Grecotel Plaza Spa

  • Bra läge vid strandpromenaden
  • Rymliga lägenheter

Drygt två kilometer öster om centrum av Rethymnon ligger Grecotel Plaza Spa. Hotellet, som består av fler mindre byggnader, ser ut som en liten kretensisk by. Lägenheterna är rymlig och fina, och tvärs över gatan ligger Rethymnons fina strand.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer. Trerumslägenheter i etage för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

bra pol mkt trevlig personal bra vattengympa trevlig stil på hotellet nära stranden
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 214 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Grecotel Plaza Spa har tre pooler, varav en separat barnpool. Solterrass med gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Hotellets solstolar och parasoller på stranden är gratis för hotellgäster. Där erbjuds också olika vattensporter mot avgift.

Hotellet har en restaurang, Plaza Restaurant, där frukostbuffén dukas fram på morgonen. Därefter erbjuds mat och dryck från en à la carte-meny från lunch och ändra fram till sen kväll. Vid middagen gäller långbyxor för män. På Sunset Pool Café  kan du sitta ner på eftermiddagen och ta en frappe eller en färskpressad juice, samtidigt som du njuter av den vackra utsikten mot havet. Kaféet passar också utmärkt för en drink innan middagen eller cocktail under stjärnorna.

Spa med en pool som är till hälften utomhus, hälften inomhus (uppvärmd i april och i oktober). Här finns ett gratis gym och det erbjuds en rad spabehandlingar mot avgift.
Gratis bordtennis, beach volley och olika lekar och tävlingar tillsammans med hotellets aktivitetsledare. Livemusik vissa kvällar.

Gratis wifi i lobbyn. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Längs strandpromenaden in mot centrum ligger många barer och restauranger. Ca 2, 5 kilometer till gamla stan i Rethymnon.  Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa rum.

.

Måltider

Frukostbuffé.