Rumstyper på Melrose

Dubbelrum

Moderna dubbelrum med två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: 26 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer/2-3 personer

Familjerum (sommaren 2020)

De moderna familjerummen har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en enkelsäng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Sviter

Moderna sviter som består av vardagsrum och separat sovrum med två enkelsängar. Bäddsoffa i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Välkomstpaket vid ankomst i form av läsk, öl och mineralvatten. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badkar och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: 35 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer/2-4 personer.

Trippelrum (sommaren 2019)

De moderna trippelrummen har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en enkelsäng. Alla gäster i trippelrummen måste vara över 13 år. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: 40 kvadratmeter
Antal personer: 3 personer.