår. Poolbaren serverar mycket god lunch och middagen i hotellets buffé - restaurang är fantastiskt god och vällagad. Maten på hotellet rekommenderas starkt. Det finns otroligt många bra restauranger i hela Rethymnon. Det finns två pooler som är välskötta. Det som är bra vid poolen är att det finns ofta lediga solstolar, när vi var där så var inte folk så tidiga på att boka solstolar. Hotellet har byggts till med några nya hus men resten av hotellets olika rum behöver fräschas upp rejält. Wi-fi fungerar ok. AC ingår. Safteybox kostar däremot. Kaffet fylldes på varje dag i rummet. Finns en liten torkställning på balkongen. Minos Hotell återkommer vi gärna till och vi rekommenderar det starkt. Vi var i Rethymnon i mitten av september, vi hade otroligt härligt väder hela veckan med stålande sol och molnfri himmel. Varmt med över 35 gr och 29 gr på kvällarna. Rethymnon är paradiset i våra hjärtan.

 
2015-09-17

Inlägg av Ice C

Mysigt hotell med bra service och personal

Hotellet var bra men beroende på vad för rum man har så är det lite olika standard och utseende. VI hade ett deluxrum som var fint men lite slitet, badrummet var litet det var tråkigt och sängarna väldigt hårda. Middagsbuffén var super men lite tråkig variation. Annars var hotellet superbra, personalen var otroligt hjälpsamma och serviceinriktade och kunde verkligen sitt jobb och fick en att trivas ++++

 
2012-05-21

Inlägg av Anders H Örebro, Sverige

Bra och dåligt

Otroligt dåligt isolerade dörrar till hotellrummet i den äldsta delen, som störde mycket. Övrigt bra hotell, med bra personal