1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ikones Seafront Luxury Suites

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Mari ,
Huskvarna

+
Rent, fräscht, nära havet, mycket trevlig personal
-
Större poolområde med fler solsängar, det fanns inte en chans att få en plats om det inte regnade

Bekräftad gäst: 2018-10-20


8 av 10

Fredrik,
Stockholm

+
Hotellets lyxiga design och inredning. Nära till strand. Hotellets strandområde var jättefint, och där gavs god service. Endast vuxna och inga barn på hotellet, vilket vi uppskattade.
-
A la carte meny borde införskaffas så att även de som inte har helpension kan få möjlighet att äta i restaurangen. När vi ville ha buffé en kväll upplevde vi det onödigt krångligt då receptionen var tvungna att ringa upp till restaurangen och betalning kunde endast ske i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Hög standard och trevlig personal.
-
Menyn på stranden kan klart förbättras.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

Olof,
Stockholm

+
Fantastiskt fräscht och otroligt smakfullt. Bra och trevlig service.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-14


8 av 10

Lars,
Mölmdal

+
Frukostresturangen och personalen
-
Helkroppsspegel, rakspegel, fåtölj saknades. Även handukskrokar saknades.Den blå nattlampan i taket var för känslig, blinkade då man rörde sig.Det räckte med att röra en hand så blinkade den. Vatten på golvet vid regn.. (rum 202)

Bekräftad gäst: 2018-06-23


9 av 10

Josephine ,
København

+
Udgang til pool og god service. Derudover fik vi det forkerte værelse til at starte med, men efter 2 dage fik vi det bestilte værelse, hvilket var super.
-
Maden - men morgenmaden var ok.

Bekräftad gäst: 2018-08-12


9 av 10

Steffen,
Slagelse

+
den kæmpe store og lækre morgenmadsbuffet, alting meget frisk og blev hele tiden fyldt op. Og med fantastisk udsigt over stranden.
-
lidt spild at bestille værelse med balkon da der var så varmt og sol hele tiden på balkonen, så der var ikke til at opholde sig der. Der mangler muligvis noget afskærmning af balkonen som ikke var lavet endnu.

Bekräftad gäst: 2018-07-08


7 av 10

YUMIKO,
Eidsvoll

+
Beligghet- Ligger rett foran strand,Grei avstand til gamlebyen At hotell er nytt Flott utsikt mot havet fra restanrant på topp etasje Solsenger var alltid ledig ,fordi det kostet min.5 eur for bruke,men det var grei ordning.
-
Rengjøring- Vasking av rommet skjer veldig sent på dagen. Alltid etter kl 15 og måtte ringe en dag 2 ganger på resepsjon. De har glemt å vaske glass i rommet. Noen ganger har de glemt å legge badematte. Sengetøy var ikke byttet hver dag. Litt variert med kvalitet av rengjøring hver dag. Forbederlse av frokost - De begynner å servere kl 0730 ,men det er alltid flere retter som ikke ferdig hvis man kommer like etter. Det er dårlig lyd isolasjon på veggen. Vi hadde TV på helt normal lyd nivå,men fikk klage fra naborom. Man hører dusj-lyd fra rom når man går på korridor. Ingen sted å henge våte håndklær og svømmedrakter Vi hadde rom med delt basseng som lå i 1 etasje. Da ble det oppdaget en kakkelakk i baderom. Spa- P.g.a dårlig lyd isolasjon ,høres godt støy hvis noen snakker eller ler høyt mens man tar behandling. Vi ble bedt å fylle ut spørreskjemaet. Jeg har gitt karakter 5 av 10 på kvalitet av massør. Da fikk jeg spørsmål rett på hva som var galt. Jeg følte meg ukomfortabelt. De kan alltid ikke forvente at de får topp karakter på alt. De kan ikke spør sånt rett på ansiktet til kunde. Det er mange som gir bra karakter til en bestemt person som jobber fast på strand ,men vi var ikke helt fornøyd. Han var lite fleksibelt. Vi ønsket å bestille drikke klokken var kl 12 tiden ,men han måtte første gjøre det han må gjøre nemlig dele ut vann til alle gjester i solsenger. Vi måtte vente ganske lenge før vi fikk bestilt drikke. Service nivå er ikke ikke helt topp. Rommet var helt vanlig rom .Det er ikke nok å kalle "Suites"

Bekräftad gäst: 2018-08-19


8 av 10

Tor ,
Sandefjord

+
De ansatte, spesielt kostas som jobbet på stranden, Maria i resepsjonen, og alle sammen i baren. Både ansatte bak og servitørene. Swim-up rom når man først fikk det, var strålende. Beliggenheten var også helt fantastisk.
-
Slutt og overbooket. Fikk ikke rommet vi skulle ha, før 4 dager inn i ferien. Vi var ikke de eneste det hadde skjedd med...

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Helge,
volda

+
Rommet vi fikk med stor balkong og Jacussi. Plassering i forhold til strand var veldig bra.
-
Vask av rom skjer altfor seint på dag. siste kvelden før vi reiste vart rommet vasket og nye handklede kl 18:30. så det får stryk karakter.

Bekräftad gäst: 2018-08-03


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.