Kundomdömen om Melrose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 221 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Nina,
Handen

+
Rent och fint. Trevlig och glad personal. Mycket fin och stort urval till frukost.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Elisabeth,
Torup

+
Underbar personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


9 av 10

Klaus,
Helsingborg

+
Personalen
-
Bättre wi-fi, varmare vatten i poolen

Bekräftad gäst: 2019-09-22


9 av 10

Rune,
Luleå

+
Trevlig personal Bra frukost Bra läge Tyst och stilla
-
?

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Eva ,

+
Personalen, läget, genomtänkta rum med stil men väldigt praktisk förvaring!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Anette,
Glumslöv

+
Läget, nyrenoverat, att det fanns frukost
-
Avtorkning av golv i rummen varje dag, även under sängarna....

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Anita,
Karlstad

+
Fräscht hotell med ett bra dubbelrum och väldigt sköna sängar. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Frukosten var också mycket bra med ett stort utbud.
-
Säkerhetsskåpet var inte fastsatt i väggen, så det kändes inte så säkert att förvara saker där. Duschdraperiet var inte runt hela duschdelen, så det blev ganska blött på golvet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Christina,
Uddevalla

+
Att det var så fräscht och snyggt. Bra rum med rejäla kylskåp och vattenkokare. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fantastisk frukostbuffé.
-
krokar att hänga på när man kom in i rummet. Duschvägg ist för duschdraperiet. Att Apollo i sin beskrivning inte skriver att hotellet välkomnar gäster fr 13 år. När vi var där var det flertalet barn som är yngre än 13. Det var 6-7 barn där och vi valde delvis hotellet utifrån ett barnfritt perspektiv.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Cecilia,
Värnamo

+
Bra läge. Trevlig personal. Närma till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Mycket tillmötesgående personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

244 omdömen
Utmärkt
 
213
Väldigt bra
 
31
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-06

Inlägg av ChristinaE1246 Uddevalla, Sverige

Fantastiskt hotell

Vi hade en fantastisk vecka på detta fräscha hotell. Rummen var fina, rena och bekväma. I rummet fanns vattenkokare, kaffekoppar och glas. Kylen var rymlig. Säkerhetsskåp fanns i en av garderoberna.Balkongen var rymlig med bord och stolar. Frukostbuffén var ljuvligt god och vid poolbaren kunde man köpa goda drinkar. Hotellet ligger perfekt i förhållande till strand och centrum. Vi kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-10-06

Inlägg av anncharlottk500 Helsingborg, Sverige

Ingenting att sakna på Melrose hotel och Rethymnon

Supertrevligt hotel, nyrenoverat 2018. Ett fint omhändertagande från början till slut under veckan jag bodde på Melrose. Smidig incheckning, trevlig personal i receptionen. Väldigt måna om att jag som kund på deras hotell var nöjd. Superfint rum, skön säng och sköna kuddar. Gott om utrymme i garderoben. Det fanns småflaskor med schampo och duschtvål som fylldes på, vilket uppskattades väldigt mycket. Aircondition ingår, fin service med nyckel som satt i hela tiden i rummet, vilket innebar att aricondition var på hela dagen, otroligt skönt efter en varm promenad. I kylskåpet fanns en flaska vitt vin och en liter vatten vid ankomst, en väldigt trevlig och uppskattad gest. En fin pool på hotellet där man hade möjlighet till att få både skugga och sol, lugnt och skönt. Handdukar ingår när man nyttjar, ligger vid poolen. Om man vill ta ett härligt bad inomhus finns en väldigt trevlig pool med jaccuzi i hotellets Spa-del. Nära till det fina havet, endast 60 meter. Hade ett rum med balkong och delvis havsutsikt. En väldigt bra och varierande frukost med både nyttigt och onyttigt, inget att sakna. Uppskattade att man hade mycket frukt framme till frukosten. Extra uppskattat var även att man blev serverad kaffe vid bordet av personalen, detta är jag inte van vid från andra hotell. Ingenting att sakna på denna pärla och åker gärna tillbaka för att bo på Melrose igen. Rekommenderas varmt.

 
2019-05-04

Inlägg av DayTrip06717317380

Wow

Kan verliken rekomender detta hotell, God frukost, nära till stranden och en fantastisk personal. Rummen är fräscha och rena. Stranden som ligger intill hotellet har många valmöjligheter gällande restauranger. Hotellet ligger även nära centrum.

 
2018-10-31

Inlägg av Getaway06092759387

Semester

Rent och fräscht hotell, underbara sängar, trevlig och hjälpsam personal. Hotellet bjöd på en flaska vatten och en flaska vin som stod i kylskåpet. En fin gest. Många olika rätter, drycker mm på frukodtbuffén. Nära till stranden. Vi kopplade verkligen av och rekommenderar gärna detta hotellet.

 
2018-10-30

Inlägg av Curiosity65136925398

En pärla i Rethymnon

Bodde två veckor i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotell. Rent, fräscht och nyrenoverat. Mycket trevlig personal och fantastisk frukost. Hotellet ligger nära stranden och på bekvämt promenadavstånd till centrum och gamla staden. Vi återkommer gärna till Melrose Hotell.