Kundomdömen om Fortezza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 246 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Helena ,
Västerås

+
Läget mycket bra centralt men ändå lugnt. Litet och mycket trevligt hotell.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


8 av 10

Ann,
Malmö

+
Läget
-
Samma frukost utbud varje dag, byt, lägg till nytt. Men bra frukt och grönt

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

Anette,
Borås

+
Lagom stort och nära till shopping och bad
-
Krokar på väggarna att hänga upp sina saker på

Bekräftad gäst: 2019-09-15


9 av 10

Monica,
Stockholm

+
Läget, innergården med pool.
-
Förbjud rökning vid borden närmast baren.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Hans,
Saltvik

+
lugnt och fridfullt och mitt i gamla stan
-
bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-06


10 av 10

Mia,
Linköping

+
Den hemtrevliga känslan. Familjärt och småskaligt. Personalens serviceglädje. Personalens igenkännande leende. Tysta rum. Lugnt.
-
Kylskåpet i rummet låter mycket. Finns inga hyllor i badrummet för necessär och andra artiklar. Torkställning på balkongen kan underlätta för resenären. Hotellet skulle kunna ha något gym eller enklare gymartiklar att låna ut.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

Sven,
Sthlm

+
Centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

,

+
-
Lite bättre frukostutbud vore inte fel.

Bekräftad gäst: 2019-08-25


10 av 10

Ingmar,
Uppsala

+
Personligt, familjärt och personalen arbetade så fint tillsamman
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

,

+
Personalen var väldigt trevlig.
-
Lite ommöblering i dubbelrummen. Var rätt trångt att kunna förvara resväskan nånstans. Samt klädhängare/krokar uppe på väggen för att hänga av sig kläder hade varit bra att ha.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

289 omdömen
Utmärkt
 
129
Väldigt bra
 
111
Bra
 
39
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-10-01

Inlägg av 906rudip Göteborg, Sverige

Fint Hotel i Gamla Stan

Fint liten hotell i Gamla Stan. Bekväma och rena rum.Trevlig personal, alla i personalen hälsade Kalimera (gomorron) på väg till frukosten. Frukosten var mycket bra. Bra och lugn poolområde. Nära restauranger och gång avstånd till busstation och Rethymnons venetianska inre hamn.

 
2019-09-30

Inlägg av Waltersson I

Ett enkelt hotell med bra läge

Hotellet ligger i gamla stan och runt hörnet finns massor av mysiga restauranger. Frukosten är ok och personalen vid frukostserveringen är mycket vänliga och tillmötesgående. Vi försökte att byta rum men det var inte möjligt. Vi upplevde att det inte fanns intresse att undersöka möjligheten till detta. Rummen på första våningen med läge mot parkeringen är inte så bra. Städningen var bra. Poolområdet är fint men poolen är tyvärr kall. Vi är osäkra på om vi väljer att bo på hotellet igen.

 
2018-10-20

Inlägg av Janne S Järlåsa, Sverige

rent vänligt nära till allt

Bodde 2 veckor på detta hotell som vi många gånger gått förbi under tidigare 6 tillfällen i favoritstan Rethymnon. I mars detta år bestämde vi att nu är det dags. Hotellet uppfyllda våra förväntningar. Runt hörnet inom 50 meter fanns många matställen för lunch och middagar. Hotellet hade bara frukost. Bokade ett rum med utsikt mot poolområdet. Alla rum 311-315 hade utsikt över hustaken på gamla stan men även ner mot intill liggande gata med ortsbefolkningens vardagsliv. Språkkunskaperna engelska goda hos personalen. Städningen perfekt. Lugnt läge trots livlig trafik. Ett stort plus för affären tvärs över gatan med allt från plåster till vin och fetaost. Du kommer inte bli besviken om du väljer Fortezza nästa gång du åker till Rethymnon

 
2018-09-24

Inlägg av MarikaEl Stockholm, Sverige

Superbt läge mitt i gamla Rethymnon stad

Hade tur och fick ett rum med stor balkong mot poolen. Annars har Fortezza ett antal rum med mycket små balkonger mot gatan som kanske inte är så kul. Hotellet i sig är mycket fint och rent, poolen är bra. Frukosten helt ok men de borde byta recept på omeletten! Mycket trevligt bemötande av personalen. Är väldigt nöjda!

 
2018-09-20

Inlägg av ck902017

Superbra hotel i sin klass

Vi är mycket nöjda med detta hotell. Så hjälpsam och trevlig personal. God frukost. Sköna sängar. Bra luftkonditionering. Fräscht och mysigt, bättre än jag trodde innan vi kom hit. Liten baksida med liten pool, mindre än jag trodde men å andra sidan mycket mer mysigt än jag trodde. Ej lyhört. Bra läge mitt i gamla stan med närhet till många bra restauranger. Mitt emot finns ett litet supermarket. Den lilla stranden som finns i närheten var inte så mycket att ha, men det var bara ca 15 min att gå till den större som var mycket bra. Helt enkelt ett toppenhotell i sin klass. Vi har inget att klaga på!