1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Iperion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anne,
Virsbo

+
Litet
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


10 av 10

Anette,
Svanesund

+
Läget ,lugnt o tyst, bra o trevliga rum.
-
Någon mer plats att sitta skönt på då vädret var dåligt. Trevligare täcken.

Bekräftad gäst: 2018-10-28


8 av 10

,

+
Frukosten , rummet och utsikten från rummet ingen gata innan stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-21


9 av 10

,

+
Ren och nära havet. Personal är vänligt och hjälpsam .
-
Kök i rum är mörk utom lampa behöver förbättra .

Bekräftad gäst: 2018-10-21


1 av 10

,

+
Läget, lugnt och avslappnat
-

Bekräftad gäst: 2018-10-14


10 av 10

Sten,
Visby

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


10 av 10

Aina,
Visby

+
Litet och bra läge på stranden. Bra service med solstolar och handdukar.
-
Avstånd till staden minst 1 km längre än angivet.. Bör justeras. Restid från flygplats med er transfer betydligt längre än angivet. Även mitt i natten utan trafik så tog turen 2 timmar.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Krister o Gun-Marie,
Gällivare

+
Läget, läget, läget och dessutom fantastiskt sköna sängar med ordentliga bäddmadrasser. Utomordentlig service. Stor dusch med glasskydd
-
(Saknade bryggkanna för kaffe på rummet). Saknade sopsorteringsmöjligheter, allt dumpades i samma sopkärl. Övrigt: Allt skräp i synnerhet plast på stränderna. Jag plockade plast i massor på stranden varje dag under min resa. Dags för Grekland att införa maskiner som rensar stränderna?! Nedskräpningen är enorm och ingen bryr sig, sophögar ligger utan åtgärd. Sopsorteringen är klart undermålig. Även Grekland borde arbeta för att minska mängden plast i havet som är ett mål i EU.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Maria,
Knutby

+
Lugnet och frukostbuffen.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Carina,
Karlstad

+
Lugnt och bra läge
-
Se till att råvaror finns hemma i restaurangen. Mycket som inte gick att beställa på lunchen pga att vissa råvaror var slut, t.ex sallad, gurka.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
155
Väldigt bra
 
45
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2016-09-17

Inlägg av Siv G

så rent och välstädad,trevlig och vänlig personal

jag och min väninna var där en vecka.Ett kanonställe om man vill ha en lugn semester,rummen är mycket välstädade,personalen supertrevlig och frukostbuffen är något utöver det vanliga där det fanns ett stort utbud att välja på.Nära till allt och vi betalade 5 euro för taxi in till gamla stan.Aircond.saftybox ingår.

 
2016-07-14

Inlägg av katrinek89 Stockholm, Sverige

Utmärkt hotell

Iperion är ett riktigt fint och trevligt hotell. Ljusa rum med ac. Vårt rum hade havsutsikt vilket vi var väldigt nöjda med. Frukosten på hotellet var fantastisk, mycket att välja på. Hotellet ligger på stranden. Vid hotellets strandstolar var det alltid rent och fräscht.

 
2015-09-26

Inlägg av 698peterc698

Fantastiskt läge direkt på stranden

Ett helt fantastiskt nyrenoverat hotell direkt på stranden. Hotellet ligger i ett lugnt område utan trafik. En promenad på c:a en 1/2 tim så är du inne i centrala Rethymnon. Det finns gott om mysiga restauranter i området runt hotellet så du behöver inte "dra till stan" för att äta på kvällarna. Hotellet har mycket hög standard och är rent och fräscht. Personalen är trevliga och hjälpsamma. Frukostbuffen är helt underbar, med bla egen fruktpress för att göra egen apelsinjuice. Det fanns också olika små varma rätter varje morgon som varierade. Vi har varit där i 14 dagar och är jättenöjda och planerar för redan för en återkomst

 
2015-07-12

Inlägg av Torbjörn A

Tobbe

Kanon ställe,lugnt och skönt Men när till allt .Jag och frugan Med våra underbara barn,har de så skönt här.Rekomenderar verkligen detta Hotel ,glad och trevlig personal.Åker säkert nästa år med,kanon mysigt var de på hotellet .Ha de bra nu ni andra på Kreta.

 
2014-09-11

Inlägg av Nettis_1970 Osby, Sverige

Ett bra val om man vill ha en lugn semester..

Jag och min väninna var här två veckor i augusti 2014. Väldigt lugnt och skönt att vara en bit ifrån sorlet. Ändå tog det bara 5 minuter med taxi, eller en långpromenad, så var man inne i den gamla staden. Frukosten var fullt tillräcklig. Det fanns många restauranger i området om man inte ville äta på hotellet. Fantastisk personal. Rekommenderas varmt om ni bara vill ha en semester för återhämtning och lugn. Stranden låg precis vid hotellet. Där hade hotellet solsängar och parasoll som vi endast betalade 5 € för. Vi tog ofta vår lunch med ner. Supermysigt.