Rumstyper på Dimitrios Village Beach Resort

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i form av vanlig säng eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kök med enklare köksfaciliteter (inget köksbord). Vattenkokare och kaffemaskin. Bad/dusch och wc. I vissa rum är det en vägg av frostat glas mellan dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Dimitros Village Beach Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i form av vanlig säng eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kök med enklare köksfaciliteter (inget köksbord). Vattenkokare och kaffemaskin. Bad/dusch och wc. I vissa rum är det en vägg av frostat glas mellan dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.

Tvårumslägenheter i etage

Tvårumslägenhet i etage med en dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i form av vanlig säng eller bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Litet kök med enklare köksfaciliteter (inget köksbord). Vattenkokare och kaffemaskin. Bad/dusch och wc. I vissa rum är det en vägg av frostat glas mellan dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer.