Kundomdömen om Ionia Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 122 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Eva,
Avesta

+
Mycket bra frukostbuffé, centralt läge, rent, lugnt på hotellet, trevlig personal, nära till beach, shopping och matvaruaffärer. Medresenär firade födelsedag under resan, vilket Ionia Suites uppmärksammade med att bjuda på tårta.
-
Balkongen i söderläge bör förses med soltak/parasoll el dyl solskydd. Bättre markering av trappstegsavsatserna i poolen.

Bekräftad gäst: 2019-09-14


10 av 10

Marianne,
Arvika

+
Mycket trevlig och serviceinriktad personal! Bra läge, nära strand och stad. Varierad och fin frukostbuffé.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Björn,
Mölnlycke

+
Servicemind, städning
-
Utsikt saknas

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Ninna,
Umeå

+
Super frukost. Trevlig personal. Bra med liten pool på taket. Nära till stranden och hyfsat nära till Gamla stan. Bra läge med andra ord.
-
Fler helt fällbara solstolar vid poolen. Bättre wi-fi p hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Anne,
Nässjö

+
Trevlig personal fina rum. Underbar frukost i den fina frukostmatsalen..läget nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Karin,
Skellefteå

+
Personal
-
Pool

Bekräftad gäst: 2019-05-10


10 av 10

Gunilla,
Varberg

+
trevlig personal. Bra bemötande. God frukost. Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anna-Lena ,
Gislaved

+
Allt ! Super läge . Gångavstånd till allt . Ljuvligt med möblerade balkonger . Personal vänligt tillmötesgående. Otrolig frukost buffé . Rekommenderas .
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Leif,
Kristianstad

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Niklas,
Västerås

+
Terassen
-
Trist poolområde

Bekräftad gäst: 2018-09-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

149 omdömen
Utmärkt
 
124
Väldigt bra
 
16
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-02

Inlägg av Rolle M

Ionia suites

Vi bodde en vecka på hotellet, i en junior suite, i slutet av juli 2019. Hotellet är ganska litet, lugnt och väldigt välskött. Vi åt endast frukost på hotellet och frukosten var varierande, snyggt serverad och välsmakande. All personal på hotellet var vänlig och tillmötesgående. Hotellet ligger ca 500 m från stranden. Enda nackdelen med hotellet, och orsaken till att jag inte ger det fem stjärnor, är det minimala poolområdet och avsaknaden av flera solstolar. Hotellet kan dock varmt rekommenderas!

 
2019-07-27

Inlägg av viviank701

Riktigt bra service och grymt läge

Vi trivdes riktigt bra med boendet på Ionia Suites. Väldigt bra läge nära stranden och gamla stan, fräscha rum med extremt bra personal, både städpersonalen, receptionen och frukosten. Kommer tillbaka!

 
2018-08-20

Inlägg av jan_kep2015 Götene, Sverige

Ionia Suites Rethymnon Kreta

Vi har många gånger rest till Rethymnon på Kreta och trivts väldigt bra. En underbart mysig stad med en väldigt fin strand. Mysiga gränder i gamla stan, massor av trevliga restauranger och väldigt god mat. I oktober 2017 bodde vi på Ionia Suites, ett nyrenoverat hotell med perfekt läge. Fem minuters promenad till stranden och ungefär lika lång tid till gamla stan. Trevlig personal och utmärkt service god mat och fina rum. Ett hotell vi verkligen kan rekommendera.

 
2018-08-12

Inlägg av AnnelieSelling Kos stad, Grekland

Underbart hotell!!

Underbar resa!! Fräscht hotell, underbar och trevlig personal, rent och fräscht, bra rum, bra sängar, stor balkong. Frukosten var mycket bra och varierande, nära till stranden samt bra billig mat bara ca 500 m från hotellet. Poolen var mycket liten, men jag har inget behov att bada i pool när jag har havet i närheten

 
2018-06-24

Inlägg av BibbiL4

Bra hotell

Vill du bo i stan så är det här en bra hotell.Trevlig personal o underbara städerskor. Kanske att man skulle önska att poolen var lite djupare och även en bar vid poolen eller på hotellet. Frukostpersonalen hoppas jag att de bytt ut killen. Kom inte i tid, fick vänta på the o kaffe o juice. Det kunde man inte hämta själv.