Minos

  • Barn 2-11 år äter för 1 krona
  • Två poolområden

Hotell Minos är omtyckt för sin goda service och gemytliga stämning. Du kan välja om du vill tillbringa dagen vid poolområdet eller gå den korta promenaden ner till den fina stranden. Stadens vimmel och gamla stans gränder ligger en behaglig promenad bort.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Deluxerum för 1-3 personer. Superiorrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 1-3 personer. Juniorsviter superior för 2-3 personer. Kampanjrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra läge ! Bra frukost ! Bra poolområde !
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 656 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Minos finns det två poolområden med gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift och deposition (ingår i juniorsviter och juniorsviter superior). Poolbar. Gratis wifi i de allmänna områdena.

Bufférestaurangen Ambrosia dukar upp sin buffé till frukost och middag, maträtterna är såväl lokal som internationell. I ett hörn serveras italienska specialiteter som pizza och pasta. Vårdad klädsel på restaurangen middagstid. Lunchen kan du inta på Dionysos poolrestaurang där det erbjuds lättare måltider som sallad och smörgåsar. Vissa kvällar förvandlas poolområdet till en utomhusrestaurang där det bjuds på temakvällar mot en extra avgift.

Stora sällskapsutrymmen både inom- och utomhus. Litet utomhusgym. Gratis bordtennis och dart. Biljard mot avgift. Tvättservice mot avgift. Nära till sandstrand, restauranger och affärer. Genomfartstrafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till halvpension äter barn i åldern 2-11 år gratis.

Bra att veta

Speciella måltider för allergiker kan fås vid tidigare begäran, gärna redan i samband med bokningen.