1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kerstin,
Borås

+
Bra läge och trevlig personal som gjorde allt bra för mig som är gluten allergiker, fungerade bra.
-
Lite mera variation på moddagsbuffen

Bekräftad gäst: 2018-09-23


10 av 10

Anna,
Hönö

+
Nära till stranden. Sköna solstolar vid poolen Jättebra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-08-19


7 av 10

Matilda,
Stockholm

+
Nära stranden, trevlig personal
-
Frukosten kunde haft större variation och bättre kvalitet. Vi tyckte det var för få platser vid poolen i förhållande till hur stort hotellet va, man va tvungen att gå upp tidigt och "paxa" solstolar för att få.

Bekräftad gäst: 2018-07-27


10 av 10

,
Hofors

+
Nära till beachen, rena badhanddukar och fria solstolar med parasoll. Trevligt bemötande i reception.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-09


10 av 10

Catharina,
Karlstad

+
Lätt att få solstol vid poolen, fåtal som reserverades med handduk tidigt på morgonen. Att solstol ingick vid havet. Rent o snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


10 av 10

Charlotta,
Glumslöv

+
Fräscht, modernt, bra atmosfär. Hotellets personal var snabba, uppmärksamma och serviceminded. Ett stort plus för poolområdet. Bekväma solsängar av hög kvalite, bra atmosfär, härligt att äta lunch i den fina miljön. 20 meter till hotellets egen strand, även denna med utmärkt service.
-
Gymmet hade öppet kl.10-18, skulle önska längre öppettid. Mer att göra för barn, fanns endast ett pingisbord för äldre barn och en liten lekplats för små barn. Jag skulle inte rekommendera hotellet till familjer mef små barn, ej barnanpassat. I övrigt ett riktigt bra hotell för dig som värdesätter fin miljö och god service.

Bekräftad gäst: 2018-07-01


9 av 10

Maria,
Nynäshamn

+
Personalen, den fina lobbyn, maten, strandstolarna.
-
Meddela hotellet att era gäster helst ska slippa rum 501 som var fuktigt och aldrig gick att få torrt. (+ att kackerlackorna delade rum med oss, men de kom utifrån så vi slängde ut dem igen!). Dåligt med garderob, smalare säng etc. än i det rum vi sedan fick byta till efter tre nätter. Hotellet var tillmötesgående och vi fick ett nytt standardrum som var på en helt annan nivå, torrt, bred säng, garderober etc.

Bekräftad gäst: 2018-05-03


10 av 10

Linda,
Sandviken

+
Lugnt
-
Miljöförbättringar

Bekräftad gäst: 2018-05-03


9 av 10

Jarmo,
Helsinki

+
palvelu
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


10 av 10

Marko,
Seinäjoki

+
Hyvä palvelu, siistit huoneet, lähellä rantaa, hyvä aamiainen.
-
Paremmin varusteltu ja isompi kuntosali, parempi kahvinkeitin huoneeseen.

Bekräftad gäst: 2018-07-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

423 omdömen
Utmärkt
 
244
Väldigt bra
 
130
Bra
 
27
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-08-12

Inlägg av E4391XXsaral Göteborg, Sverige

Fint hotell med underbart läge och bra service!

Vi var här en vecka, jag och min sambo. Upplevelsen var mycket bra, personalen var mycket tillmötesgående och service inriktade, alltid någon tillgänglig i receptionen. Hotellet var mycket fräscht, rummet var luftiga och fina. Alla ”allmänna” utrymmen var fräscha och väl omhändertagna. Mysigt poolområde, inte så stort men bara 30 meter till stranden så valde vi att vara på stranden. På stranden fanns det gratis solstolar till hotell gästerna och möjligheten att beställa ner dryck, snacks och enklare mat. En strandpromenad in till gamla stan på ca 1,5 km som var mysig att promenera in men taxi kostade ca 50 kr så helt överkomligt :)

 
2018-07-16

Inlägg av jarmon400 Rydboholm, Sverige

Semester

Bra fungerande hotell med trevlig och engagerad personal. Nära stranden med egna solstolar. Hyggligt urval på frukosten. En bit att gå till centrum och gamla stan (ca 2 km) bara att följa strandpromenaden. Hotellet hade fem stjärnor men fyra är mer sanningsenligt även med medelhavsstandard sett.

 
2017-09-24

Inlägg av 562johanna Raseborg, Finland

Utmärkt helhet

Vänlig personal som speciellt tog barnen i beaktande. Utmärkt frukost, rymliga och fina rum med väldigt sköna sängar och kuddar. Bra läge med stranden endast ett stenkast ifrån. Fina allmänna utrymmen och perfekt utsikt från restaurangen. Mycket bra helhet och hög standard på hotellet, personalens bemötande och maten. Hit kommer vi gärna pånytt!

 
2016-06-30

Inlägg av Snipp691 Helsingborg, Sverige

Semester

Mycket bra hotell med superservice. All personal är kanontrevliga. Buffén håller mycket hög klass. Frukostbuffén är i världsklass. Mycket rena och trevliga rum. Poolen är inte så stor, men i och med att hotellet ligger precis vid havet och en mycket fin sandstrand gör det inget. Rekommenderar verkligen detta hotell. Det är inte sista gången vi bor här.

 
2016-03-13

Inlägg av lottaloppan Åbo, Finland

bra hotell

Fint hotell i ändan av Rethymnos strandboulevard. Några minuter in till centrum, stranden precis framför hotellet. Rent och rymligt rum. Utsikten dock över innergården fast vi önskade annat. Det var grönt och lummigt iaf. Lugnt. Frukosten mångsidig.