1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ionia Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Varberg

+
trevlig personal. Bra bemötande. God frukost. Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anna-Lena ,
Gislaved

+
Allt ! Super läge . Gångavstånd till allt . Ljuvligt med möblerade balkonger . Personal vänligt tillmötesgående. Otrolig frukost buffé . Rekommenderas .
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Leif,
Kristianstad

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Niklas,
Västerås

+
Terassen
-
Trist poolområde

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Helene ,
Götene

+
Att det var lagom stort. Väldigt mysiga rum. Liten och hemtrevlig matsal. Sköna sängar. God frukost . bra kaffe.
-
Bättre Wi-Fi på rummen. Någon form av solskydd på balkongerna ut mot gatan. Duscharna man får använda när man checkat ut . Sätt upp ett duschdraperi så man slipper dränka hela utrymmet

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Johnny,
Götene

+
Det var en lugn och skön miljö på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Jasns,
Stockholm

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Madeleine,
Mölnlycke

+
Ett mysigt hotell. Vi hade en en jättefin 2-rumslägenhet med en stor altan/balkong. Jättetrevlig personal. God frukost. Återvänder gärna hit.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

Angelina,
Uppsala

+
Personalen (alla förutom 1 person i receptionen), designen på rummet. Närheten till havet och gamla stan med all utbud av restauranger och shopping.
-
Vid 3 tillfällen jobbade en blond kvinna i receptionen som fick oss att känna oss mindre välkomna, som att vi var jobbiga (utan att ha gett henne anledning till det). Hon kunde aldrig le eller svara på ett trevligt sätt. På bilderna syns två sängar som satts ihop och ibland funkar det, men dessa gled isär så fort en av oss råkade rulla över på andra sidan vilket resulterade att man låg i varsin säng under hela vistelsen. Wifi var totalt värdelöst, vi fick använda vår egna mobildata under hela vistelsen. Städningen var okej, men bör förbättras. Våra fötterna var dammiga och riktigt smutsiga efter att ha gått barfota 30 min. Låg massa solskydd och klet på toalettstolens ovansida trots att de varit och städat. Även hyllan där man har sina produkter var kladdig och smutsig, trots att man flyttat på sina saker så att de kan städa. Information om hur man gör med sin smutsiga disk skulle kanske vara bra? Jag lämnade framme 2 glas en dag och städerskorna la in de i skåpet, så jag trodde de diskat de, men nej de var smutsiga. Tror att de bara slänger in smutsig disk i skåpet, för det låg nämligen smutsig disk i lådorna när vi checkade in (antagligen så har gästen innan oss trott att de är rena då städerskorna plockade bort dem( vilket är helt förståeligt). Polområdet är ganska dåligt. Det finns 4 solstolar vars armstöd är gjorda av metall, så man bränner sig rejält när man ligger i dem. Poolområdet är trångt, och parasollerna släpper igenom sol, dvs de är inte helt täta. Det är mycket trångt vid poolområdet, höll på att ramla i poolen några gånger när jag bara ville gå fram till min stol.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Ann,
Stockholm

+
Bra läge, mycket bra frukost. Väldigt trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
108
Väldigt bra
 
15
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-08-20

Inlägg av jan_kep2015 Götene, Sverige

Ionia Suites Rethymnon Kreta

Vi har många gånger rest till Rethymnon på Kreta och trivts väldigt bra. En underbart mysig stad med en väldigt fin strand. Mysiga gränder i gamla stan, massor av trevliga restauranger och väldigt god mat. I oktober 2017 bodde vi på Ionia Suites, ett nyrenoverat hotell med perfekt läge. Fem minuters promenad till stranden och ungefär lika lång tid till gamla stan. Trevlig personal och utmärkt service god mat och fina rum. Ett hotell vi verkligen kan rekommendera.

 
2018-08-12

Inlägg av AnnelieSelling Kos stad, Grekland

Underbart hotell!!

Underbar resa!! Fräscht hotell, underbar och trevlig personal, rent och fräscht, bra rum, bra sängar, stor balkong. Frukosten var mycket bra och varierande, nära till stranden samt bra billig mat bara ca 500 m från hotellet. Poolen var mycket liten, men jag har inget behov att bada i pool när jag har havet i närheten

 
2018-06-24

Inlägg av BibbiL4

Bra hotell

Vill du bo i stan så är det här en bra hotell.Trevlig personal o underbara städerskor. Kanske att man skulle önska att poolen var lite djupare och även en bar vid poolen eller på hotellet. Frukostpersonalen hoppas jag att de bytt ut killen. Kom inte i tid, fick vänta på the o kaffe o juice. Det kunde man inte hämta själv.

 
2017-10-30

Inlägg av Josef_10 Boden, Sverige

10 härliga oktoberdagar.

Toppenställe med välutrustade och fräscha lägenheter. Jättetrevlig och och hjälpsam personal i reception. En helt ok. och välkomponerad frukost mötte oss varje morgon, och varje dag efter intagen frukost var lgh. nystädad och välkomnande. Centralt läge med nära till stranden, centrum och gamla stan och ett otal restauranger med varierande utbud och prisläge finns inom gångavstånd. PS. Vi var årets två sista gäster (28/10) innan dörrarna för 2017 stängdes.

 
2015-09-30

Inlägg av evsoSundsvall Sundsvall

Kretasemester en vecka

Nyrenoverat fräscht. Nära till gamla stan och centrum. Nära till bra restauranger. Bra receptionspersonal. Det regnade mycket en dag men fick låna privat paraply av kvinnan i receptionen. .Njöt verkligen av rummet. Hotellet har en venetiansk stil. Duschen mycket bra inget spill ut på golvet. Rum på fjärde våningen med bra utsikt mot gatorna och mysig balkong. Härliga takbjälkar i trä och högt i tak på vår våning (översta). På vår våning låg en pool, liten och inte så djup men bra att den fanns ändå. Stod att kaffe skulle finnas i receptionen men det gjord det inte. Vidare att hotellet har en egen strand stämde inte alls.