1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Minos

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jonas ,
Göteborg

+
Frukosten och nära havet
-
Bättre aktivitetsledare, vattengympan mm.

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

Lena,
Göteborg

+
-
Inte ha genomskinlig dörr till toaletten, Ev duschhörnan för att slippa vatten på golvet

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Ann-Kristin ,
Borås

+
Det bästa var den trevliga och gästvänliga personalen. Rummet var fräschare än förväntat.
-
Att göra det lite roligare för barnen i poolområdet. Ta kort på Deluxerumnen och lägg ut på hemsidan.

Bekräftad gäst: 2018-08-03


10 av 10

Anne-Maj,

+
Läget, maten, personalen, servicen
-
Eftersom duschen sitter i badkaret så blöter man ner både golv och väggar. Hade varit mycket bättre med en duschkabin eller åtminstone ett duschdraperi att dra för.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Malin,
Anderstorp

+
Trevlig personal, väldigt rent och nära till havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-20


8 av 10

Jessica,
Uppsala

+
-
Det bör framgå bättre att det inte finns hiss till alla rum utan endast trappor.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

mats,
nyman

+
Personalens bemötande.Väldigt serviceinriktade
-

Bekräftad gäst: 2018-06-16


4 av 10

Annette,
Båstad

+
-
Otroligt lyhört!

Bekräftad gäst: 2018-05-26


10 av 10

göran,
götegorg

+
det var nära till stranden
-
jag önskar att det har varit bäddmadraser i våra sängar?

Bekräftad gäst: 2018-05-05


8 av 10

Gerd,
Vännäs

+
Maten och städningen
-
Informationsbroschyrer på rummet om vad som gäller för hotellet (service AC, TV-kanaler, betalning i restaurangen etc.).

Bekräftad gäst: 2018-05-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

544 omdömen
Utmärkt
 
257
Väldigt bra
 
185
Bra
 
67
Mindre bra
 
29
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2017-10-15

Inlägg av Yolayola Göteborg, Sverige

Medelklass

För att börja med det bra; härliga pooler med mycket solstolar. Väldigt bra frukost med mycket alternativ och trevlig personal. Rent och städat och bra faciliteter när man checkat ut och väntar på flyget. Det som var mindre bra; extremt lyhört. Rummets standard var långt från premium som vi bokat. Acn var fruktansvärd. Antingen iskallt eller helvettes varmt. Personalen i receptionen var inte speciellt trevliga. Wifi under all kritik. Skulle inte rekomendera hotellet även om det var ok för en vecka.

 
2017-10-12

Inlägg av Susanne K

En pärla i Rethymnon

Min man och jag bodde på Minos Hotel för andra gången. Ett toppenhotell med bra läge, ca 5 min till en härlig strand och ca 15 min till gamla stan som är fantastiskt mysig. Vi hade ett superiorrum med balkong mot gatan tyvärr. Rummen börjar bli väldigt slitna, badrummet är med badkar och det rann ut vatten i hallen. Släng ut badkaren och sätt in dusch det är besvärligt att stiga i och ur badkaret och det blir halt. Toppen med vinflaska, vattenflaska och ett fruktfat när man kom till hotellrummet. All personal är mycket gästvänliga och måna om sina gäster. Vi blev bjudna på en galamiddag med välkomstdrink, 5-rätters middag med vin till, underhållning och en liten present, för att vi var återkommande gäster. En dag när vi kom till rummet efter stranden stod 2 flaskor olivolja med ett fint kort skrivet att de tackar oss som återkommande gäster. Vi blev även bjudna på varsin 15-min massage. Massören en ung tjej var duktig men hårdhänt men hon hade behövt gå en charmkurs. Vi blev otroligt glada för all denna uppvaktning som återkommande gäster. Mycket bra och god frukostbuffé som ingår. Poolbaren serverar mycket god lunch och middagen i hotellets buffé - restaurang är fantastiskt god och vällagad. Maten på hotellet rekommenderas starkt. Det finns otroligt många bra restauranger i hela Rethymnon. Det finns två pooler som är välskötta. Det som är bra vid poolen är att det finns ofta lediga solstolar, när vi var där så var inte folk så tidiga på att boka solstolar. Hotellet har byggts till med några nya hus men resten av hotellets olika rum behöver fräschas upp rejält. Wi-fi fungerar ok. AC ingår. Safteybox kostar däremot. Kaffet fylldes på varje dag i rummet. Finns en liten torkställning på balkongen. Minos Hotell återkommer vi gärna till och vi rekommenderar det starkt. Vi var i Rethymnon i mitten av september, vi hade otroligt härligt väder hela veckan med stålande sol och molnfri himmel. Varmt med över 35 gr och 29 gr på kvällarna. Rethymnon är paradiset i våra hjärtan.

 
2015-09-17

Inlägg av Ice C

Mysigt hotell med bra service och personal

Hotellet var bra men beroende på vad för rum man har så är det lite olika standard och utseende. VI hade ett deluxrum som var fint men lite slitet, badrummet var litet det var tråkigt och sängarna väldigt hårda. Middagsbuffén var super men lite tråkig variation. Annars var hotellet superbra, personalen var otroligt hjälpsamma och serviceinriktade och kunde verkligen sitt jobb och fick en att trivas ++++

 
2012-05-21

Inlägg av Anders H Örebro, Sverige

Bra och dåligt

Otroligt dåligt isolerade dörrar till hotellrummet i den äldsta delen, som störde mycket. Övrigt bra hotell, med bra personal

 
2008-09-02

Inlägg av borderland74 Italy

Överbokat hotell

Ledningen hos Minos praktiserar överbokning, speciellt i augusti, och flyttar dig för en eller flera nätter till andra ställen långt sämre, men ska ha samma pris för hela vistelsen! Ett uppriktigt råd - håll er borta från denna byggnad!