1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Melrose

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lars,
Ösmo

+
Närhet till strand samt omgivningar ; restauranger etc
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Tommy,
Gävle

+
Nytt och fräscht. Centralt beläget. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Lobbyn kunde göras mer ibjudande att sitta i

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Katarina,
Härnösand

+
Trevlig personal. Bra läge, fräscht hotell, fantastisk frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


10 av 10

Maria,
Järpås

+
Enormt rent och fint. Det saknades inget. Trevlig personal. Enastående frukost för att vara Grekland. Bra läge nära till strand. Vid sämre väder fanns det en bubbelpool på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-19


10 av 10

Monika ,
Sjöbo

+
Fina rum och bra sängar, de stora badlakanen är ett stort plus.
-
Uppvärmd pool utomhus då den inte värmdes upp av solen ( september/oktober månad) då solen inte står lika högt på himmeln och inte värmer som på sommaren eftersom läget på poolen ligger på en innergård med 4 våningshus runt om.

Bekräftad gäst: 2018-10-07


8 av 10

Bente,
Göteborg

+
Fräscht och nytt. Fantastisk frukost! Personalen var supergulliga, inte minst mot vår lilla dotter.
-
Tycker att det är jättesynd att hotellet inte tar emot barn nästa år... För oss var det ett jättebra hotell (med en dotter på strax under 2 år), tycker att det är trist att tvingas in i "resort-träsket" när vi trivs bättre i stan...

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Gunilla,
Uppsala

+
trevlig personal trevligt hotell fina färger och inredning
-

Bekräftad gäst: 2018-08-11


9 av 10

Maija,
Sandviken

+
Läget, personalen, spa, fräscht intryck!
-
Transfern från Chania flygplats tog ca två timmar, inte en timme som det stod på Apollos hemsida!

Bekräftad gäst: 2018-08-11


10 av 10

Lana,
Göteborg

+
Detta hotellet är nästan underskattat på er hemsida. En fantastisk pärla på Rethymnon. Grymt läge vid stranden, pedantiskt rent, otroligt fräscht och modernt. Underbar service med trevlig personal som löser allt.
-
TV-kanalerna kan utökas då det endast är grekisk eller tysk TV. Knappt engelska kanaler. Inomhuspoolen var kall vilket förstör hela grejen eftersom det annars är ett supermysigt mini-spa. Poolen ute stänger 18 vilket är lite väl tidigt.

Bekräftad gäst: 2018-08-10


8 av 10

Cecilia ,
Värnamo

+
Läget.
-
Bättre städning. Skruva gärna fast säkerhetsboxarna i väggen!!

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
21
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-10-31

Inlägg av Getaway06092759387

Semester

Rent och fräscht hotell, underbara sängar, trevlig och hjälpsam personal. Hotellet bjöd på en flaska vatten och en flaska vin som stod i kylskåpet. En fin gest. Många olika rätter, drycker mm på frukodtbuffén. Nära till stranden. Vi kopplade verkligen av och rekommenderar gärna detta hotellet.

 
2018-10-30

Inlägg av Curiosity65136925398

En pärla i Rethymnon

Bodde två veckor i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotell. Rent, fräscht och nyrenoverat. Mycket trevlig personal och fantastisk frukost. Hotellet ligger nära stranden och på bekvämt promenadavstånd till centrum och gamla staden. Vi återkommer gärna till Melrose Hotell.

 
2018-10-26

Inlägg av Göran A

Nytt och fräscht hotel med bra läge nära strand och gamla stan.

Vi bodde 4 nätter i slutet av oktober 2018 på Melrose Hotel och var supernöjda. Allt var skinande rent och fräscht, personalen i såväl reception som lunchrestaurang var trevlig och tillmötesgående. I källaren fanns ett litet minigym med löpband, cykel och styrketräning samt en liten jaccucipool. På innergården en pool som dock låg i skugga hela dagen. Frukostbuffen var inte överdådig men fullt tillräcklig med både varma och kalla rätter, kaffe, te och olika juicer. Rummet var fint med stort badrum och balkong mot gatan. Trafiken störde inte så mycket eftersom den inte var särskilt hårt trafikerad. Enda nackdelen var att väggen mellan rum och badrum var av glas varför man dels blev störd om någon i sällskapet var in i badrummet under natten samt att man ju då också syntes från rummet när man stod i duschen. Detta spelar ju mindre roll om man är ett par men kanske om man reser med annan.

 
2018-10-15

Inlägg av Katarina F

Katarina

Fantastiskt hotell, bor i juniorsvit, jättefint med stor balkong. Fantastisk frukost, nära till både restauranger och supermarket,ca 50 m till sandstranden, fint poolområde, finns även uppvärmd pool inomhus med jetstrålar, löpband, motionscykel, trappmaskin+ 1 styrketäningsmaskin, hotellet känns verkligen lyxigt, rekommenderas!

 
2018-07-20

Inlägg av perhur01 Stockholm, Sverige

Mycket trevligt hotell

Tillbringade en vecka på hotellet med familj i början av juli och kan verkligen rekommendera det. Helt nyrenoverat, bra rum med sköna sängar. Fantastisk frukost som serverades fram till 10.30. Städning varje dag. Den enda besvikelsen var ”gymmet”, det finns träningsmöjlighet men inget gym.