Bio

  • Bra läge
  • Fint poolområde
  • Barn 2-11 år äter för en krona

Hotell Bio är ett omtyckt hotell med många återkommande gäster. Läget, det fina poolområdet och den utmärkta servicen är bara några av anledningarna till populariteten. Hotellet ligger i de centrala delarna av Rethymnon stad, nära restauranger, barer och butiker. Hotellets egen strandremsa, Bio Beach, har du strax utanför dörren.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Renoverad enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Renoverad tvårumslägenhet för 1-4 personer. Trerumslägenhet med 3 ord. bäddar för 3-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 409 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Bio i Rethymnon är en modern lägenhetsanläggning av hög standard. Vid det eleganta poolområdet finns en pool samt en separat barnpool. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad. Intill poolen finns en poolbar/restaurang som är till hälften inomhus. Hotellet har även en à la carte-restaurang med utsikt över poolen (reservation krävs). Klädkod gäller i restaurangen: inga strandkläder eller shorts. En kort promenad bort ligger hotellets egen strandremsa Bio Beach där det finns solstolar och parasoll att hyra mot avgift.

Gillar du att träna finns ett litet gym på hotellet. Här finns även ett spa med bastu och jacuzzi mot avgift. För barn finns en lekplats och hotell Bio har ett underhållningsprogram som bjuder på grekisk musik och livemusik varje vecka. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Tvättservice mot avgift. Stadstrafik utanför hotellet.

Till centrum i Rethymnon stad är det bara en kort promenad längs stranden. Här hittar du flera mysiga restauranger, butiker, caféer och charmiga gränder i Gamla stan.

Måltider

Inga. Frukostbuffé eller halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn i åldern 2-11 år för endast en krona.

Vid halvpension extra intas måltiderna i hotellets à la carte-restaurang.