1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ionia Suites

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Varberg

+
trevlig personal. Bra bemötande. God frukost. Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anna-Lena ,
Gislaved

+
Allt ! Super läge . Gångavstånd till allt . Ljuvligt med möblerade balkonger . Personal vänligt tillmötesgående. Otrolig frukost buffé . Rekommenderas .
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Leif,
Kristianstad

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Niklas,
Västerås

+
Terassen
-
Trist poolområde

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Helene ,
Götene

+
Att det var lagom stort. Väldigt mysiga rum. Liten och hemtrevlig matsal. Sköna sängar. God frukost . bra kaffe.
-
Bättre Wi-Fi på rummen. Någon form av solskydd på balkongerna ut mot gatan. Duscharna man får använda när man checkat ut . Sätt upp ett duschdraperi så man slipper dränka hela utrymmet

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Johnny,
Götene

+
Det var en lugn och skön miljö på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-08


10 av 10

Jasns,
Stockholm

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

Madeleine,
Mölnlycke

+
Ett mysigt hotell. Vi hade en en jättefin 2-rumslägenhet med en stor altan/balkong. Jättetrevlig personal. God frukost. Återvänder gärna hit.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-31


8 av 10

Angelina,
Uppsala

+
Personalen (alla förutom 1 person i receptionen), designen på rummet. Närheten till havet och gamla stan med all utbud av restauranger och shopping.
-
Vid 3 tillfällen jobbade en blond kvinna i receptionen som fick oss att känna oss mindre välkomna, som att vi var jobbiga (utan att ha gett henne anledning till det). Hon kunde aldrig le eller svara på ett trevligt sätt. På bilderna syns två sängar som satts ihop och ibland funkar det, men dessa gled isär så fort en av oss råkade rulla över på andra sidan vilket resulterade att man låg i varsin säng under hela vistelsen. Wifi var totalt värdelöst, vi fick använda vår egna mobildata under hela vistelsen. Städningen var okej, men bör förbättras. Våra fötterna var dammiga och riktigt smutsiga efter att ha gått barfota 30 min. Låg massa solskydd och klet på toalettstolens ovansida trots att de varit och städat. Även hyllan där man har sina produkter var kladdig och smutsig, trots att man flyttat på sina saker så att de kan städa. Information om hur man gör med sin smutsiga disk skulle kanske vara bra? Jag lämnade framme 2 glas en dag och städerskorna la in de i skåpet, så jag trodde de diskat de, men nej de var smutsiga. Tror att de bara slänger in smutsig disk i skåpet, för det låg nämligen smutsig disk i lådorna när vi checkade in (antagligen så har gästen innan oss trott att de är rena då städerskorna plockade bort dem( vilket är helt förståeligt). Polområdet är ganska dåligt. Det finns 4 solstolar vars armstöd är gjorda av metall, så man bränner sig rejält när man ligger i dem. Poolområdet är trångt, och parasollerna släpper igenom sol, dvs de är inte helt täta. Det är mycket trångt vid poolområdet, höll på att ramla i poolen några gånger när jag bara ville gå fram till min stol.

Bekräftad gäst: 2018-08-25


9 av 10

Ann,
Stockholm

+
Bra läge, mycket bra frukost. Väldigt trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.