1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 86 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mario,
Uppsala

+
Bra Service och trevligt personal !! strand nära ! underbart
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Susann,
Kisa

+
Fint och välskött. All personal var jättetrevliga och servicenivån var hög. Dock skulle det vara havs- el poolutsikt på våra rum vilket det inte var.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-20


6 av 10

Anna,
Tierp

+
Trevlig serveringspersonal
-
Bättre beskrivning av rummen Läget vid starkt trafikerad väg Dålig strand skor behövs för att kunna bada

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Poolen och poolområdet
-
Längre öppettider på kvällen för poolen och poolbaren. Stänga kl 18 är väldigt tidigt.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

Sandra,
Skurup

+
det kändes lyxigt och alla var trevliga
-
Extrasängarna i rummet var väldigt enkla och inte i toppskick.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


10 av 10

Kerstin,
Borås

+
Bra läge och trevlig personal som gjorde allt bra för mig som är gluten allergiker, fungerade bra.
-
Lite mera variation på moddagsbuffen

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Anna,
Hönö

+
Nära till stranden. Sköna solstolar vid poolen Jättebra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


7 av 10

Matilda,
Stockholm

+
Nära stranden, trevlig personal
-
Frukosten kunde haft större variation och bättre kvalitet. Vi tyckte det var för få platser vid poolen i förhållande till hur stort hotellet va, man va tvungen att gå upp tidigt och "paxa" solstolar för att få.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

,
Hofors

+
Nära till beachen, rena badhanddukar och fria solstolar med parasoll. Trevligt bemötande i reception.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


10 av 10

Catharina,
Karlstad

+
Lätt att få solstol vid poolen, fåtal som reserverades med handduk tidigt på morgonen. Att solstol ingick vid havet. Rent o snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

433 omdömen
Utmärkt
 
249
Väldigt bra
 
134
Bra
 
28
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av M6119MHsandraj Skurup, Sverige

Över förväntan

Vi bodde här en vecka med familjen och är supernöjda, hotellet var perfekt för oss. Hotellets utformning är mysig med låga byggnader och en lagom stor pool på innergården. Vi var där strax innan högsäsongen började och då var där lugnt och skönt, mest par över 50 och vissa med tonårsbarn. Där var inte barnanpassat men för den sakens skull inte motsatsen heller. Personalen var barnvänliga och gav framförallt vår yngsta lite extra uppmärksamhet. Närheten till stranden, gratis solstolar, helt perfekt. Jag tror vi lyckades pricka in Rethymnons bästa hotell. Lagom långt till gamla stan längs en vacker strandpromenad kantad av en rad olika restauranger och butiker. Hotellets egen restaurang var mycket bra, god mat och trevlig personal. Det enda som inte var så bra var barnens sängar, det var väldigt enkla ihopfällbara sängar som inte var så bekväma. Men i stort sett var allt perfekt, rekommenderar det till alla jag känner.

 
2018-08-12

Inlägg av E4391XXsaral Göteborg, Sverige

Fint hotell med underbart läge och bra service!

Vi var här en vecka, jag och min sambo. Upplevelsen var mycket bra, personalen var mycket tillmötesgående och service inriktade, alltid någon tillgänglig i receptionen. Hotellet var mycket fräscht, rummet var luftiga och fina. Alla ”allmänna” utrymmen var fräscha och väl omhändertagna. Mysigt poolområde, inte så stort men bara 30 meter till stranden så valde vi att vara på stranden. På stranden fanns det gratis solstolar till hotell gästerna och möjligheten att beställa ner dryck, snacks och enklare mat. En strandpromenad in till gamla stan på ca 1,5 km som var mysig att promenera in men taxi kostade ca 50 kr så helt överkomligt :)

 
2018-07-16

Inlägg av jarmon400 Rydboholm, Sverige

Semester

Bra fungerande hotell med trevlig och engagerad personal. Nära stranden med egna solstolar. Hyggligt urval på frukosten. En bit att gå till centrum och gamla stan (ca 2 km) bara att följa strandpromenaden. Hotellet hade fem stjärnor men fyra är mer sanningsenligt även med medelhavsstandard sett.

 
2017-09-24

Inlägg av 562johanna Raseborg, Finland

Utmärkt helhet

Vänlig personal som speciellt tog barnen i beaktande. Utmärkt frukost, rymliga och fina rum med väldigt sköna sängar och kuddar. Bra läge med stranden endast ett stenkast ifrån. Fina allmänna utrymmen och perfekt utsikt från restaurangen. Mycket bra helhet och hög standard på hotellet, personalens bemötande och maten. Hit kommer vi gärna pånytt!

 
2016-06-30

Inlägg av Snipp691 Helsingborg, Sverige

Semester

Mycket bra hotell med superservice. All personal är kanontrevliga. Buffén håller mycket hög klass. Frukostbuffén är i världsklass. Mycket rena och trevliga rum. Poolen är inte så stor, men i och med att hotellet ligger precis vid havet och en mycket fin sandstrand gör det inget. Rekommenderar verkligen detta hotell. Det är inte sista gången vi bor här.