1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ideon

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Ljusterö

+
Läget och standarden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Thomas,
Skokloster

+
Bra läge, trevlig personal, gullig hund.
-
Byte av filtar mellan kunderna.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Bibbi,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


7 av 10

Lotta,
Göteborg

+
Läget
-
Bättre sängar!

Bekräftad gäst: 2018-09-09


7 av 10

Roger,
Boden

+
Rent och städat samt god service
-
Byt bort heltäckningsmattan, inte så hygieniskt

Bekräftad gäst: 2018-09-08


8 av 10

Gunilla,
Piteå

+
Uteserveringen framför hotellet ! Närhet till gamla stan och serveringar mittemot hotellet nära havet !
-
Rummet rätt litet och svårt att använda för varm balkong ! Sol där hela dagen !

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

Tuula,
Mariehamn Åland

+
Läget
-
Har bott på Hotellet nu fem gånger,och vi blev förvånade att en så omtyckt,snyggt,aktraktivt Hotel fortfarande hade rum med aircondition placerat rakt mot sängen,vi kunde använda den vara 10 min igången,så då man satt på o av det hela natten,kunde vi ju inte sova knappt alls på nätterna. Jessus vad trötta vi var då vi kom hem.Och för mig som astmatiker har rummen 218,318 och 418 passat mycket bättre,balkongerna sticker ut så pass mycket att andras balkong rökning stör mig inte så mycket..men ...vi fick ingen av dom.. Vet inte varför jag ens skriver det här ,för knappast kommer ni att berättade såna här problem till Hotellet ändå.

Bekräftad gäst: 2018-09-08


9 av 10

elisabeth,
västerås

+
läget personal havsutsikten uteserveringen trevlig
-
badrumsrenovering litet smalt badkar två kackerlackor

Bekräftad gäst: 2018-08-11


8 av 10

Marie,
Stockholm

+
Läget direkt mot havet och i kanten mot Gamla Stan i Retyhmnon. Restaurangerna direkt utanför. Parkering nära hotellet om man hyr bil, som dessutom var gratis eftersom den låg utanför stadskärnan. Baren Separé var toppenbra.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


2 av 10

Kirsi,
Tumba

+
Fin frukost. Fint bemötande.
-
Rum 314 mot innergården som ekar. Hörde allt från grannar deras snarkande nattetid störde sömnen. Jag hade betalat extra för enkelrum så då förväntar jag mig samma standard som andra boende på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

585 omdömen
Utmärkt
 
278
Väldigt bra
 
232
Bra
 
62
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-07-16

Inlägg av 93ve Örebro, Sverige

Tung trafik

Tyvärr började inte vår semester som tänkt tack vare att vi blev placerade i fel del av hotellet i sidobyggnaden med väldigt dåligt rum. Vi kände att det måste vara fel, men stod ändå ut och det lilla rummet hade havsutsikt och dubbelsäng som vi bokat.Efter en vecka fick vi ändå nog och ringde upp Apollo som efter kontakt med hotellet sa att hotellet gjort fel och vi fick nästa dag byta till rätt rum i huvudbyggnaden,det var en otrolig skillnad. Mannen i receptionen ville inte erkänna sitt fel,men på kvällen stod en flaska vin på rummet och Apollo ersätter oss med 200 sek per natt i det hemska rummet. Den tunga trafiken från hamnen med stora lastbilar som kom med ca.10 minuters mellanrum var störande under hela dagarna. Bra frukost,trevlig personal bortsett från den den kvinnliga chefen i matsalen. Ett extra plus till Vasso i baren,en underbar kvinna. Totalt sett ett bra hotell, men med ett sämre läge.

 
2017-08-19

Inlägg av Y7206UVemmab

Halvpension

Jättefint hotell superbra service och städning men maten både frukost och middag väldigt enformigt ,ganska långt att gå till strand med solstolar ofta höga vågor svårt för mindre barn att bada Poolen fin men ganska liten

 
2016-07-11

Inlägg av danielagbg Göteborg, Sverige

Bästa läget och härligt hotell

Prisvärt hotell med helt okej standard. Det ligger i den äldre delen av staden och hade inte velat bo någon annanstans än där efter ett par dagar. Lagom avstånd till strand och prefekt till centrum med butiker och restauranger. Även nära till den bästa utsikten!

 
2015-10-10

Inlägg av MadBirg Trelleborg, Sverige

Litet personligt hotell, utmärkt läge i trevlig kultiverad stadsmiljö, en halvtimmes promenad till badstrand

Engagerad personal i livlig lobby/ bar, ovanligt riklig frukost (för att vara Grekland), lagom stort, fin havsutsikt (kan köpas till), trevligt torg nedanför. Sängarna lite hårda.Hotellet ligger trevligt mitt i gamla stan.

 
2015-09-12

Inlägg av 365bengt_ Östersund, Sverige

Ideon

Fantastisk stad med gammalt blandat med nytt tredje gången där nu o alltid lika nöjd. Bodde på Ideon hotel som har bra och fina rum med städ 7 dar i veckan bra frukost och grym service så kommer absolut tillbaka och alltid en lagom promenad till stranden.