1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melrose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 191 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva ,

+
Personalen, läget, genomtänkta rum med stil men väldigt praktisk förvaring!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

Anette,
Glumslöv

+
Läget, nyrenoverat, att det fanns frukost
-
Avtorkning av golv i rummen varje dag, även under sängarna....

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

Anita,
Karlstad

+
Fräscht hotell med ett bra dubbelrum och väldigt sköna sängar. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Frukosten var också mycket bra med ett stort utbud.
-
Säkerhetsskåpet var inte fastsatt i väggen, så det kändes inte så säkert att förvara saker där. Duschdraperiet var inte runt hela duschdelen, så det blev ganska blött på golvet.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


10 av 10

Christina,
Uddevalla

+
Att det var så fräscht och snyggt. Bra rum med rejäla kylskåp och vattenkokare. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fantastisk frukostbuffé.
-
krokar att hänga på när man kom in i rummet. Duschvägg ist för duschdraperiet. Att Apollo i sin beskrivning inte skriver att hotellet välkomnar gäster fr 13 år. När vi var där var det flertalet barn som är yngre än 13. Det var 6-7 barn där och vi valde delvis hotellet utifrån ett barnfritt perspektiv.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


10 av 10

Cecilia,
Värnamo

+
Bra läge. Trevlig personal. Närma till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Mycket tillmötesgående personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-30


10 av 10

,

+
Frukosten/Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

,

+
Detta är andra gången jag bor på detta hotell och jag hoppas återkomma!
-
Säkerhetsboxen borde vara fast vid väggen eller hyllan i garderoben. Skulle vara bra med 1-2 extra krokar i badrummet för att kunna hänga klädesplagg i samband vid dusch och klädombyten.

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Anita,
Stockholm

+
Mycket bra och trevlig personal. Bra och riklig frukost. Bra läge. Gott om närliggande bra restauranger
-
Fler lunchrätter på menyn i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Christina,
Uppsala

+
Mkt trevlig och tillmötesgående personal samt en fantastisk frukostbuffé
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

193 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
27
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-05-04

Inlägg av DayTrip06717317380

Wow

Kan verliken rekomender detta hotell, God frukost, nära till stranden och en fantastisk personal. Rummen är fräscha och rena. Stranden som ligger intill hotellet har många valmöjligheter gällande restauranger. Hotellet ligger även nära centrum.

 
2018-10-31

Inlägg av Getaway06092759387

Semester

Rent och fräscht hotell, underbara sängar, trevlig och hjälpsam personal. Hotellet bjöd på en flaska vatten och en flaska vin som stod i kylskåpet. En fin gest. Många olika rätter, drycker mm på frukodtbuffén. Nära till stranden. Vi kopplade verkligen av och rekommenderar gärna detta hotellet.

 
2018-10-30

Inlägg av Curiosity65136925398

En pärla i Rethymnon

Bodde två veckor i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotell. Rent, fräscht och nyrenoverat. Mycket trevlig personal och fantastisk frukost. Hotellet ligger nära stranden och på bekvämt promenadavstånd till centrum och gamla staden. Vi återkommer gärna till Melrose Hotell.

 
2018-10-26

Inlägg av Göran A

Nytt och fräscht hotel med bra läge nära strand och gamla stan.

Vi bodde 4 nätter i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotel och var supernöjda. Allt var skinande rent och fräscht, personalen i såväl reception som lunchrestaurang var trevlig och tillmötesgående. I källaren fanns ett litet minigym med löpband, cykel och styrketräning samt en liten jaccucipool. På innergården en pool som dock låg i skugga hela dagen. Frukostbuffen var inte överdådig men fullt tillräcklig med både varma och kalla rätter, kaffe, te och olika juicer. Rummet var fint med stort badrum och balkong mot gatan. Trafiken störde inte så mycket eftersom den inte var särskilt hårt trafikerad. Enda nackdelen var att väggen mellan rum och badrum var av glas varför man dels blev störd om någon i sällskapet var in i badrummet under natten samt att man ju då också syntes från rummet när man stod i duschen. Detta spelar ju mindre roll om man är ett par men kanske om man reser med annan.

 
2018-10-15

Inlägg av Katarina F

Katarina

Fantastiskt hotell, bor i juniorsvit, jättefint med stor balkong. Fantastisk frukost, nära till både restauranger och supermarket,ca 50 m till sandstranden, fint poolområde, finns även uppvärmd pool inomhus med jetstrålar, löpband, motionscykel, trappmaskin+ 1 styrketäningsmaskin, hotellet känns verkligen lyxigt, rekommenderas!