Kundomdömen om Ikones Seafront Luxury Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 32 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Jacob,
Stockholm

+
Fantastiskt service, kylda handdukar och välkomstdrink vid check-in, välkomstgåva på rummet, moderna och snyggt inredda rum, solsängar som ingår mot 10€ konsumtion, room service utan avgift.
-
Lånecyklar eller elscoters för att ta dig in till stan, en bit att gå.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


10 av 10

,

+
Egen pool
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Emelie,
Nässjö

+
Känslan av att man blev omhändertagen från första sekund.
-
Finns inget att klaga på, kanske att dom skulle städa rummet några timmar tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-06-15


9 av 10

Mari ,
Huskvarna

+
Rent, fräscht, nära havet, mycket trevlig personal
-
Större poolområde med fler solsängar, det fanns inte en chans att få en plats om det inte regnade

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Fredrik,
Stockholm

+
Hotellets lyxiga design och inredning. Nära till strand. Hotellets strandområde var jättefint, och där gavs god service. Endast vuxna och inga barn på hotellet, vilket vi uppskattade.
-
A la carte meny borde införskaffas så att även de som inte har helpension kan få möjlighet att äta i restaurangen. När vi ville ha buffé en kväll upplevde vi det onödigt krångligt då receptionen var tvungna att ringa upp till restaurangen och betalning kunde endast ske i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Hög standard och trevlig personal.
-
Menyn på stranden kan klart förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

Olof,
Stockholm

+
Fantastiskt fräscht och otroligt smakfullt. Bra och trevlig service.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Lars,
Mölmdal

+
Frukostresturangen och personalen
-
Helkroppsspegel, rakspegel, fåtölj saknades. Även handukskrokar saknades.Den blå nattlampan i taket var för känslig, blinkade då man rörde sig.Det räckte med att röra en hand så blinkade den. Vatten på golvet vid regn.. (rum 202)

Bekräftad gäst: 2018-06-23


10 av 10

Olli,
Sammalisto

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-17


10 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

76 omdömen
Utmärkt
 
55
Väldigt bra
 
15
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-14

Inlägg av jaccebolle Stockholm, Sverige

Fantastisk service, smakfullt inredda rum, modernt strandavsnitt

Redan vid ankomst visade hotellets personal sin fantastiska service genom att erbjuda kalla handdukar och välkomstdryck under incheckning, välkomstgåva i form av gott vin och fruktfat på rummet och bagage-service. Spa:et erbjöd 15 minuters gratismassage (om man bokade och utförde den under incheckningsdagen eller dagen efter, tyvärr fullt). Servicen var mycket bra, personalen alltid med ett leende på läpparna och tillmötesgående. En kväll stod en flaska mousserande vin samt tårta och väntade med en födelsedagshälsning, mycket vänligt! Hela hotellet är nytt och fräscht. Inredningen känns skandinavisk, modern och genomarbetad, inget har lämnats åt slumpen. Rummen var väldigt smakfullt inredda, moderna och hade alla bekvämligheter man kan önska. Frukostmatsalen med havsutsikt och stort utbud gav en bra start på dagen. Dock var baconet ofta slut/fylldes inte på och den färskpressade juicen serverades i ett litet glas av en servitör. Hade gärna sett självservering av juicen, kändes lite snålt. Strandavsnittet precis nedanför hotellet var mycket bra. Moderna, bekväma solstolar och parasoll där kudde, badhandduk och en flaska vatten ingår. Kostnadsfritt mot en minikonsumtion om 5€ per person och dag. Fantastisk service! Poolområdet var litet och därmed alltid fullt. Hotellet ligger en bit utanför gamla stan, ca 20 min rask gång längs med strandpromenaden. Lånecyklar eller hotellets egna elscoters hade gjort resan in till restauranger betydligt mer bekväm (Lime-scoters finns). Allt som allt hade vi en fantastisk vistelse, kan verkligen rekommendera detta hotell.

 
2019-06-16

Inlägg av emelielundborg Nässjö, Sverige

Bästa hotellet

Har ingenting negativt att skriva om hotellet alls. Allt var i topklass och servicen var den bästa vi har upplevt någonstans. Från att vi kom tills det att vi lämnade hotellet var vi 100 precent nöjda. Rekommenderat detta hotell starkt!

 
2018-07-27

Inlägg av Xplorer88 Stockholm, Sverige

Nytt och fräscht hotell precis vid stranden

Jag och min sambo bodde i en superiorsuit med havsutsikt i en vecka och var mycket nöjda med hotellet i sin helhet. Hotellet är precis nyöppnat och lyxigt inrett i skandinavisk design och ligger precis vid stranden. Rummen är lyxiga med egen espressomaskin och har sköna sängar och kuddar. Badrummet är också exklusivt med bland annat regndusch och generöst duschutrymme. Det har nog dock gått lite väl fort i byggandet då bland annat handduks- och duschartikelshållare sitter löst och lister fattas på toaletten, vilket riskerar fuktskador i det långa loppet. Poolen var liten och inte dykvänlig och är finare att titta på än att bada i. Det finns ett litet gym och möjlighet, mot betalning, bada i bubbelpool och få spabehandling. Det finns många restauranger längs strandpromenaden som säljer samma typ av mat. Testa restaurang Kái och Piazza di Porto som skiljer sig från de andra restaurangerna vad gäller smakupplevelse. Hotellfrukosten är ok, men personalen är lite snåla med dryck. Apelsinjuicen får man inte ta själv, utan denna häller personalen upp till dig om du ber om det. Vi hade ej helpension men testade buffén en kväll som inte heller var något speciellt (vilket man hade hoppats på, på ett så pass fint hotell). Hotellet borde satsa på en á la carte meny’ om de även vill att gäster som inte har helpension ska äta där på kvällarna. Personalen var dessutom ganska krångliga med betalningen, då vi inte kunde betala i restaurangen utan i receptionen vars personal även behövde ringa till restaurangen med instruktioner om att vi ville äta där. I nuläget ej värt 20 euro per person exklusive dryck. Hotellet ligger ett par kilometer från Gamla stan och därav är det lugnare här. Hotellet har ett eget område på stranden precis nedanför hotellet med mycket god service. Om du köper mat eller dryck på stranden för minst 10 euro får du parasoll och solstolar på köpet, annars kostar det 5 euro per person. Det är dock överkomligt då du ändå sannolikt kommer köpa mat eller dryck på stranden för mer än 10 euro. Vi gick längs hela strandpromenaden och enligt vår uppfattning var denna strandyta den överlägset bästa. Sköna solstolar, bra service, endast hotellets gäster och inga skrikiga barn. Sammanfattningsvis ett perfekt hotell för par som vill ha det lugnt och skönt med nära till stranden. Om man inte vill hänga på stranden varje dag rekommenderas cykelutflykt till Kournasjön och utflykt till Balos och Gramvousa.

 
2019-10-01

Inlägg av margaritaa988

Great hotel, loved the restaurant

We stayed with a group of friends and loved the place. The rooms were very classy with a great modern decoration and comfy beds. We had a room on the ground floor directly in front of the front swimming pool. What I loved most is the impressive restaurant on the 3rd floor where we had an amazing buffet for breakfast. The staff were not only helpful but super happy going!

 
2019-09-25

Inlägg av ManaoK Prague, Czech Republic

Great place for holiday

I visited the place in a big group of friends, and this place was an extremely pleasant surprise. Everything there is done for visitors to relax and enjoy their stay in the hotel and in the town. The staff is friendly and helpful. The place itself is designed beautifully and is of a perfect quality, very clean. We loved the room with private entrance to a swimming pool with comfy fatboys to lay on, the welcome wine, fruits, and nespresso in the room ;).The breakfast is delicious. The beach is just across the street and the sea view is breathtaking. It was very windy during our stay with huge waves( quite spectacular), so we only walked at the beach, while this hotel offered nice relax by the pool. I would definitely come back!