1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melrose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
Detta är andra gången jag bor på detta hotell och jag hoppas återkomma!
-
Säkerhetsboxen borde vara fast vid väggen eller hyllan i garderoben. Skulle vara bra med 1-2 extra krokar i badrummet för att kunna hänga klädesplagg i samband vid dusch och klädombyten.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Anita,
Stockholm

+
Mycket bra och trevlig personal. Bra och riklig frukost. Bra läge. Gott om närliggande bra restauranger
-
Fler lunchrätter på menyn i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Christina,
Uppsala

+
Mkt trevlig och tillmötesgående personal samt en fantastisk frukostbuffé
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Lars,
Ösmo

+
Närhet till strand samt omgivningar ; restauranger etc
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Tommy,
Gävle

+
Nytt och fräscht. Centralt beläget. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Lobbyn kunde göras mer ibjudande att sitta i

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Katarina,
Härnösand

+
Trevlig personal. Bra läge, fräscht hotell, fantastisk frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Maria,
Järpås

+
Enormt rent och fint. Det saknades inget. Trevlig personal. Enastående frukost för att vara Grekland. Bra läge nära till strand. Vid sämre väder fanns det en bubbelpool på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Monika ,
Sjöbo

+
Fina rum och bra sängar, de stora badlakanen är ett stort plus.
-
Uppvärmd pool utomhus då den inte värmdes upp av solen ( september/oktober månad) då solen inte står lika högt på himmeln och inte värmer som på sommaren eftersom läget på poolen ligger på en innergård med 4 våningshus runt om.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Bente,
Göteborg

+
Fräscht och nytt. Fantastisk frukost! Personalen var supergulliga, inte minst mot vår lilla dotter.
-
Tycker att det är jättesynd att hotellet inte tar emot barn nästa år... För oss var det ett jättebra hotell (med en dotter på strax under 2 år), tycker att det är trist att tvingas in i "resort-träsket" när vi trivs bättre i stan...

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Gunilla,
Uppsala

+
trevlig personal trevligt hotell fina färger och inredning
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

142 omdömen
Utmärkt
 
120
Väldigt bra
 
22
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-05-04

Inlägg av DayTrip06717317380

Wow

Kan verliken rekomender detta hotell, God frukost, nära till stranden och en fantastisk personal. Rummen är fräscha och rena. Stranden som ligger intill hotellet har många valmöjligheter gällande restauranger. Hotellet ligger även nära centrum.

 
2018-10-31

Inlägg av Getaway06092759387

Semester

Rent och fräscht hotell, underbara sängar, trevlig och hjälpsam personal. Hotellet bjöd på en flaska vatten och en flaska vin som stod i kylskåpet. En fin gest. Många olika rätter, drycker mm på frukodtbuffén. Nära till stranden. Vi kopplade verkligen av och rekommenderar gärna detta hotellet.

 
2018-10-30

Inlägg av Curiosity65136925398

En pärla i Rethymnon

Bodde två veckor i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotell. Rent, fräscht och nyrenoverat. Mycket trevlig personal och fantastisk frukost. Hotellet ligger nära stranden och på bekvämt promenadavstånd till centrum och gamla staden. Vi återkommer gärna till Melrose Hotell.

 
2018-10-26

Inlägg av Göran A

Nytt och fräscht hotel med bra läge nära strand och gamla stan.

Vi bodde 4 nätter i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotel och var supernöjda. Allt var skinande rent och fräscht, personalen i såväl reception som lunchrestaurang var trevlig och tillmötesgående. I källaren fanns ett litet minigym med löpband, cykel och styrketräning samt en liten jaccucipool. På innergården en pool som dock låg i skugga hela dagen. Frukostbuffen var inte överdådig men fullt tillräcklig med både varma och kalla rätter, kaffe, te och olika juicer. Rummet var fint med stort badrum och balkong mot gatan. Trafiken störde inte så mycket eftersom den inte var särskilt hårt trafikerad. Enda nackdelen var att väggen mellan rum och badrum var av glas varför man dels blev störd om någon i sällskapet var in i badrummet under natten samt att man ju då också syntes från rummet när man stod i duschen. Detta spelar ju mindre roll om man är ett par men kanske om man reser med annan.

 
2018-10-15

Inlägg av Katarina F

Katarina

Fantastiskt hotell, bor i juniorsvit, jättefint med stor balkong. Fantastisk frukost, nära till både restauranger och supermarket,ca 50 m till sandstranden, fint poolområde, finns även uppvärmd pool inomhus med jetstrålar, löpband, motionscykel, trappmaskin+ 1 styrketäningsmaskin, hotellet känns verkligen lyxigt, rekommenderas!