1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Galeros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
4,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Roger,
Luleå

+
Läget, bra städning, bra rum
-
Någon slags foajé med sittplatser, dusch

Bekräftad gäst: 2018-08-18


6 av 10

Mattias,

+
Bra läge och att städerska till och med diskade!
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


6 av 10

veronica,
Avesta

+
-
saknades kastruller, vinglas, skärbräda

Bekräftad gäst: 2018-08-18


9 av 10

Ann-Katrin,
Sundsvall

+
Vi hade en rymlig och bra planerad 2-rumslägenhet. Fin utsikt med balkong runt hela lägenheten. Nära till Gamla stan och lagom promenad till den fina stranden.
-
Hårtork och kaffebryggare fungerade inte, men blev åtgärdat då vi sa till.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


9 av 10

Hanne,
Slangerup

+
Fin rengøring Rene håndklæder efter behov Rent sengetøj midt i ugen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-24


8 av 10

Lisbet,
Hornbæk

+
Beliggenheden var perfekt, tæt på centrum og strand. Dejlig stor lejlighed, fin altan. Meget venligt personale.
-
Havde vi vidst at der ikke var opvaskemiddel/børste samt karklud/viskestykke havde vi taget det med hjemmefra. Hovedpuderne var for tykke!

Bekräftad gäst: 2018-08-24


8 av 10

Pierre,
København

+
Centralt i byen. Tæt på bus, taxi, strand og seværdigheder.
-
Wi-fi virkede ikke.

Bekräftad gäst: 2018-08-19


10 av 10

Gunnvá ,
Hadsten

+
Tæt på centrum og strand :)
-

Bekräftad gäst: 2018-08-10


10 av 10

Vibeke,
Albertslund

+
Superimødekommende værtinde....
-
Aircon i begge værelser

Bekräftad gäst: 2018-08-04


7 av 10

,

+
Meget stille og roligt område, men samtidig dejligt centralt.
-
Flere håndklæde skift! 1 gang om ugen er ikke nok.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 2/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

14 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
6
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2017-08-30

Inlägg av Annso031 Malmö, Sverige

Semester

Tillbringade en vecka i den här lägenheten, som ligger nära gamla stan i Rethymnon. Lägenheten var rymlig med ett separat sovrum. Lägenheten hade det mesta du behöver i ett självhushåll. Det fanns livsmedelsaffärer i närheten. Ingen lyxlägenhet men det är rent och fräscht. Lägenheten städades 6 dagar av 7. Vi hade morgonsol på balkongen och det fanns ingen parasoll så det var otroligt varmt. Vi köpte en liten som vi hade och det blev genast bättre. Parasollen är det som var minus i den här lägenheten. Det tog cirka 10 min att gå till början av stranden som är lång. Ska jag åka till Rethymnon igen kan vi tänka oss att återvända till Galeros.

 
2016-08-10

Inlägg av krister-eurotekno New York City

Galeros appartments - Apollo lägenhetshotell

Lungt läge men nära till allt. 8 min till beachen 2 min till supermarket 4 min till strandpromenaden och restauranter/barer 4 min till Old Town med alla gränder där det finns ofantligt många serveringsställen av olika typer och butiker,butiker och återigen butiker. Obemannad reception (kontor) kvällstid annars är den suveräna receptionisten Poppi på plats 08-12 och 18-20. Kökspentryt har utrustning för 4 personer Kokplatta,micro,vattenkokare och kaffebryggare. AC fungerar perfekt för lägenheten. 5euro/dag som betalas till receptionen(kontoret). Hyr ni bil så tänk parkering, detta är inte enkelt.. Utnyttja dagen så ni kommer till hotellgatan efter 2300 då det är bättre med plats. P-avgift mellan kl 07.30-21.00 som ni köper i någon av de små kioskerna som finns nästan i varje gathörn. 70cent/timme.

 
2012-04-15

Inlägg av Resglad48 Ljungby, Sverige

Bra lägenheter

Bra lägenheter i trevligt bostadsområde, nära till en normal affär med ett ordentligt utbud av mat. Färskt bröd, fina charkuterier och en bra prisnivå. Nära Rethymnons sevärdheter. Trivsamt vardagligt folkliv runtomkring. Turistbyrån i Rethymnon ligger bara ett kvarter bort. Var där i april maj 2010 i två veckor

 
2017-08-09

Inlägg av Martha H

Great location, small kitchen, uncomfortable beds and questionable cleaning.

First of all, the hotel is located beautifully within five minutes' walk of the old town in Rethymno. This is the main selling point for choosing this hotel. There is a lot of cicadas in the trees outside the hotel, which is a bit irritating when sitting on the small balcony, but hey - what can you do? The rooms have a slightly worn-down feeling to them. The kitchen is small with no stove and only one knife - a serrated one. There is no equipment for cleaning the dishes - however, the cleaning maid will do them daily. We felt that the kitchen is only fit for cooking a simple breakfast/coffee and storing beers. However, there is a metric tonne of cafées in the area, so do not fret. The beds are hard and uncomfortable, and the pillows offer no support. It is true that the towels and bed-sheets are only changed once or twice a week - however, we find this OK, as it seems wasteful to do so more often. The bed was always made when we came back, and the floors had very visibly been washed - often, they were still wet. Also, the kitchen service was not always entirely clean, but we managed. We have only experienced friendliness from the staff, and often we asked the cleaning lady to come back later, which was no issue. We never saw any "really old lady". The wifi is pretty slow, and you can hear people in the other rooms, but not enough to be a nuisance. All in all, it was an alright experience staying at Galeros, especially considering the price and location.

 
2016-09-15

Inlägg av ChalkiadakisElias Bruhl, Tyskland

Great choice in Rethymno!

This hotel, is at the center of the city. The access, to the beach, or shopping streets, or restaurants is direct. The hotel is new renovated in a modern style, and it's very clean! At the ground floor is also a nice cafe! I recommend it, for your stay in Rethymno city!