Kundomdömen om Medusa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 208 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Susanne,
Visby

+
-
Nytt kylskåp. Brummade högt, annars hur frächt som helst

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Birgitta ,
Ramnäs

+
Strandservicen. Personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Tobias ,
Kalmar

+
Nära till allt (gångavstånd vart man än skulle) Fin pool. Trevlig personal. AC: n funkade perfekt. Återkommer gärna till detta hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-11


7 av 10

Björn,
Uppsala

+
Läget och utsikten från balkongen
-
Noggrannare städning och handdukar och lakan utan fläckar. Bättre kniv till att skära saker med om man vill laga egen mat.

Bekräftad gäst: 2019-08-03


9 av 10

Rebecca,
Kävlinge

+
Väldigt mysigt och nära till stranden. Trevlig personal och bra bemötande.
-
Är väl att även renovera rummen, men tror de håller på och vi fick just ett äldre rum. Lite större toalett hade inte skadat.

Bekräftad gäst: 2019-07-20


9 av 10

Lena,
Lomma

+
Vi fick två stora balkonger med en fantastisk utsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


10 av 10

Monica,
Båstad

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


7 av 10

Maiken,
København

+
Beliggenheden
-
Bedre badeværelse Gerne tørre håndklæder hver dag - de kan ikke nå at tørre til næste dag !

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Ing Marie,
Hedesunda

+
Läget och havsutsikten.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Marianne,
Falkenberg

+
Bra läge.Fin lägenhet.Välstädat.
-
Lite knalt med husgeråd. Saknade en liten gryta att koka ägg i.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

87 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
26
Bra
 
16
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-23

Inlägg av danielmB7596AK Kalmar, Sverige

Bra läge, bra rum, men tråkig inställning till kunder

Hotellet ligger bra och är trevligt för prisklassen. Det som förstörde lite var personalens inställning och respekt för oss som kunder. När vi checkade in på hotellet uppgraderades vårt rum utan att personalen kommenterade det. Vi tyckte det var trevligt men inget vi reflekterade över. Dagen efter ligger det en lapp att vi ska komma ner till receptionen. De säger då att det ”råkat” bli fel men, vi kan få lägga till 100€ och stanna i det rum vi fått. Vi beslutar oss för att inte göra det och vill få det nya rummet omedelbart. Det går då inte, för att alla de rummen är upptagna. Det blev alltså inte fel, de hade inget rum i rätt prisklass att erbjuda. Vi fick då göra oss besväret att packa och flytta. Allt för att de inte kunnat leverera rätt rum, och sedan stå för det, utan i stället kräver att vi byter. Båda rummen var trevliga, det senare lite bättre faktiskt. Det jag tycker är tråkigt, är det besvär de orsakar oss på vår semester och den extra tid vi fick lägga på detta strul.

 
2018-08-28

Inlägg av Anna J

Mysigt hotell med fräscha lägenheter

Vi bodde i de nyrenoverade superior lägenheten med 2 balkonger. Utsikt direkt mot havet. I lägenheten fanns alla köksredskap man behövde. Fräscht och mycket trevlig personal. Mysigt poolområde och nära till stranden.

 
2018-07-12

Inlägg av 878marinah Kungälv, Sverige

Ett underbart hotell

Har spenderat 1vecka här, trivs utmärkt. Sängarna är bra rummet passar oss utmärkt. Poolen är djup och medelstor, personalen är trevlig. Stranden är nära endast på andra sidan gatan. Man hör bilarna när man sitter på balkongen, men inte inne på rummet. Tänk på att välja havsutsikt .

 
2017-09-10

Inlägg av ingrid2032017 Luleå, Sverige

Pärla till hotell och personal

Fantastiskt rent och fräscht hotell. Underbar balkong med utsikt över havet. Väldigt trevlig och hjälpsam personal både i receptionen och i lokalvården.Subventionerat pris på parasoll och solstolar. Goda varma smörgåsar som man kunde beställa från solstolen. Vi återkommer gärna

 
2017-08-20

Inlägg av Matilda B

Både plus och minus

Utmärkt läge vid stranden och nära gångavstånd till Rethymnons gamla stad. Vi bodde i ett av de fina och nyrenoverade rummen med fantastisk havsutsikt som vi njöt av morgon och kväll. Dock drog städningen ner på betyget då vi mötes av ett nytorkat golv med svarta hårstrån precis överallt på golvet, balkongen och på möbler. Troligtvis för att man torkat med samma mopp och trasa på flera rum så att man endast drog runt håret (vi började vistelsen med att torka upp allt). I övrigt ganska slitet poolområde och lobby.