Rumstyper på Ikones Seafront Luxury Suites

Deluxesviter

Fina deluxesviter med separat sovrum. Ljus och modern inredning. Dubbelsäng och klinkergolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Executiverum

Moderna executiverum belägna på andra våningen. Rummens rymliga balkong har en jacuzzi och utsikt mot havet. Modern och ljus inredning med dubbelsäng och klinkergolv. Tv med satellitkanaler. Espressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock & tofflor. Bad/dusch och wc. Rymlig balkong med jacuzzi (skiljs från balkongen bredvid med ett par låga växter). Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsviter

Moderna superiorsviter med ljus inredning. Dubbelsäng och klinkergolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Sviter

Fina sviter som ligger på markplan med delad pool. Sviterna har modern och ljus inredning med dubbelsäng och klinkergolv. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller uteplats med delad pool. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 29 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.