1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fortezza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
-
Trafiken var ganska störande.

Bekräftad gäst: 2018-10-19


9 av 10

Bob,
Kalmar

+
Det centrala läget. Alla butiker och restauranger runt hörnet.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-13


9 av 10

Kristina,
Hällefors

+
Lugnt och fridfullt. Snyggt och rent.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


8 av 10

Anders,
Göteborg

+
Läget var kanon
-
Det finns alltid ngt att förbättra men vi var helnöjda

Bekräftad gäst: 2018-09-30


10 av 10

Jan-Olov,
Järlåsa

+
Rent och snyggt, trevlig personal, lugnt
-
Frukosten skulle kunna vara mycket bättre, mer varierad. Omeletten som serverades var förfärlig. äggen grymt hårdkokta, stekta ägg serverades bara vid två tillfällen under fjorton dagar dessutom saknades bacon, småkorvarna som serverade till ovannämnd omelett var knappt ätbara.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


8 av 10

,

+
Bra läge med Gamla stan runt hörnet
-
Lite för övermöblerat i rummet, ta bort bord som man ändå inte kan sitta vid då det inte fanns stolar. Bordet var enbart i vägen. Fick ställa på högkant för att kunna öppna garderoben

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

,

+
Lugnt, centralt läge, bra frukost, pool
-

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Siv,
Gotland

+
Läget helt fantastiskt och rummen var braj. Hade hoppats på att balkongen varit lite större, men det var helt okej.
-
Behövs inte för våran del vi är nöjda.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Tomas,
Töreboda

+
Gamla stan!
-
Nej!

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Ann-Britt,
Hudiksvall

+
-
Stekt bacon till frukosten som variation till småkorven som serverades dagligen

Bekräftad gäst: 2018-09-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

274 omdömen
Utmärkt
 
122
Väldigt bra
 
105
Bra
 
37
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-10-20

Inlägg av Janne S Järlåsa, Sverige

rent vänligt nära till allt

Bodde 2 veckor på detta hotell som vi många gånger gått förbi under tidigare 6 tillfällen i favoritstan Rethymnon. I mars detta år bestämde vi att nu är det dags. Hotellet uppfyllda våra förväntningar. Runt hörnet inom 50 meter fanns många matställen för lunch och middagar. Hotellet hade bara frukost. Bokade ett rum med utsikt mot poolområdet. Alla rum 311-315 hade utsikt över hustaken på gamla stan men även ner mot intill liggande gata med ortsbefolkningens vardagsliv. Språkkunskaperna engelska goda hos personalen. Städningen perfekt. Lugnt läge trots livlig trafik. Ett stort plus för affären tvärs över gatan med allt från plåster till vin och fetaost. Du kommer inte bli besviken om du väljer Fortezza nästa gång du åker till Rethymnon

 
2018-09-24

Inlägg av MarikaEl Stockholm, Sverige

Superbt läge mitt i gamla Rethymnon stad

Hade tur och fick ett rum med stor balkong mot poolen. Annars har Fortezza ett antal rum med mycket små balkonger mot gatan som kanske inte är så kul. Hotellet i sig är mycket fint och rent, poolen är bra. Frukosten helt ok men de borde byta recept på omeletten! Mycket trevligt bemötande av personalen. Är väldigt nöjda!

 
2018-09-20

Inlägg av ck902017

Superbra hotel i sin klass

Vi är mycket nöjda med detta hotell. Så hjälpsam och trevlig personal. God frukost. Sköna sängar. Bra luftkonditionering. Fräscht och mysigt, bättre än jag trodde innan vi kom hit. Liten baksida med liten pool, mindre än jag trodde men å andra sidan mycket mer mysigt än jag trodde. Ej lyhört. Bra läge mitt i gamla stan med närhet till många bra restauranger. Mitt emot finns ett litet supermarket. Den lilla stranden som finns i närheten var inte så mycket att ha, men det var bara ca 15 min att gå till den större som var mycket bra. Helt enkelt ett toppenhotell i sin klass. Vi har inget att klaga på!

 
2018-08-08

Inlägg av andersf751 Stockholm, Sverige

Bra läge

Ett trivsamt hotell. Vårt rum var inte så stort men rent och fint. Ligger i gamla stan med mysiga gränder med många resturanger. Ca, 15 minuters promenad till stora stranden. Kan rekommendera det här hotellet

 
2018-07-22

Inlägg av Lina N

Helt OK

Vi besökte detta ställe för en vecka med vänner. Hotellet ligger mitt i stan, väldigt nära automat, affär och restauranger vilket var ett stort + för vårt gäng. Rummen var fräscha och fina. Balkongerna och städningen var dock tyvärr en besvikelse. Små och städandet var endast Att bädda samtidigt som poolen och frukosten var ett skämt. Detta hotell inriktar sig till dem som vill ha nära till stan och inte bryr sig om hotellet i sig men som är fräscht.