Rumstyper på Grecotel Plaza Spa

Enrumslägenhet

Enrumslägenheterna är belägna på bottenvåningen eller på första våningen. I de rymliga och bekväma lägenheterna kombineras sovrum med vardagsrum och minikök. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, mixer, brödrost och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Trerumslägenhet i etage

De fina trerumslägenheterna i etage har ett kombinerat vardagsrum och minikök på entréplanet. Där finns också ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med hårtork, badkar eller dusch samt wc. I miniköket finns kokplattor, vattenkokare, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, mixer, brödrost och enkel köksutrustning. En trappa upp finns ett lyxigt sovrum med ett badrum med bubbelbadkar. Alla lägenheter har också TV med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 62-97 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheterna ligger på bottenvåningen eller på första våningen. De ar ett separat sovrum med en dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar för upp till två personer. I miniköket finns kokplattor, vattenkokare, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, mixer, brödrost och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med bubbelbadkar och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38-46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Fina tvårumslägenheter i etage med ett sovrum med en dubbelsäng och ett badrum med badkar på övervåningen. I entréplanet finns en sovalkov med en bäddsoffa eller två enkelsängar i öppenplanlösning mot ett kombinerat minikök och vardagsrum. Hårtork. Badrum med dusch och wc på entréplan. Miniköket har kokplattor, vattenkokare, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, mixer, brödrost och enkel köksutrustning. TV med satellitkanaler. Strykfaciliteter. Gratis luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 41-63 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.