1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ionia Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marianne,
Arvika

+
Mycket trevlig och serviceinriktad personal! Bra läge, nära strand och stad. Varierad och fin frukostbuffé.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

Björn,
Mölnlycke

+
Servicemind, städning
-
Utsikt saknas

Bekräftad gäst: 2019-06-23


10 av 10

Ninna,
Umeå

+
Super frukost. Trevlig personal. Bra med liten pool på taket. Nära till stranden och hyfsat nära till Gamla stan. Bra läge med andra ord.
-
Fler helt fällbara solstolar vid poolen. Bättre wi-fi p hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Anne,
Nässjö

+
Trevlig personal fina rum. Underbar frukost i den fina frukostmatsalen..läget nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2019-05-25


7 av 10

Karin,
Skellefteå

+
Personal
-
Pool

Bekräftad gäst: 2019-05-10


10 av 10

Gunilla,
Varberg

+
trevlig personal. Bra bemötande. God frukost. Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


10 av 10

Anna-Lena ,
Gislaved

+
Allt ! Super läge . Gångavstånd till allt . Ljuvligt med möblerade balkonger . Personal vänligt tillmötesgående. Otrolig frukost buffé . Rekommenderas .
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Leif,
Kristianstad

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Niklas,
Västerås

+
Terassen
-
Trist poolområde

Bekräftad gäst: 2018-09-15


10 av 10

Helene ,
Götene

+
Att det var lagom stort. Väldigt mysiga rum. Liten och hemtrevlig matsal. Sköna sängar. God frukost . bra kaffe.
-
Bättre Wi-Fi på rummen. Någon form av solskydd på balkongerna ut mot gatan. Duscharna man får använda när man checkat ut . Sätt upp ett duschdraperi så man slipper dränka hela utrymmet

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

138 omdömen
Utmärkt
 
117
Väldigt bra
 
15
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-08-20

Inlägg av jan_kep2015 Götene, Sverige

Ionia Suites Rethymnon Kreta

Vi har många gånger rest till Rethymnon på Kreta och trivts väldigt bra. En underbart mysig stad med en väldigt fin strand. Mysiga gränder i gamla stan, massor av trevliga restauranger och väldigt god mat. I oktober 2017 bodde vi på Ionia Suites, ett nyrenoverat hotell med perfekt läge. Fem minuters promenad till stranden och ungefär lika lång tid till gamla stan. Trevlig personal och utmärkt service god mat och fina rum. Ett hotell vi verkligen kan rekommendera.

 
2018-08-12

Inlägg av AnnelieSelling Kos stad, Grekland

Underbart hotell!!

Underbar resa!! Fräscht hotell, underbar och trevlig personal, rent och fräscht, bra rum, bra sängar, stor balkong. Frukosten var mycket bra och varierande, nära till stranden samt bra billig mat bara ca 500 m från hotellet. Poolen var mycket liten, men jag har inget behov att bada i pool när jag har havet i närheten

 
2018-06-24

Inlägg av BibbiL4

Bra hotell

Vill du bo i stan så är det här en bra hotell.Trevlig personal o underbara städerskor. Kanske att man skulle önska att poolen var lite djupare och även en bar vid poolen eller på hotellet. Frukostpersonalen hoppas jag att de bytt ut killen. Kom inte i tid, fick vänta på the o kaffe o juice. Det kunde man inte hämta själv.

 
2017-10-30

Inlägg av Josef_10 Boden, Sverige

10 härliga oktoberdagar.

Toppenställe med välutrustade och fräscha lägenheter. Jättetrevlig och och hjälpsam personal i reception. En helt ok. och välkomponerad frukost mötte oss varje morgon, och varje dag efter intagen frukost var lgh. nystädad och välkomnande. Centralt läge med nära till stranden, centrum och gamla stan och ett otal restauranger med varierande utbud och prisläge finns inom gångavstånd. PS. Vi var årets två sista gäster (28/10) innan dörrarna för 2017 stängdes.

 
2015-09-30

Inlägg av evsoSundsvall Sundsvall

Kretasemester en vecka

Nyrenoverat fräscht. Nära till gamla stan och centrum. Nära till bra restauranger. Bra receptionspersonal. Det regnade mycket en dag men fick låna privat paraply av kvinnan i receptionen. .Njöt verkligen av rummet. Hotellet har en venetiansk stil. Duschen mycket bra inget spill ut på golvet. Rum på fjärde våningen med bra utsikt mot gatorna och mysig balkong. Härliga takbjälkar i trä och högt i tak på vår våning (översta). På vår våning låg en pool, liten och inte så djup men bra att den fanns ändå. Stod att kaffe skulle finnas i receptionen men det gjord det inte. Vidare att hotellet har en egen strand stämde inte alls.