1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 32 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Malin,
Lund

+
Personalen i receptionen
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


10 av 10

,
Stockholm

+
2 badrum, 3 balkonger, ljudisolerat
-
Tydligare om när städningen sker så att den inte missas

Bekräftad gäst: 2019-06-22


7 av 10

,

+
Trevligt bemötande
-
Städningen kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Susanne,
Skövde

+
Läget storlek på rummet
-
Bullernivån väldigt hög från gatan

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Malin,
Gävle

+
Jätte trevlig personal och fräscha rum
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


10 av 10

Bodil,
Gävle

+
Det låg centralt och vi hade näratill allt eftersom vi hade barn med oss så ar det väldigt bra läge.....
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Annika,
Gustavsberg

+
Läget
-
Microvågsugn, bäddmadrass i dagbädd/soffa Köksyta

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Vanessa,
Ytterby

+
Stor, fin lägenhet med två badrum.
-
Kanske en meny (mat och dryck, tex toast) i baren så man kan se vad som går att beställa? Tror vi hade handlat mer där om det funnits en meny och man inte behövt fråga vad de hade.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Simon o Marie,
Bua

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-19


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

109 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
38
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2017-05-21

Inlägg av Marie A

Toppenhotell!

Jättebra hotell med fantastisk tillmötesgående personal. Här känner man sig väl omhändertagen. Rent och snyggt, sköna sängar, god frukost, bra läge nära stranden i Rethymnon. Kan varmt rekommendera detta lägenhetshotell.

 
2016-07-20

Inlägg av lindalundin57 Göteborg, Sverige

Linda Göteborg

Ett toppenställe har bara positiva saker att säga . Nära till allt, gratis wi-fi och AC. Rent snyggt och väldigt sköna sängar, kommer att åka dit igen. Rekommenderar detta starkt .......................,...............👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍👍😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍👍👍😀😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

 
2013-09-03

Inlägg av Hagtorp_2 Katrineholm

Förträffligt!

En inbjudande personal och otrolig städning varje dag med rena handdukar och bäddning. Rent och fräscht på hotellet, modernt och kanonbra service. Centralt och nära restauranger, affärer och stranden!

 
2019-09-14

Inlägg av sarcra Pontypridd, Storbritannien

Lovely hotel awful smell!!!!

Me and my husband are currently staying at this hotel. It's nice and clean staff are very friendly and helpful, the downside is this awful fishy smell which is worse and much stronger in the evening in our room.

 
2019-08-28

Inlägg av sofian28 Melksham, Storbritannien

Great location

We had a lovely stay here. The location was perfect, just a 2 min walk to the beach and 5 min to the beginning of old town. Lots of bars and restaurants just around the corner, but rooms were quiet and the bed was super comfy. Staff was excellent, always smiling, asking how are stay was and helping us call for taxis etc. Great value for money and would definately recommend!